Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko :p

jak byś się kiedyś wybierała w moje strony, to serdecznie zapraszam :p na kawusię czy co innego :p

A jak zdrówko dziewczynek?? Lepiej??

Magi, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia :D

Dziewczynki jeszcze kaszlą, Inga już dużo mniej i widać, że antybiotyk działa. Za to Olga dość dużo kaszle, ale dostaje tylko Eurespal.

Jak wyzdrowieją, to jakoś się umówimy i się spotkamy :D

Witanko :p

jak byś się kiedyś wybierała w moje strony, to serdecznie zapraszam :p na kawusię czy co innego :p

A jak zdrówko dziewczynek?? Lepiej??

Magi, bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia :D

Dziewczynki jeszcze kaszlą, Inga już dużo mniej i widać, że antybiotyk działa. Za to Olga dość dużo kaszle, ale dostaje tylko Eurespal.

Jak wyzdrowieją, to jakoś się umówimy i się spotkamy :D

Pewnie :D zapraszam :D

Bry :D

ale miałam dzisiaj speeda. O 11 dostałam sms'a od męża, że jak będę po wizycie u laryngologa z Ingą, to mam mu dać znać. Zrobiłam wielkie oczy, bo okazało się, że wizyta o 11:40 na Ursynowie, a ja kompletnie o niej zapomniałam. Szybko więc zwinęłam córę do samochodu, gaz do dechy i jakoś udało mi się dojechać na czas :lol: :lol: Ile jechałam nie napiszę, bo gdyby policja mnie złapała, to by mi prawko zabrała za przekroczenie szybkości w terenie zabudowanym