Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Buziaki dal Pierwszoklasistki :)

Ja zawsze majsterkowałam z dziadkiem... mistrz stolarski, tyle, ze zawsze po zawałach na rencie... Potrafię dużo zrobić ... ale czasmi nie mogę bo już bym wszystko musiała robić....

To już wcale a wcale nie dziwi mnie fakt , że my kobiety zabrałyśmy się za budowę... gdyby mieli to zrobić nasi mężowie to bylibyśmy dopiero przy wznoszeniu murów...

Lidzia mnie też się zdarza meble skręcać, ściany malować i samej pokoje przemeblować bo jak mój małż wraca po pracy to nie mam sumienia mu głowy zawracać ;)

póki co mieszakmy z teściami i mamy dla siebie dwa pokoje kuchnię i łazienkę i szlag mnie już trafia na ciągły brak miejsca i wciąż przybywające rzeczy :sick:

ale się rozgadałam ;)

znam ten ból, ja mieszkałam z rodzicami i miałam 3 pokoje + łazienkę dla siebie i też mi było ciasno - szczególnie z ciuchami, o istnieniu niektórych w ogóle zapomniałam, bo były gdzieś schowane.

Buziaki dal Pierwszoklasistki :)

Ja zawsze majsterkowałam z dziadkiem... mistrz stolarski, tyle, ze zawsze po zawałach na rencie... Potrafię dużo zrobić ... ale czasmi nie mogę bo już bym wszystko musiała robić....

To już wcale a wcale nie dziwi mnie fakt , że my kobiety zabrałyśmy się za budowę... gdyby mieli to zrobić nasi mężowie to bylibyśmy dopiero przy wznoszeniu murów...

gdyby Wynajęty miał budować, to nie wiem, czy mielibyśmy załatwioną całą papierologię potrzebną do budowy, a co dopiero postawione mury :lol2:

co prawda to prawda!

jak się pokaże facetowi, że się umie co nie co, to już nie ma co liczyć na ich pomoc;)

ja robię w domu rzeczy, które niewątpliwie powinien robić facet, ale....jak mam prosić tydzień lub miesiąc to już wolę sama zmienić uszczelkę, skręcić meble itd.....

oj jak ja cie doskonale rozumiem !!!

ja wlasciwie caly dom malowalam sama - moj maz "czasem cos pomogl" !!! ale teraz ja jestem po operacji kolana i to czego ja nie pomalowalam to juz dupa zbita - nie doprosze sie zeby wzial pedzel do reki !!!! robi miliard innych rzeczy byle nie to co ja bym chciala

cześć Lidziu :)

ja właśnie zajrzałam :rolleyes:

u mnie przez okna to już generalnie malo co widać, ale w tygodniu jak wracam to już ciemno, w weekendy mam inne rzeczy do roboty albo zwyczajnie mi się nie chce, a obcej baby do domu nie wpuszczę bo wiem, że i tak nikt mi tak dobrze nie zrobi jak sama sobie zrobię :lol:

ja zaglądam ale nie mam siły pisać:( jak tak masz parcie na szkło to może i do może do mnie byś wpadła umyć bo już nic nie widać;)

po dzisiejszym myciu ledwo się ruszam, więc nie wiem jak to będzie z jutrzejszym. Muszę sobie zresztą jutro zrobić jakieś rusztowanie na zewnątrz, żebym mogła umyć moje fixy w salonie

Ja zajrzałam

Ale ani zdjęć, ani historyjek z uroków mieszkania w pięknym domu ...

Coś być pokazała. Ja np bym chciała kanapy w salonie zobaczyć. Bo zapakowane w folię to co innego

Monia, jutro cyknę zdjęcia, bo jakoś ogarnęłam salon i jest na tyle wyjściowy, że mogę go pokazać :lol2:

A mieszkanie w domu jest zajebiste :D Ciągle się rozkoszuję naszym domem, wolnością i ciszą.

Jutro w końcu wchodzą panowie od kostki, a we czwartek (mam nadzieję, bo ciągle się przekładają :evil:) będą się montować przęsła, brama i furtki