pasie 20.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidzia noooo super:) ale Twój M to jest BOSKI:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Mnie za każdym razem zadziwia że ON nic nie wie . Mój M by nie przeżył jakby nie mógł oddać swojego głosu w dyskusji pion/poziom i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidzia, zajebiście Masz ogrodzenie! Kobieto! Masz wszystko !!! A Twój mąż ... błagam, nie wierzę! Jak inwestor może nie wiedzieć w którą stronę będą przęsła??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2011 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Najlepszy był Wynajęty jak wrócił do domu Wchodzi i mówi: "bardzo ładne ogrodzenie i mi się podoba, ale myślałem, że te metalowe listewki będą pionowe" Ja się pytam: "a skąd ci się wziął pomysł na pionowe listewki skoro barierki na balkonach są w poziomie ? Nie podoba ci się takie ogrodzenie ?" Wynajęty: " podoba mi się i nawet lepiej wyglądają te listewki w poziomie, niż gdyby były w pionie" bez komentarza pozostawiam Pozdrow wynajetego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia super wyszlo:yes: a ze studzienkami to Dalas czadu...:lol2: dziękuję bardzo jak sobie przypomnę te studzienki i miny panów, to się cały czas śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia noooo super:) ale Twój M to jest BOSKI:D Mnie za każdym razem zadziwia że ON nic nie wie . Mój M by nie przeżył jakby nie mógł oddać swojego głosu w dyskusji pion/poziom i takie tam. Lidzia, zajebiście Masz ogrodzenie! Kobieto! Masz wszystko !!! A Twój mąż ... błagam, nie wierzę! Jak inwestor może nie wiedzieć w którą stronę będą przęsła??????????? ogromne dzięki dziewczyny Ja mu pokazywałam jakie chcę zamówić ogrodzenie - paluszkiem dokładnie wskazałam w katalogu, które mi się podoba. Dodatkowo pokazałam mu zdjęcia ogrodzenia Majkiego. Zaakceptował i sama nie wiem skąd mu się ten pion wziął. Dobrze, że nie stwierdził wczoraj, że powinno być kute i powyginane. On tak już ma, a zresztą wolę jak się nie wtrąca, bo wtedy pewnie przez pół roku musiałabym toczyć bój o poziome listewki w ogrodzeniu, bo on chciałby pionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pozdrow wynajetego. pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 21.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Super ogrodzenie! Jak to dobrze gdy mąż pozwala żonie decydować i jeszcze umie pochwalić. Bo u mnie niby pozwala decydować, ale gdy coś nie wyjdzie to jest "a nie mówiłem, że tak będzie", a gdy się pytam przed to mówi "zrób jak uważasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia!!! Ty masz ogrodzenie, wow! piękniusie, proste i ponadczasowe:) A czasem nie obiecałaś ostatnio fotek kanap?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Super ogrodzenie! Jak to dobrze gdy mąż pozwala żonie decydować i jeszcze umie pochwalić. Bo u mnie niby pozwala decydować, ale gdy coś nie wyjdzie to jest "a nie mówiłem, że tak będzie", a gdy się pytam przed to mówi "zrób jak uważasz" nie ma innego wyjścia jak pochwalić, bo sam się za wybór nie zabierze, bo nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia!!! Ty masz ogrodzenie, wow! piękniusie, proste i ponadczasowe:) A czasem nie obiecałaś ostatnio fotek kanap?? Marta, dziękuję bardzo i cieszę się, że się podoba fotek kanap nie mam, ale za to zaraz wam coś innego wkleję, tylko niech się zgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mój drugi mąż mi zrobił dzisiaj bardzo miłą niespodziankę oto szafka pod umywalki w naszej łazience http://img827.imageshack.us/img827/6146/20111021170921.jpg http://img23.imageshack.us/img23/6851/20111021170945.jpg i początki kostki - w rzeczywistości jest brązowa (na zdjęciu wygląda na trochę różową ) http://img703.imageshack.us/img703/5182/20111021133916.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 szafka super a kosteczka faktycznie na różową wygląda:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 szafka super a kosteczka faktycznie na różową wygląda:lol: tak patrzę na zdjęcie tej kostki i mi się w ogóle ona nie podoba będę ją musiała zaakceptować najwyżej będę ją podlewać cały czas, bo jak jest mokra, to ma super kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 wariatka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mi się wydaję że ta kostka to taka różowa przy tych drewnianych paletach co na niej leżą, bez nich będzie ok. Szafeczki śliczne, a z czego masz blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mi się wydaję że ta kostka to taka różowa przy tych drewnianych paletach co na niej leżą, bez nich będzie ok. Szafeczki śliczne, a z czego masz blat? Mam nadzieję, że masz rację Marta. Blat to lakierowany mdf, taki sam jak na szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia ja tez widze rozowa kostke...;)ale co Ty za kostke wybralas?nie taka planowalas...chodzi mi o ksztalt:) szafka fajnie wyglada:yes: O co chodzi z tym drugim mezem i wynajetym....albo sprawa skomplikowana albo ja malo kumata jestem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 najwyżej będę ją podlewać cały czas, bo jak jest mokra, to ma super kolorek Jak się*wprowadziliśmy tu do mieszkania, to chciałam cały czas myć podłogi. Tu jest mozaika olejowana na ciemno i ładnie wygląda tylko po zmoczeniu Kurcze Lidzia, ale wam się fajnie złożyło to ogrodzenie z kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia ja tez widze rozowa kostke...;)ale co Ty za kostke wybralas?nie taka planowalas...chodzi mi o ksztalt:) szafka fajnie wyglada:yes: O co chodzi z tym drugim mezem i wynajetym....albo sprawa skomplikowana albo ja malo kumata jestem:cool: kształt kostki jak najbardziej odpowiedni, natomiast jej kolor trochę się chyba różni od tego, który widziałam na wystawie jak ją wybierałam. Chociaż może jest to teraz wina tego, że jest zakurzona i po skończeniu układania jak ją umyję będzie OK. Wynajęty to mój M, natomiast drugi mąż, to mąż forumowej zuz@nki, który na parapetówie rasi, został mianowany przez pomyłkę moim mężem, przez jedną z forumek i tak już zostało, że jest moim drugim mężem A co śmieszniejsze, to jak byliśmy na wczasach, śniło mi się, że mój M rozwiódł się ze mną i ożenił z zuz@nką, więc ona jest jego drugą żoną. No to wyjaśniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts