lidszu 18.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 albo jakieś lustro nad ławeczka w srebnej starej ramie, takiej rzeżbionej , na bogato we francuskim pałacowym stylu:) Takie lustra lubię, najlepiej kryształowe tam ma być tapeta, o taka, Może lustro też tam dam http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/4b/ea/7ba93b2ef4ecbc5d518ce703cb11-43009134_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia, dobrze że wkleiłaś wiatrołap bo ciężko by było mi sobie wyobrazić tą ławkę u ciebie, ale powiem ci że też ją widzę w twoim wiatrołapie. Co sądzisz o całej czarnej? mi się taka właśnie widzi u ciebie.Lustro w srebrnej ramie, lub glamour oświetlenie to bardzo dobry pomysł. Kurcze mam nadzieje, że pojawią się kostkarze:roll:, moi są już w połowie drogi, robi się coraz fajniej:) Tapeta jest fioletowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 i tu też jestem na bieżąco;) ławeczka super ale lustro i tapeta to chyba za dużo szczęścia na raz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ławeczka super ale lustro i tapeta to chyba za dużo szczęścia na raz:rolleyes: ewentualnie lustro, ale w prostej srebrnej ramie, jak ma być ta tapeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidzia, dobrze że wkleiłaś wiatrołap bo ciężko by było mi sobie wyobrazić tą ławkę u ciebie, ale powiem ci że też ją widzę w twoim wiatrołapie. Co sądzisz o całej czarnej? mi się taka właśnie widzi u ciebie. Lustro w srebrnej ramie, lub glamour oświetlenie to bardzo dobry pomysł. Kurcze mam nadzieje, że pojawią się kostkarze:roll:, moi są już w połowie drogi, robi się coraz fajniej:) Tapeta jest fioletowa? chcę całą czarną ławeczkę tapeta jest beżowa i do tego będą jakieś dwa kinkiety. Jeśli lustro miałoby być, to raczej w prostej srebrnej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kurcze mam nadzieje, że pojawią się kostkarze:roll:, moi są już w połowie drogi, robi się coraz fajniej:) zazdroszczę ci tej kostki - mam nadzieję, że ja też się będę mogła niedługo moją pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidszu, moim zdaniem bedzie BARDZO pasowała ale ona chyba bedzie potrzebowala jakiegos jeszcze kumpla w tym samym stylu (lampy na przyklad) Fajne plyteczki w wiatrołapie. One sa bezowe?Pamietasz moze nazwe? Kciuki tez 3mam:D Hazel, kafle są raczej biało-szare, ale wpadające w beż. Nie pamiętam teraz nazwy, musiałabym odszukać w fakturach. Postaram się jutro poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 chcę całą czarną ławeczkę tapeta jest beżowa i do tego będą jakieś dwa kinkiety. Jeśli lustro miałoby być, to raczej w prostej srebrnej ramie. O! to mój monitor jakiś gupi, u mnie fioletowa, ale to lepiej że w realu beżowa. Mówisz kinkiety.... może w takim razie jakieś z abażurkami, coś musimy dobrać do tej ławki przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O! to mój monitor jakiś gupi, u mnie fioletowa, ale to lepiej że w realu beżowa. Mówisz kinkiety.... może w takim razie jakieś z abażurkami, coś musimy dobrać do tej ławki przecież. monitor wcale nie głupi, bo u mnie też ta tapeta jest fioletowa - zdjęcie z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2011 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mnie ławka się podoba, a lustro kiedyś było tanie i ładne srebrne w JYSK..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Są, są, SĄ !!!!! :D panowie od kostki się pojawili :D za godzinę podobno ma przyjechać ogrodzenie, a jutro od samego rana montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 :wave: Fotki kochana, fotki poprosimy I rób jeśli możesz z każdego etapu kładzenia kostki, bo mnie będzie robił p. Bogdan wiec muszę mu dać w przyszłym roku poglądową instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pójdę pod prąd ławeczka bardzo ładna choć moim zdaniem nie do Twojego stylu - tu raczej proste nogi bym widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Loczusiu, cieszę się równie mocno jak ty bo wiem co to znaczy brak kostki a dywan czerwony na weekend masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pójdę pod prąd ławeczka bardzo ładna choć moim zdaniem nie do Twojego stylu - tu raczej proste nogi bym widziała nie Gosiczku, taki akcent w jej domu dobrze zrobi bo prostoty ma dużo nada fajny charakter w towarzystwie tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 i tu też jestem na bieżąco;) ławeczka super ale lustro i tapeta to chyba za dużo szczęścia na raz:rolleyes: tak zagalaopowałam się z tym lustrem. tapeta ok. jeżeli lustro to w prostych ramach, ale wydaje mi sie ,że jednak znad ławeczką może przeszkadzać , łatwo będzie je można strącić. jakby tam była czarna ściana to jak najbardziej plus jasna ławeczka:) ale ci namieszałam. A kostkarze są ... no to kamień z serca:) zdążą przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Bier te ławeczke Ja dokładnie w wiatrołapie mam taki wynalazek zupełnie od czapy i fajnie wygląda. I jest to t aka zmyła dla wchodzących gości, bo patrząc na nią czego innego się spodziewają dalej "na salonach" :D:D jak ją kupowałam oczywiście były komentarze, że feee bo nie pasuje ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dzięki dziewczyny bardzo za opinie postanowione, że ławeczka będzie, bo naprawdę bardzo mi się podoba , a dodatkowym jej atutem jest, że jest całkiem niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam, wiedziałam, że kto jak kto ale Zuzanka mi tych nóg nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 przyjechały też dzisiaj przęsła, furtki i brama i od jutra rana (panowie mają być koło 7 rano ) montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts