lidszu 19.10.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!! Loczusiu, cieszę się równie mocno jak ty bo wiem co to znaczy brak kostki a dywan czerwony na weekend masz panowie na razie dzisiaj poziomują, robią odwodnienie przy garażu. Zapowiedzieli, że skończą w przyszły piątek. czerwonego dywanu brak, ale mam nadzieję że to nie przeszkadza co najwyżej mogę jakąś czerwoną szmatę rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A fotki robisz?O jakie odwodnienie garażu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam, wiedziałam, że kto jak kto ale Zuzanka mi tych nóg nie daruje hi, hi :yes::yes::D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 panowie na razie dzisiaj poziomują, robią odwodnienie przy garażu. Zapowiedzieli, że skończą w przyszły piątek. czerwonego dywanu brak, ale mam nadzieję że to nie przeszkadza co najwyżej mogę jakąś czerwoną szmatę rozłożyć ważne że chlapa i śnieg straszne Ci nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A fotki robisz? O jakie odwodnienie garażu chodzi? odwodnienie z rynien, które są na ścianach garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ważne że chlapa i śnieg straszne Ci nie będą i że zimą będę parkować w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 19.10.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidka, fajnie Ci, że będziesz mieć kostkę na zimę u mnie pewnie dopiero na wiosnę z powodów finansowych oczywiście! ale żeby uchronić się przed błotem i chlapą pod garażem i wejściem do domu mamy wysypane kamienie i jakoś przetrwamy, pozdrawiam i również czekam na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 To ja jako chyba ostatnia gratuluję przeprowadzki i zazdroszczę, że masz już tak ładnie, szczególnie kuchni a moje dziewczyny pewnie pękły by z zazdrości jakby zobaczyły pokoje Twoich dziewczyn. I kostka Ci się robi. Fajnie Wszystkiego miłego na nowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 To ja jako chyba ostatnia gratuluję przeprowadzki i zazdroszczę, że masz już tak ładnie, szczególnie kuchni a moje dziewczyny pewnie pękły by z zazdrości jakby zobaczyły pokoje Twoich dziewczyn. I kostka Ci się robi. Fajnie Wszystkiego miłego na nowym! Beatko, dziękuję bardzo i fajnie, że wpadłaś mam nadzieję, że wam też się dobrze mieszka i powoli sobie wykończycie domek tak jak sobie wymarzyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidka, fajnie Ci, że będziesz mieć kostkę na zimę u mnie pewnie dopiero na wiosnę z powodów finansowych oczywiście! ale żeby uchronić się przed błotem i chlapą pod garażem i wejściem do domu mamy wysypane kamienie i jakoś przetrwamy, pozdrawiam i również czekam na fotki:) Monika, dziękuję bardzo Dobrze, że macie na podjeździe kamienie, to zawsze wygodniej, niż z piachem pod stopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidka ale super że kostka ruszyła. Nie narzekaj na pory bo ważne że fachowcy są i robota ruszy do przodu. A ilu chłopa tą kostkę ci będzie układać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia super, ze panowie ruszyli z robota - jest szansa, ze skoncza przed zima. Ławka czarna bedzie u Ciebie super pasowac , lustro w srebrnej albo czarnej ramie. u mnie tapeta tez jest fioletowa - na moim kompie znaczy sie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 To te nasze kciuki:) Panowie nie mieli wyjscia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidka ale super że kostka ruszyła. Nie narzekaj na pory bo ważne że fachowcy są i robota ruszy do przodu. A ilu chłopa tą kostkę ci będzie układać? bardzo się dzisiaj denerwowałam w okolicach 8 rano, czy aby na pewno przyjadą, ale stawili się jak obiecali. Panów jest dwóch, więc dlatego zejdzie im do piątku przyszłego tygodnia. Całe metalowe ogrodzenie leży już u mnie na działce, a brama stoi prawie na swoim miejscu, tylko od strony ulicy , więc od jutra będę się mogła pochwalić całym ogrodzeniem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia super, ze panowie ruszyli z robota - jest szansa, ze skoncza przed zima. Ławka czarna bedzie u Ciebie super pasowac , lustro w srebrnej albo czarnej ramie. u mnie tapeta tez jest fioletowa - na moim kompie znaczy sie:lol2: ja też się cieszę niesamowicie panowie zrobili dzisiaj odwodnienie rynien przy garażu, formowali wjazd do garażu i szukali przysypanych w czasie budowy studzienek od wody i kanalizacji. Dobrze, że sobie o nich przypomniałam dzisiaj, bo gdyby położyli kostkę, na nich, to byłaby kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A zdjęcia robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ja też się cieszę niesamowicie panowie zrobili dzisiaj odwodnienie rynien przy garażu, formowali wjazd do garażu i szukali przysypanych w czasie budowy studzienek od wody i kanalizacji. Dobrze, że sobie o nich przypomniałam dzisiaj, bo gdyby położyli kostkę, na nich, to byłaby kicha akurat to samo dzis u mnie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia dobrze że się zdecydowałaś na tą czarną ławeczkę idealna będzie i albo lustro albo lampki czarne z materiałowymi abażurkami i będzie miodziunio do tej tapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam Was samodzielne dziewczyny! Piszę tak po Waszej dyskusji kilka dni temu nt. prac domowych, jakie potraficie i lubicie robić. Ale to co powiedział adk to jest dokładnie o mnie "Ale jak nie muszę to udaję, że nie potrafię". Ławeczka to dobra zmyłka dla gości... Ja też chcę zdjęcia, ja też... Kasa każdego zmobilizuje, fajna zagrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia zazdroszcze, ze u Ciebie juz tak blisko konca...:)u mnie jutro pan od ogrodzenia ma jakies kotwy zakladac... Apropo studzienek...my w poblizu domu mamy 2 kanalizacyjne i krotko mowiac latem bylo je czuc...:bash:wiec porobilismy zdjecia, pomierzylismy odleglosci,zafoliowalismy dekle i na nich polozymy kostke...podobno nie czesto sie z tym cos dzieje wiec w razie czego bedziemy wyciagac kilka kostek:lol2:, nie znam sie na tym i nie bylo mnie przy tym jak te studzienki robiono ale za Chiny Ludowe nie pozwolilabym ich zrobic w tym miejscu gdzie zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts