Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurde rewelacja !!! musze to jutro sprzedac mojemu malzowi :) cos czuje ze wiem jakie ogrodzenie bedziemy mieli ... i taka sama balustradke na schodach ... cos pieknego :)

lidszu czy pozwolisz ze wkleje jedna z fotek do mojego dziennika z adnotacja "tak bedzie wygladalo moje ogrodzenie" :) ??? u nas to bedzie oczywiscie w brazie nie w szarosciach :)

kurde rewelacja !!! musze to jutro sprzedac mojemu malzowi :) cos czuje ze wiem jakie ogrodzenie bedziemy mieli ... i taka sama balustradke na schodach ... cos pieknego :)

lidszu czy pozwolisz ze wkleje jedna z fotek do mojego dziennika z adnotacja "tak bedzie wygladalo moje ogrodzenie" :) ??? u nas to bedzie oczywiscie w brazie nie w szarosciach :)

mea, dzięki i cieszę się, że się podoba :D

możesz wkleić zdjęcie - cieszę się, że kogoś ono zainspirowało

Cudo :wave:

Lidzi ty mi od razu powiedz czym obłożony jest murek??

bo bardzo, bardzo mi sie podoba :) w zasadzie masz ogrodzenie dokładnie takie jakie ja planuję mieć :lol:

cieszę się, że się podoba :D

murek jest wybudowany z systemów ogrodzeniowych Sonnblick Semmelrocka - kolor grafitowy. Z tej samej serii są daszki na słupkach i murkach. Na słupkach daszki mam spadziste, a na murkach płaskie

http://www.semmelrock.pl/produkty/murki_ogrodzenia/detail.html?id=/_data/products/products/ogrodzenie_Sonnblick.html

Najlepszy był Wynajęty jak wrócił do domu :rotfl:

Wchodzi i mówi: "bardzo ładne ogrodzenie i mi się podoba, ale myślałem, że te metalowe listewki będą pionowe" Ja się pytam: "a skąd ci się wziął pomysł na pionowe listewki skoro barierki na balkonach są w poziomie ? Nie podoba ci się takie ogrodzenie ?" Wynajęty: " podoba mi się i nawet lepiej wyglądają te listewki w poziomie, niż gdyby były w pionie"

bez komentarza pozostawiam :lol2: :bash:

cieszę się, że się podoba :D

murek jest wybudowany z systemów ogrodzeniowych Sonnblick Semmelrocka - kolor grafitowy. Z tej samej serii są daszki na słupkach i murkach. Na słupkach daszki mam spadziste, a na murkach płaskie

http://www.semmelrock.pl/produkty/murki_ogrodzenia/detail.html?id=/_data/products/products/ogrodzenie_Sonnblick.html

dzięki za info

powiedz jeszcze czy ten kolor na zdjęciu odzwierciedla rzeczywisty kolor?