Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

albo jakieś lustro nad ławeczka w srebnej starej ramie, takiej rzeżbionej , na bogato we francuskim pałacowym stylu:) Takie lustra lubię, najlepiej kryształowe

tam ma być tapeta, o taka, Może lustro też tam dam

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/4b/ea/7ba93b2ef4ecbc5d518ce703cb11-43009134_d.jpg

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, dobrze że wkleiłaś wiatrołap bo ciężko by było mi sobie wyobrazić tą ławkę u ciebie, ale powiem ci że też ją widzę w twoim wiatrołapie.

Co sądzisz o całej czarnej? mi się taka właśnie widzi u ciebie.

Lustro w srebrnej ramie, lub glamour oświetlenie to bardzo dobry pomysł.

Kurcze mam nadzieje, że pojawią się kostkarze:roll:, moi są już w połowie drogi, robi się coraz fajniej:)

Tapeta jest fioletowa?

Lidzia, dobrze że wkleiłaś wiatrołap bo ciężko by było mi sobie wyobrazić tą ławkę u ciebie, ale powiem ci że też ją widzę w twoim wiatrołapie.

Co sądzisz o całej czarnej? mi się taka właśnie widzi u ciebie.

Lustro w srebrnej ramie, lub glamour oświetlenie to bardzo dobry pomysł.

Kurcze mam nadzieje, że pojawią się kostkarze:roll:, moi są już w połowie drogi, robi się coraz fajniej:)

Tapeta jest fioletowa?

chcę całą czarną ławeczkę

tapeta jest beżowa i do tego będą jakieś dwa kinkiety.

Jeśli lustro miałoby być, to raczej w prostej srebrnej ramie.

Lidszu, moim zdaniem bedzie BARDZO pasowała ale ona chyba bedzie potrzebowala jakiegos jeszcze kumpla w tym samym stylu (lampy na przyklad) :)

Fajne plyteczki w wiatrołapie. One sa bezowe?Pamietasz moze nazwe?

Kciuki tez 3mam:D

Hazel, kafle są raczej biało-szare, ale wpadające w beż. Nie pamiętam teraz nazwy, musiałabym odszukać w fakturach. Postaram się jutro poszukać

chcę całą czarną ławeczkę

tapeta jest beżowa i do tego będą jakieś dwa kinkiety.

Jeśli lustro miałoby być, to raczej w prostej srebrnej ramie.

O! to mój monitor jakiś gupi;), u mnie fioletowa, ale to lepiej że w realu beżowa. Mówisz kinkiety.... może w takim razie jakieś z abażurkami, coś musimy dobrać do tej ławki przecież.

O! to mój monitor jakiś gupi;), u mnie fioletowa, ale to lepiej że w realu beżowa. Mówisz kinkiety.... może w takim razie jakieś z abażurkami, coś musimy dobrać do tej ławki przecież.

monitor wcale nie głupi, bo u mnie też ta tapeta jest fioletowa - zdjęcie z neta

i tu też jestem na bieżąco;):)

ławeczka super ale lustro i tapeta to chyba za dużo szczęścia na raz:rolleyes:

tak zagalaopowałam się z tym lustrem. tapeta ok. jeżeli lustro to w prostych ramach, ale wydaje mi sie ,że jednak znad ławeczką może przeszkadzać , łatwo będzie je można strącić. jakby tam była czarna ściana to jak najbardziej plus jasna ławeczka:) ale ci namieszałam.

A kostkarze są ... no to kamień z serca:) zdążą przed zimą:)

Bier te ławeczke :)

Ja dokładnie w wiatrołapie mam taki wynalazek zupełnie od czapy i fajnie wygląda. I jest to t aka zmyła dla wchodzących gości, bo patrząc na nią czego innego się spodziewają dalej "na salonach" :D:D:D jak ją kupowałam oczywiście były komentarze, że feee bo nie pasuje ale co tam ;)