Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidzia zazdroszcze, ze u Ciebie juz tak blisko konca...:yes::)u mnie jutro pan od ogrodzenia ma jakies kotwy zakladac...

Apropo studzienek...my w poblizu domu mamy 2 kanalizacyjne i krotko mowiac latem bylo je czuc...:bash:wiec porobilismy zdjecia, pomierzylismy odleglosci,zafoliowalismy dekle i na nich polozymy kostke...podobno nie czesto sie z tym cos dzieje wiec w razie czego bedziemy wyciagac kilka kostek:lol2:, nie znam sie na tym i nie bylo mnie przy tym jak te studzienki robiono ale za Chiny Ludowe nie pozwolilabym ich zrobic w tym miejscu gdzie zrobili...:bash:

odważni jesteście z tym zakrywaniem studzienek :lol2:. A te studzienki są na waszej działce, czy w ulicy ? Ja bym się jednak trochę obwiała zakrywania, bo u mnie co chwila panowie z kanalizacji biegają i zaglądają do studzienek w ulicy.Może jednak jest to spowodowane tym, że u nas jest kanaliza podciśnieniowa

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i prognozy się sprawdziły. U nas leje...:( A jak u Ciebie, kostka się układa?

jeszcze się nie układa, bo na razie robione jest utwardzenie terenu. A u nas całe szczęście nie pada, tfu, tfu, tfu - oby nie padało.

Myślałam, że panowie kostkarze mnie dzisiaj zamordują. Kazałam im wczoraj szukać studzienki od wody i kanalizy na działce. Kanalizę znaleźli łatwo, ale tej od wody nie mogli. Dzisiaj przekopali prawie cały podjazd przy garażu i nic. W końcu zadzwoniłam do mojego pana wodziarza, a on mnie uświadomił, że takiej studzienki na działce nie mam, bo jest w ulicy :lol2: Miny panów brukarzy bezcenne po ogłoszeniu tej informacji :rotfl:

Przęsła się zakłądają, jupiiiiii :D Jeśli panowie zdążą skończyć przed zmrokiem, to wkleję zdjęcia, a jeśli nie, to dopiero jutro wam się nimi pochwalę