Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Lidziu :)

ja właśnie zajrzałam :rolleyes:

u mnie przez okna to już generalnie malo co widać, ale w tygodniu jak wracam to już ciemno, w weekendy mam inne rzeczy do roboty albo zwyczajnie mi się nie chce, a obcej baby do domu nie wpuszczę bo wiem, że i tak nikt mi tak dobrze nie zrobi jak sama sobie zrobię :lol:

w ciągu dnia jest rzeczywiście piękna pogoda - wprost wymarzona na mycie okien.

Tylko nie wiem, co będzie z tego mycia, bo panowie od kostki wchodzą i będą ją ciąć, więc mam nadzieję, że za bardzo mi tych okien nie zabrudzą

po dzisiejszym myciu ledwo się ruszam, więc nie wiem jak to będzie z jutrzejszym. Muszę sobie zresztą jutro zrobić jakieś rusztowanie na zewnątrz, żebym mogła umyć moje fixy w salonie

i dlatego fixów nie będę miała

chciałam, ale nasza pani arch. mi to skutecznie z głowy wybiła :)

ja też zaglądam, ale jestem bardziej anonimowym czytaczem/podglądaczem ;)

Lidka widzisz jednak dzisiaj chodzę do tyłu. ja tez ma nieotwieralne. cała klatka do 10 m, myje mi Pani z zwyżki( balkonika) . na razie były myte raz po tynkach i drugi raz w sierpniu. następnym razem po zimie. na 1 piętrze dostaje się z drabiny czterometrowej:)

Monia, jutro cyknę zdjęcia, bo jakoś ogarnęłam salon i jest na tyle wyjściowy, że mogę go pokazać :lol2:

Sssssuperancko!

Na przęsła się nie mogę doczekać, i kostkę też

Kurcze, gdyby nie to ogrodzenie, z którym nie wiemy co zrobić, robiłabym kostkę zaraz

i dlatego fixów nie będę miała

chciałam, ale nasza pani arch. mi to skutecznie z głowy wybiła :)

ja też zaglądam, ale jestem bardziej anonimowym czytaczem/podglądaczem ;)

u mnie bez sensu w miejscu fixów było robić normalne okna, więc 2-3 razy do roku jestem się w stanie pomęczyć. W przyszłym roku będzie lepiej, bo pod fixami będą tarasy, więc i lepszy dostęp do nich będę mieć

Lidka widzisz jednak dzisiaj chodzę do tyłu. ja tez ma nieotwieralne. cała klatka do 10 m, myje mi Pani z zwyżki( balkonika) . na razie były myte raz po tynkach i drugi raz w sierpniu. następnym razem po zimie. na 1 piętrze dostaje się z drabiny czterometrowej:)

to niezły ten fix :jawdrop: Moje całkiem normalne 235x240 sztuk 2 plus przesuwka w jadalni tej samej wielkości i też ją muszę myć z zewnątrz

Lidzia u mnie tez ekipa przeslowo - bramowa wciaz przeklada terminy...:bash:mieli juz byc 2 tygodnie temu a beda koncem przyszlego tygodnia , o ile znowu nie przeloza terminu...:(no i na panow od kostki tez czekam, kostka jest a oni maja poslizg - standard :bash:, przywyklam juz do tych obsow tylko czemu pod koniec wykonczeniowki a nie na poczatku , :lol2:zaoszczedzilabym wiele nerwow...:cool:mnie tez okna czekaja ale ze to pracochlonne zajecie to chcialam umyc po kostce, jak tak dalej pojdzie to bede myla zima:lol2:.

Fajnie ze beda nowe zdjecia:wave:

Sssssuperancko!

Na przęsła się nie mogę doczekać, i kostkę też

Kurcze, gdyby nie to ogrodzenie, z którym nie wiemy co zrobić, robiłabym kostkę zaraz

ty nawet nie wiesz jak ja się na te przęsła nie mogę doczekać, bo ciągle mamy tą ohydną siatkę.

Pan od przęseł mnie wkurzyła na maksa, bo termin realizacji miał do 9 października. Mieli być w zeszłym tygodniu, ale oczywiście nie dojechali. Mieli być wczoraj, ale też uuupsss ich nie było :evil: Powiedzieli, że na 100% będą we czwartek - pożyjemy zobaczymy. Zagroziłam panu, że jak nie przyjadą pojutrze, to nie zapłacę mu całej kwoty za ogrodzenie - mam nadzieję, że to go zmobilizuje

Lidzia u mnie tez ekipa przeslowo - bramowa wciaz przeklada terminy...:bash:mieli juz byc 2 tygodnie temu a beda koncem przyszlego tygodnia , o ile znowu nie przeloza terminu...:(no i na panow od kostki tez czekam, kostka jest a oni maja poslizg - standard :bash:, przywyklam juz do tych obsow tylko czemu pod koniec wykonczeniowki a nie na poczatku , :lol2:zaoszczedzilabym wiele nerwow...:cool:mnie tez okna czekaja ale ze to pracochlonne zajecie to chcialam umyc po kostce, jak tak dalej pojdzie to bede myla zima:lol2:.

Fajnie ze beda nowe zdjecia:wave:

łączę się w bólu :(

panowie od kostki mieli wejść w zeszłym tygodniu, ale mieli obsuwę i mieli być w poniedziałek. Wczoraj pan nie odbierał ode mnie telefonów, ale dzisiaj zadzwonił, że jutro rano będą.

Za to panu od ogrodzenia zagroziłam, że jeśli nie przyjdą pojutrze, to mu nie zapłacę całej kwoty - ciekawe, czy to poskutkuje :rolleyes: