Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loczusiu, cieszę się równie mocno jak ty bo wiem co to znaczy brak kostki ;)

a dywan czerwony na weekend masz ;)

panowie na razie dzisiaj poziomują, robią odwodnienie przy garażu. Zapowiedzieli, że skończą w przyszły piątek.

czerwonego dywanu brak, ale mam nadzieję że to nie przeszkadza ;) :lol2: co najwyżej mogę jakąś czerwoną szmatę rozłożyć

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

panowie na razie dzisiaj poziomują, robią odwodnienie przy garażu. Zapowiedzieli, że skończą w przyszły piątek.

czerwonego dywanu brak, ale mam nadzieję że to nie przeszkadza ;) :lol2: co najwyżej mogę jakąś czerwoną szmatę rozłożyć

ważne że chlapa i śnieg straszne Ci nie będą :)

To ja jako chyba ostatnia gratuluję przeprowadzki i zazdroszczę, że masz już tak ładnie, szczególnie kuchni a moje dziewczyny pewnie pękły by z zazdrości jakby zobaczyły pokoje Twoich dziewczyn.

I kostka Ci się robi. Fajnie :)

Wszystkiego miłego na nowym!

Beatko, dziękuję bardzo i fajnie, że wpadłaś :D :hug:

mam nadzieję, że wam też się dobrze mieszka i powoli sobie wykończycie domek tak jak sobie wymarzyliście

Lidka, fajnie Ci, że będziesz mieć kostkę na zimę;)

u mnie pewnie dopiero na wiosnę z powodów finansowych oczywiście! ale żeby uchronić się przed błotem i chlapą pod garażem i wejściem do domu mamy wysypane kamienie i jakoś przetrwamy,

pozdrawiam i również czekam na fotki:)

Monika, dziękuję bardzo :D

Dobrze, że macie na podjeździe kamienie, to zawsze wygodniej, niż z piachem pod stopami

Lidka ale super że kostka ruszyła. Nie narzekaj na pory bo ważne że fachowcy są i robota ruszy do przodu. A ilu chłopa tą kostkę ci będzie układać?

bardzo się dzisiaj denerwowałam w okolicach 8 rano, czy aby na pewno przyjadą, ale stawili się jak obiecali. Panów jest dwóch, więc dlatego zejdzie im do piątku przyszłego tygodnia.

Całe metalowe ogrodzenie leży już u mnie na działce, a brama stoi prawie na swoim miejscu, tylko od strony ulicy ;), więc od jutra będę się mogła pochwalić całym ogrodzeniem domu

Lidzia super, ze panowie ruszyli z robota - jest szansa, ze skoncza przed zima.:yes::)

Ławka czarna bedzie u Ciebie super pasowac , lustro w srebrnej albo czarnej ramie. u mnie tapeta tez jest fioletowa - na moim kompie znaczy sie:lol2:

ja też się cieszę niesamowicie :lol: panowie zrobili dzisiaj odwodnienie rynien przy garażu, formowali wjazd do garażu i szukali przysypanych w czasie budowy studzienek od wody i kanalizacji. Dobrze, że sobie o nich przypomniałam dzisiaj, bo gdyby położyli kostkę, na nich, to byłaby kicha

ja też się cieszę niesamowicie :lol: panowie zrobili dzisiaj odwodnienie rynien przy garażu, formowali wjazd do garażu i szukali przysypanych w czasie budowy studzienek od wody i kanalizacji. Dobrze, że sobie o nich przypomniałam dzisiaj, bo gdyby położyli kostkę, na nich, to byłaby kicha

akurat to samo dzis u mnie robili :)

Witam Was samodzielne dziewczyny!

Piszę tak po Waszej dyskusji kilka dni temu nt. prac domowych, jakie potraficie i lubicie robić. Ale to co powiedział adk to jest dokładnie o mnie "Ale jak nie muszę to udaję, że nie potrafię".

Ławeczka to dobra zmyłka dla gości...:)

Ja też chcę zdjęcia, ja też...

Kasa każdego zmobilizuje, fajna zagrywka :)

Lidzia zazdroszcze, ze u Ciebie juz tak blisko konca...:yes::)u mnie jutro pan od ogrodzenia ma jakies kotwy zakladac...

Apropo studzienek...my w poblizu domu mamy 2 kanalizacyjne i krotko mowiac latem bylo je czuc...:bash:wiec porobilismy zdjecia, pomierzylismy odleglosci,zafoliowalismy dekle i na nich polozymy kostke...podobno nie czesto sie z tym cos dzieje wiec w razie czego bedziemy wyciagac kilka kostek:lol2:, nie znam sie na tym i nie bylo mnie przy tym jak te studzienki robiono ale za Chiny Ludowe nie pozwolilabym ich zrobic w tym miejscu gdzie zrobili...:bash: