lidszu 19.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia zazdroszcze, ze u Ciebie juz tak blisko konca...:)u mnie jutro pan od ogrodzenia ma jakies kotwy zakladac... Apropo studzienek...my w poblizu domu mamy 2 kanalizacyjne i krotko mowiac latem bylo je czuc...:bash:wiec porobilismy zdjecia, pomierzylismy odleglosci,zafoliowalismy dekle i na nich polozymy kostke...podobno nie czesto sie z tym cos dzieje wiec w razie czego bedziemy wyciagac kilka kostek:lol2:, nie znam sie na tym i nie bylo mnie przy tym jak te studzienki robiono ale za Chiny Ludowe nie pozwolilabym ich zrobic w tym miejscu gdzie zrobili... odważni jesteście z tym zakrywaniem studzienek . A te studzienki są na waszej działce, czy w ulicy ? Ja bym się jednak trochę obwiała zakrywania, bo u mnie co chwila panowie z kanalizacji biegają i zaglądają do studzienek w ulicy.Może jednak jest to spowodowane tym, że u nas jest kanaliza podciśnieniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Lidzia u nas nikt nie zaglada...podobno awarie sie prawie nie zdarzaja...najwyzej wyciagniemy 10 kostek ale studzienek miec nie bede.U nas na dzialce sa 2 i w ulicy tez sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i prognozy się sprawdziły. U nas leje... A jak u Ciebie, kostka się układa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No i prognozy się sprawdziły. U nas leje... A jak u Ciebie, kostka się układa? jeszcze się nie układa, bo na razie robione jest utwardzenie terenu. A u nas całe szczęście nie pada, tfu, tfu, tfu - oby nie padało. Myślałam, że panowie kostkarze mnie dzisiaj zamordują. Kazałam im wczoraj szukać studzienki od wody i kanalizy na działce. Kanalizę znaleźli łatwo, ale tej od wody nie mogli. Dzisiaj przekopali prawie cały podjazd przy garażu i nic. W końcu zadzwoniłam do mojego pana wodziarza, a on mnie uświadomił, że takiej studzienki na działce nie mam, bo jest w ulicy Miny panów brukarzy bezcenne po ogłoszeniu tej informacji Przęsła się zakłądają, jupiiiiii Jeśli panowie zdążą skończyć przed zmrokiem, to wkleję zdjęcia, a jeśli nie, to dopiero jutro wam się nimi pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 To pstrykaj już teraz te zdjęcia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 To pstrykaj już teraz te zdjęcia .... no właśnie zawsze można zrobić relację z akcji w trakcie A z tą studzienką to pojechałaś moja droga ... już sobie wyobrażam te zadowolone miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidzia jesteś boska:D czekam na foteczki ogrodzeniowo-kostkowe:yes: ps. ja piorę wełniane rzeczy od zawsze w pralce i nic im nie jest tylko używam płynów do delikatnych tkanin:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dziń dybry Mam dziś dobry humor, coś się dzieje, mam pierwsze drewienko, sprzedałam wełnę co mi została .... Jupi Do szczęścia brakuje mi tylko Twoich przęseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Monia i jeszcze porządek na budowie-bezcenne:wave:Lidzia tak to mają inwestorki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 zdjęcia ogrodzenia będą jak znajdę kabelek i jak nakarmię dzieciaki obiadem, bo mi się dzisiaj trzódka rozrosła x2 i mam cztery dzióbki do wykarmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 bo mi się dzisiaj trzódka rozrosła x2 i mam cztery dzióbki do wykarmienia Czyli jednak Zuz@anka dobrze przewidział dwójkę na nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Czyli jednak Zuz@anka dobrze przewidział dwójkę na nowy dom hahaha, ale śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 karm ich i pokazuj zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Nioooo W każdym kątku po dzieciątku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 karm ich i pokazuj zdjęcia:) Już 3-ci deser im robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 oj u mnie nie ma deserów!!! trzymamy linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Już 3-ci deser im robi nie robiłam, ale przyjechała mama dodatkowej dwójki dzieci i oprowadzałam ją po naszym domku - przecież musiałam się nim pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 idę po kabelek i zgram zdjęcia - ale mam tylko dwa dzisiaj, bo panowie mi zastawili swoim samochodem prawie całe ogrodzenie i nie miałam jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidka weź się zlituj i nie dręcz ludzi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidka weź się zlituj i nie dręcz ludzi:P zgrywają się, jeszcze chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts