adk 15.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 O to ja w domu nie śmiałam brać się za takie prace - to by była obraza dla Taty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Buziaki dal Pierwszoklasistki Ja zawsze majsterkowałam z dziadkiem... mistrz stolarski, tyle, ze zawsze po zawałach na rencie... Potrafię dużo zrobić ... ale czasmi nie mogę bo już bym wszystko musiała robić.... To już wcale a wcale nie dziwi mnie fakt , że my kobiety zabrałyśmy się za budowę... gdyby mieli to zrobić nasi mężowie to bylibyśmy dopiero przy wznoszeniu murów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 albo i to nie:lol: ja jak miałam jakieś 11 lat wymieniałam szczotki na silniku odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Lidzia mnie też się zdarza meble skręcać, ściany malować i samej pokoje przemeblować bo jak mój małż wraca po pracy to nie mam sumienia mu głowy zawracać póki co mieszakmy z teściami i mamy dla siebie dwa pokoje kuchnię i łazienkę i szlag mnie już trafia na ciągły brak miejsca i wciąż przybywające rzeczy ale się rozgadałam znam ten ból, ja mieszkałam z rodzicami i miałam 3 pokoje + łazienkę dla siebie i też mi było ciasno - szczególnie z ciuchami, o istnieniu niektórych w ogóle zapomniałam, bo były gdzieś schowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Gratki dla Córci!!! Nie wiem czy przeoczyłam, ale suszarkę też kupiłaś? dzięki wielkie i dzięki za dzisiejszy telefon suszarki jeszcze nie kupiłam, ale się przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Buziaki dal Pierwszoklasistki Ja zawsze majsterkowałam z dziadkiem... mistrz stolarski, tyle, ze zawsze po zawałach na rencie... Potrafię dużo zrobić ... ale czasmi nie mogę bo już bym wszystko musiała robić.... To już wcale a wcale nie dziwi mnie fakt , że my kobiety zabrałyśmy się za budowę... gdyby mieli to zrobić nasi mężowie to bylibyśmy dopiero przy wznoszeniu murów... gdyby Wynajęty miał budować, to nie wiem, czy mielibyśmy załatwioną całą papierologię potrzebną do budowy, a co dopiero postawione mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 15.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Oj dziewczyny, już nie narzekajcie tak na tych swoich biednych mężów. Oni tak się zachowują bo mają Was i dają się Wam wykazać podczas budowy domu sprytem, rozumem, wdziękiem itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 17.10.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 co prawda to prawda!jak się pokaże facetowi, że się umie co nie co, to już nie ma co liczyć na ich pomoc;)ja robię w domu rzeczy, które niewątpliwie powinien robić facet, ale....jak mam prosić tydzień lub miesiąc to już wolę sama zmienić uszczelkę, skręcić meble itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 co prawda to prawda! jak się pokaże facetowi, że się umie co nie co, to już nie ma co liczyć na ich pomoc;) ja robię w domu rzeczy, które niewątpliwie powinien robić facet, ale....jak mam prosić tydzień lub miesiąc to już wolę sama zmienić uszczelkę, skręcić meble itd..... oj jak ja cie doskonale rozumiem !!! ja wlasciwie caly dom malowalam sama - moj maz "czasem cos pomogl" !!! ale teraz ja jestem po operacji kolana i to czego ja nie pomalowalam to juz dupa zbita - nie doprosze sie zeby wzial pedzel do reki !!!! robi miliard innych rzeczy byle nie to co ja bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Od wczoraj nie miałam internetu dobrze, że udało mi się to jakoś naprawić, bo bez neta czuję się jak bez ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 To witaj wśród żywych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.10.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Od wczoraj nie miałam internetu dobrze, że udało mi się to jakoś naprawić, bo bez neta czuję się jak bez ręki dlatego zawsze dobrze miec internet mobilny chocby po to zeby na moment wspiac sie na forumowe szczyty i zobaczyc co slychac u ludzi el viva laptop i smartfon !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dlatego zawsze dobrze miec internet mobilny chocby po to zeby na moment wspiac sie na forumowe szczyty i zobaczyc co slychac u ludzi el viva laptop i smartfon !!! mam właśnie mobilny internet i nie chciał mi działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nikt do mnie nie zagląda wzięło mnie dzisiaj na mycie okien i umyłam wszystkie na I piętrze, jutro muszę wziąć się za dół, bo już patrzeć na nie nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja zaglądam ale nie mam siły pisać jak tak masz parcie na szkło to może i do może do mnie byś wpadła umyć bo już nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja zajrzałamAle ani zdjęć, ani historyjek z uroków mieszkania w pięknym domu ...Coś być pokazała. Ja np bym chciała kanapy w salonie zobaczyć. Bo zapakowane w folię to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 cześć Lidziu ja właśnie zajrzałam u mnie przez okna to już generalnie malo co widać, ale w tygodniu jak wracam to już ciemno, w weekendy mam inne rzeczy do roboty albo zwyczajnie mi się nie chce, a obcej baby do domu nie wpuszczę bo wiem, że i tak nikt mi tak dobrze nie zrobi jak sama sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia ja też kukam!!! jutro myj na gorze. dobrze przeczytałam ,że dziś myłaś na dole. jutro jeszcze pogoda . w czwartek i piątek ma padać.w weekand ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja zaglądam ale nie mam siły pisać jak tak masz parcie na szkło to może i do może do mnie byś wpadła umyć bo już nic nie widać po dzisiejszym myciu ledwo się ruszam, więc nie wiem jak to będzie z jutrzejszym. Muszę sobie zresztą jutro zrobić jakieś rusztowanie na zewnątrz, żebym mogła umyć moje fixy w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja zajrzałam Ale ani zdjęć, ani historyjek z uroków mieszkania w pięknym domu ... Coś być pokazała. Ja np bym chciała kanapy w salonie zobaczyć. Bo zapakowane w folię to co innego Monia, jutro cyknę zdjęcia, bo jakoś ogarnęłam salon i jest na tyle wyjściowy, że mogę go pokazać A mieszkanie w domu jest zajebiste Ciągle się rozkoszuję naszym domem, wolnością i ciszą. Jutro w końcu wchodzą panowie od kostki, a we czwartek (mam nadzieję, bo ciągle się przekładają ) będą się montować przęsła, brama i furtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts