lidszu 21.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jak się*wprowadziliśmy tu do mieszkania, to chciałam cały czas myć podłogi. Tu jest mozaika olejowana na ciemno i ładnie wygląda tylko po zmoczeniu Kurcze Lidzia, ale wam się fajnie złożyło to ogrodzenie z kostką skąd ja to znam, bo u siebie najchętniej myłabym ten czarny dąb co chwila, bo też o wiele ładniej wygląda na mokro dzięki spóźnialskim panom od ogrodzenia udało nam się to zgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A jeszcze a propos Wynajętego, to na innej parapetówie jak z nim pojechałam (bo zazwyczaj się składało, że jeździłam sama), to dziewczyny śmiały się, że sobie jakiegoś chłopa wynajęłam, który udaje mojego męża, stąd Wynajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Fajne te historie...posmialam sie ....:lol2::lol2:a ja zaczelam sie zastanawiac czy Ty kobieta po przejsciach nie jestes:lol2: no ale teraz juz wiem o so chodzi;) O ksztalcie kostki pisalam bo mi sie wydawalo, ze Ty takie trapezowe Chcialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 skąd ja to znam, bo u siebie najchętniej myłabym ten czarny dąb co chwila, bo też o wiele ładniej wygląda na mokro weż papier ścierny, zeszlifuj, i zalakieruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Fajne te historie...posmialam sie ....:lol2::lol2:a ja zaczelam sie zastanawiac czy Ty kobieta po przejsciach nie jestes:lol2: no ale teraz juz wiem o so chodzi;) O ksztalcie kostki pisalam bo mi sie wydawalo, ze Ty takie trapezowe Chcialas... wiem, że trudno się połapać w tych moich koligacjach trapezowy kształt kostki był dlatego, że myślałam, że tylko taka mała kostka jest robiona w brązowym kolorze. Tak naprawdę nie chciałam małej, ale zależało mi na kolorze. Udało mi się jednak znaleźć większą kostkę w brązie i jestem z tego powodu bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 weż papier ścierny, zeszlifuj, i zalakieruj to już wolę z mopem latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia śliczna szafeczkę małżonek wyprodukował był u nas wieczorkiem i mówił, że pewnie się nią pochwalisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lidzia śliczna szafeczkę małżonek wyprodukował był u nas wieczorkiem i mówił, że pewnie się nią pochwalisz;) hahaha, jak on mnie dobrze zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hahaha, jak on mnie dobrze zna jak to mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 jak to mąż jako mąż i nie mąż ... był sprawcą wielu ciąż (3 to już wiele przecież ) Lidzia, to piosenka o WAS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.10.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Proszę, proszę jakie żartobliwe z Was kobietki No ale jak wszystko już się fajnie układa i montuje to można żartować Kostka fajna, prosta, nie jakiś udziwniony kształt, a szafeczka bosska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Lidzia a jak jest montowana ta szafka?Bo mój kuchenny chce mi dać nogi do takiej szafki, a ja nie chciałabym nóg. Bo raz, ze nie bardzo mi się podobają, a dwa lepiej i prościej jest umyć podłogę.... Tylko, że te szafki będą dość ciężkie, bo będzie na nich leżał blat z merbał.... No i teraz jestem cała głupia... Bo ja bym przykręciła do ściany na zawsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Spiesze pochwalic ogrodzenie (zwlaszcza poziome przesla-pozdro dla Meza:lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 22.10.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ogrodzenie baardzo baardzo ładniutkie:) a kostka nabierze wyrazu jak będzie zrobiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Lidzia a jak jest montowana ta szafka? Bo mój kuchenny chce mi dać nogi do takiej szafki, a ja nie chciałabym nóg. Bo raz, ze nie bardzo mi się podobają, a dwa lepiej i prościej jest umyć podłogę.... Tylko, że te szafki będą dość ciężkie, bo będzie na nich leżał blat z merbał.... No i teraz jestem cała głupia... Bo ja bym przykręciła do ściany na zawsze.... ona jest przykręcona do ściany śrubami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dzisiaj spędziłam przemiłe popołudnie w towarzystwie mojego drugiego męża i Zuzy, którym bardzo dziękuję za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaałłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A jak jest to zrobione? Bo myślałam, że śrubami tylko czy ciężar szafki + blat w moim przypadku, w dziurawce się utrzyma? I jakie to są śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Tylko 2 dni nie miałam netu a tu taaakie ładne ogrodzenie zdążyło się zrobić . Lidzia pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A jak jest to zrobione? Bo myślałam, że śrubami tylko czy ciężar szafki + blat w moim przypadku, w dziurawce się utrzyma? I jakie to są śruby? szczerze mówiąc aż tak mu się na ręce nie patrzyłam, więc nie wiem jakie śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts