Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

:rotfl:

Jak się*wprowadziliśmy tu do mieszkania, to chciałam cały czas myć podłogi. Tu jest mozaika olejowana na ciemno i ładnie wygląda tylko po zmoczeniu :lol2:

Kurcze Lidzia, ale wam się fajnie złożyło to ogrodzenie z kostką :yes:

skąd ja to znam, bo u siebie najchętniej myłabym ten czarny dąb co chwila, bo też o wiele ładniej wygląda na mokro :rotfl:

dzięki spóźnialskim panom od ogrodzenia udało nam się to zgrać :lol2:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne te historie...posmialam sie ....:lol2::lol2::lol2:a ja zaczelam sie zastanawiac czy Ty kobieta po przejsciach nie jestes:lol2::sick: no ale teraz juz wiem o so chodzi;)

O ksztalcie kostki pisalam bo mi sie wydawalo, ze Ty takie trapezowe Chcialas...

wiem, że trudno się połapać w tych moich koligacjach :rotfl:

trapezowy kształt kostki był dlatego, że myślałam, że tylko taka mała kostka jest robiona w brązowym kolorze. Tak naprawdę nie chciałam małej, ale zależało mi na kolorze. Udało mi się jednak znaleźć większą kostkę w brązie i jestem z tego powodu bardzo zadowolona

Lidzia a jak jest montowana ta szafka?

Bo mój kuchenny chce mi dać nogi do takiej szafki, a ja nie chciałabym nóg. Bo raz, ze nie bardzo mi się podobają, a dwa lepiej i prościej jest umyć podłogę....

Tylko, że te szafki będą dość ciężkie, bo będzie na nich leżał blat z merbał.... No i teraz jestem cała głupia... Bo ja bym przykręciła do ściany na zawsze....

Lidzia a jak jest montowana ta szafka?

Bo mój kuchenny chce mi dać nogi do takiej szafki, a ja nie chciałabym nóg. Bo raz, ze nie bardzo mi się podobają, a dwa lepiej i prościej jest umyć podłogę....

Tylko, że te szafki będą dość ciężkie, bo będzie na nich leżał blat z merbał.... No i teraz jestem cała głupia... Bo ja bym przykręciła do ściany na zawsze....

ona jest przykręcona do ściany śrubami