wu 18.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 i dlatego nie mam fixów:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ooooooooooo to będzie dużo nowych fotków:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 cześć Lidziu ja właśnie zajrzałam u mnie przez okna to już generalnie malo co widać, ale w tygodniu jak wracam to już ciemno, w weekendy mam inne rzeczy do roboty albo zwyczajnie mi się nie chce, a obcej baby do domu nie wpuszczę bo wiem, że i tak nikt mi tak dobrze nie zrobi jak sama sobie zrobię w ciągu dnia jest rzeczywiście piękna pogoda - wprost wymarzona na mycie okien. Tylko nie wiem, co będzie z tego mycia, bo panowie od kostki wchodzą i będą ją ciąć, więc mam nadzieję, że za bardzo mi tych okien nie zabrudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia ja też kukam!!! jutro myj na gorze. dobrze przeczytałam ,że dziś myłaś na dole. jutro jeszcze pogoda . w czwartek i piątek ma padać.w weekand ładny:) Monika, akurat na odwrót - dzisiaj myłam na górze, a jutro na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 po dzisiejszym myciu ledwo się ruszam, więc nie wiem jak to będzie z jutrzejszym. Muszę sobie zresztą jutro zrobić jakieś rusztowanie na zewnątrz, żebym mogła umyć moje fixy w salonie i dlatego fixów nie będę miała chciałam, ale nasza pani arch. mi to skutecznie z głowy wybiła ja też zaglądam, ale jestem bardziej anonimowym czytaczem/podglądaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 i dlatego nie mam fixów:lol: ja mam tylko dwa całe szczęście. Jak będę mieć tarasy (niestety będą dopiero w przyszłym roku), to nie będę musiała robić żadnych wygibasów jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ooooooooooo to będzie dużo nowych fotków:rotfl: powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja też czasami myję okna na dwa razy....najpierw od środka,potem od zewnątrz cześć pokręcona i gratuluję przeprowadzki - cudownie,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidka widzisz jednak dzisiaj chodzę do tyłu. ja tez ma nieotwieralne. cała klatka do 10 m, myje mi Pani z zwyżki( balkonika) . na razie były myte raz po tynkach i drugi raz w sierpniu. następnym razem po zimie. na 1 piętrze dostaje się z drabiny czterometrowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Monia, jutro cyknę zdjęcia, bo jakoś ogarnęłam salon i jest na tyle wyjściowy, że mogę go pokazać Sssssuperancko! Na przęsła się nie mogę doczekać, i kostkę też Kurcze, gdyby nie to ogrodzenie, z którym nie wiemy co zrobić, robiłabym kostkę zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 i dlatego fixów nie będę miała chciałam, ale nasza pani arch. mi to skutecznie z głowy wybiła ja też zaglądam, ale jestem bardziej anonimowym czytaczem/podglądaczem u mnie bez sensu w miejscu fixów było robić normalne okna, więc 2-3 razy do roku jestem się w stanie pomęczyć. W przyszłym roku będzie lepiej, bo pod fixami będą tarasy, więc i lepszy dostęp do nich będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja też czasami myję okna na dwa razy....najpierw od środka,potem od zewnątrz cześć pokręcona i gratuluję przeprowadzki - cudownie,nie? cze maluś jest boooskooo i to mówi wszystko :D kocham ten mój domek miłością przeogromną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.10.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 cała klatka do 10 m, myje mi Pani z zwyżki( balkonika) Jaaak tooo? Wynajmujecie zwyżkę do umycia okien???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidka widzisz jednak dzisiaj chodzę do tyłu. ja tez ma nieotwieralne. cała klatka do 10 m, myje mi Pani z zwyżki( balkonika) . na razie były myte raz po tynkach i drugi raz w sierpniu. następnym razem po zimie. na 1 piętrze dostaje się z drabiny czterometrowej:) to niezły ten fix Moje całkiem normalne 235x240 sztuk 2 plus przesuwka w jadalni tej samej wielkości i też ją muszę myć z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia u mnie tez ekipa przeslowo - bramowa wciaz przeklada terminy...:bash:mieli juz byc 2 tygodnie temu a beda koncem przyszlego tygodnia , o ile znowu nie przeloza terminu...:(no i na panow od kostki tez czekam, kostka jest a oni maja poslizg - standard , przywyklam juz do tych obsow tylko czemu pod koniec wykonczeniowki a nie na poczatku , :lol2:zaoszczedzilabym wiele nerwow...:cool:mnie tez okna czekaja ale ze to pracochlonne zajecie to chcialam umyc po kostce, jak tak dalej pojdzie to bede myla zima:lol2:. Fajnie ze beda nowe zdjecia:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to niezły ten fix Moje całkiem normalne 235x240 sztuk 2 plus przesuwka w jadalni tej samej wielkości i też ją muszę myć z zewnątrz właśnie sobie uświadomiłam, że i tak nie ominie mnie mycie okien z zewnątrz, z drabiny, bo mam 2 HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Sssssuperancko! Na przęsła się nie mogę doczekać, i kostkę też Kurcze, gdyby nie to ogrodzenie, z którym nie wiemy co zrobić, robiłabym kostkę zaraz ty nawet nie wiesz jak ja się na te przęsła nie mogę doczekać, bo ciągle mamy tą ohydną siatkę. Pan od przęseł mnie wkurzyła na maksa, bo termin realizacji miał do 9 października. Mieli być w zeszłym tygodniu, ale oczywiście nie dojechali. Mieli być wczoraj, ale też uuupsss ich nie było Powiedzieli, że na 100% będą we czwartek - pożyjemy zobaczymy. Zagroziłam panu, że jak nie przyjadą pojutrze, to nie zapłacę mu całej kwoty za ogrodzenie - mam nadzieję, że to go zmobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 właśnie sobie uświadomiłam, że i tak nie ominie mnie mycie okien z zewnątrz, z drabiny, bo mam 2 HS jak robiłam przesuwkę, to myślałam, że będzie fajnie i że będzie ją można normalnie umyć od środka, o ja naiwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 18.10.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jak robiłam przesuwkę, to myślałam, że będzie fajnie i że będzie ją można normalnie umyć od środka, o ja naiwna jeszcze chwilę temu też w swej naiwności tak sądziłam :lol2: dzięki za uświadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia u mnie tez ekipa przeslowo - bramowa wciaz przeklada terminy...:bash:mieli juz byc 2 tygodnie temu a beda koncem przyszlego tygodnia , o ile znowu nie przeloza terminu...:(no i na panow od kostki tez czekam, kostka jest a oni maja poslizg - standard , przywyklam juz do tych obsow tylko czemu pod koniec wykonczeniowki a nie na poczatku , :lol2:zaoszczedzilabym wiele nerwow...:cool:mnie tez okna czekaja ale ze to pracochlonne zajecie to chcialam umyc po kostce, jak tak dalej pojdzie to bede myla zima:lol2:. Fajnie ze beda nowe zdjecia:wave: łączę się w bólu panowie od kostki mieli wejść w zeszłym tygodniu, ale mieli obsuwę i mieli być w poniedziałek. Wczoraj pan nie odbierał ode mnie telefonów, ale dzisiaj zadzwonił, że jutro rano będą. Za to panu od ogrodzenia zagroziłam, że jeśli nie przyjdą pojutrze, to mu nie zapłacę całej kwoty - ciekawe, czy to poskutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts