lidszu 25.10.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja mam swoją*wycenę łazienek w takiej formie. Mogę podesłać*na priv ale od razu napiszę, że to jakieś żarty chyba. Miałam dużo droższą wycenę niż pierwotnego glazurnika (zresztą Lidzi) który zrezygnował, ale grzejnik np nie 300, a 50 no ale Monia proszę cię, na pewno pan Zbyszek nie wycenił ci robocizny na 20 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no ale Monia proszę cię, na pewno pan Zbyszek nie wycenił ci robocizny na 20 tyś No właśnie dlatego napisałam, mimo że była droższa od mojej pierwotnej to i tak np grzejnik 6 razy mniej!!! od tej wziętej z kosmosu chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 No właśnie dlatego napisałam, mimo że była droższa od mojej pierwotnej to i tak np grzejnik 6 razy mniej!!! od tej wziętej z kosmosu chyba Aaaa, to OK, bo nie zrozumiałam wcześniej Efi, pan glazurnik znajomych, to chyba myślał, że na głupich trafił, skoro takie ceny strzelił. Mnie zszokowała strasznie cena za obudowę wanny w płytkach, oraz cena montażu stelaży pod wc i bidet. Cena za malowanie też jest wysoka - ja u siebie płaciłam między 10-15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 wiem dziewczyny. ja po prostu zaczęłam się śmiać jak norka. 25 tysięcy - dokładnie tyle wyszło. łazienka najzwyklejsza na świecie. średniej wielkości, niemal jak w bloku. mieści się ledwo wanna bidet i prysznic. dodam że ja 35 tysięcy zapłaciłam robocizny za wykończeniówkę (malowanie całej chałupy, kaflowanie, ocieplenie dachu, sufity podwieszane w całym domu etc) za łazienkę to myślę że z 2-3 tys płaciłam, ale niestety już nic nie pamiętam pamiętam stawkę za malowanie 6 zł za m2 za warstwę. gruntowanie 2 zł mnie najbardziej rozśmieszyła folia w płynie 1300 zł - przecież to jest pomazianie gęstą breją po ścianach - trwa może z 2 godziny jak ktoś się nie spieszy. ja chyba za to stówkę płaciłam a i tak uważałam że to kupa kasy to oczywiscie sama robocizna monsanbia - będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 generalnie wszystkie ceny z tej wyceny są z kosmosu - masakra, że ktoś nie wstydzi się czegoś takiego pokazać klientowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 efilo, pełna skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mam tylko 25 szt na 200 dozwolonych. spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wiem Lidziu ale ja obiecałam pomóc przyjaciółce a do tego muszę się odnieść konkretnie do konkretnych liczb. Samo stwierdzenie że facet jest walnięty, mimo że prawdziwe, niestety niewiele wniesie do merytorycznej dyskusji o cenie końcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 25.10.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pamiętam, że nasz wykonawca twierdził, że papa jest pewniejsza, nie przerywa się na małych grudkach (wilgoć!), które zawsze mogą zostać po wylaniu chudziaka i u nas też jest papa. Jednak pamiętać trzeba, że styropian wchodzi w reakcję chemiczną z papą ! dlatego przed rozłożeniem styropianu konieczna jest cienka warstwa szlichty betonowej na papę Albo dać na papę grubą folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mam tylko 25 szt na 200 dozwolonych. spróbuj jeszcze raz ups, it's me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A ja nie pomoge niestety, bo u mnie jeszcze troche czasu do bialego montazu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.10.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ta cena jest za wyskoka nawet na płyki kamienne... niestety co do szczegółwó tez nie pomoge bo płaciłam za całość ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 płytki są zwykłe i tanie. żadnych bajerów. mózg się lasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 płytki są zwykłe i tanie. żadnych bajerów. mózg się lasuje nie lasować*mózgu tylko szukać innego glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 facet powienien miec nazwe znajdujejeleni.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.10.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 facet powienien miec nazwe znajdujejeleni.pl Extra pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 facet powienien miec nazwe znajdujejeleni.pl swoja drogą .... żyć nie umierać. Ile tę łazienkę robić by miał? Miesiąc? Glazurnik za 25 tysiaków miesięcznie. Chyba się*przekwalifikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 swoja drogą .... żyć nie umierać. Ile tę łazienkę robić by miał? Miesiąc? Glazurnik za 25 tysiaków miesięcznie. Chyba się*przekwalifikuję może na spółę będziemy robić co ? nawet 12,5 tysia miesięcznie mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 może na spółę będziemy robić co ? nawet 12,5 tysia miesięcznie mi wystarczy deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 deal teraz jeszcze jakiś jeleni musimy znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts