Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a tu zima bliziutko i za chwilę powiedzą ze się robić nie da:(

no wlasnie tego sie boje, my od wiosny mamy podbudowe i na wierzchu taki drobniutenki kamyczek, ktory mnie do szalu doprowadza bo moj mlody wszedzie go rozciaga...czekam na te kostke jak na zbawienie

podpatrzyłam u Marjelki taką ławeczkę, która mi się strasznie podoba (Wynajętemu o dziwo też :D) i zastanawiam się, czy będzie mi pasować do wiatrołapu. Dziewczyny plis help

http://www.meblemilan.pl/Files/product/570/400.jpg

prześliczne to:)

Lidka my w tamtym roku dopiero zaczynaliśmy. pogoda była do kończ listopada. potem zima:) i wszystko się udało

prześliczne to:)

Lidka my w tamtym roku dopiero zaczynaliśmy. pogoda była do kończ listopada. potem zima:) i wszystko się udało

mi też się ona strasznie podoba. Mój dom jest wykończony nowocześnie, ale ta ławeczka mi się tam bardzo widzi

mam nadzieję, że panowie zdążą ułożyć przed mrozami - nadają, że ma być w przyszłym tygodniu cieplej niż w tym

Lidszu, moim zdaniem bedzie BARDZO pasowała ale ona chyba bedzie potrzebowala jakiegos jeszcze kumpla w tym samym stylu (lampy na przyklad) :)

Fajne plyteczki w wiatrołapie. One sa bezowe?Pamietasz moze nazwe?

Kciuki tez 3mam:D

albo jakieś lustro nad ławeczka w srebnej starej ramie, takiej rzeżbionej , na bogato we francuskim pałacowym stylu:) Takie lustra lubię, najlepiej kryształowe