monsanbia 25.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 teraz jeszcze jakiś jeleni musimy znaleźć może trzeba zasięgnąć języka, tego od naciągania spytać gdzie tacy zimują ( ... od dziś zimować będą ... jelenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lidzia, taki mam klejhttp://www.sopro.pl/BAL-LAH-1N5/products/tfp/prace-glazurnicze/fnk/fliesenkleber/9236/sopro_ff_450.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 i co Monia kładziesz od rana te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 jutro panowie kończą układać kostkę, więc będę się mogła pochwalić dzisiaj dopadło mnie przesilenie jesienne. Jak wyprawiłam dziewczynki rano do szkoły i przedszkola (całe szczęście mąż je zawiózł), zjadłam śniadanie i poszłam spać na dwie godziny, bo oczy same mi się zamykały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 jutro panowie kończą układać kostkę, więc będę się mogła pochwalić dzisiaj dopadło mnie przesilenie jesienne. Jak wyprawiłam dziewczynki rano do szkoły i przedszkola (całe szczęście mąż je zawiózł), zjadłam śniadanie i poszłam spać na dwie godziny, bo oczy same mi się zamykały no ładnie - ty śpisz a ja ci doniczek szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 To chociaż się wyspałaś...???????? Dobrywieczorek To ja poczekam na koniec tej kosteczki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 no ładnie - ty śpisz a ja ci doniczek szukałam i co, znalazłaś ? muszę coś na szybko chyba kupić, bo przywiozłam od mamy jeden ze swój kwiatków, który muszę przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 To chociaż się wyspałaś...???????? Dobrywieczorek To ja poczekam na koniec tej kosteczki .... powiedzmy że się wyspałam i od jutra teoretycznie mogę parkować w garażu , tylko najpierw muszę go uprzątnąć z gratów, żeby nasze samochody się zmieściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 To po raz pierwszy w garażu zaparkujesz? Moje nadal stoją na podjeździe Ale jak sufity zrobią to będzie miejsce nawet na dwa samochody i graty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 To po raz pierwszy w garażu zaparkujesz? Moje nadal stoją na podjeździe Ale jak sufity zrobią to będzie miejsce nawet na dwa samochody i graty ... pierwszy raz, bo do tej pory wjazd był za wysoko. Jutro zamawiam kontener do wywiezienia śmieci z garażu i może od przyszłego tygodnia uda nam się wjeżdżać do środka. Na razie będziemy parkować na podjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 no no pośpieszcie się !! Zima nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 26.10.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Moja świeża wycena łazienki - ceny normalne (choć wolałabym mniej:)), ale fachowcy świetni. Łazienka córki:- szlif posadzki pod brodzik - 100 zł- zabudowa g-k Geberiów (pod wc i bidet) - 2 x 150- położenie płytek 60 zł za metr - 1290- cokół - 50 - szlif płytek - 570- otwory w płytkach - 140- przedłużenie ścianki - 150- hydroizolacja kabiny - 100- montaż drzwi do prysznica - 200Razem: 2900 Łazienka chłopców:- zabudowa g-k Geberiów (pod wc i pisuar) - 2 x 150- położenie płytek 60 zł za metr - 1350- cokół - 50 - szlif płytek - 390- montaż brodzika - 150- montaż wanny - 500- montaż sedesu - 150- otwory w płytkach - 300- przesunięcie kontaktów - 100- hydroizolacja kabiny - 75- półka nad wanną - 100Razem: 3450 No i łazienka małżeńska:- szlif posadzki pod brodzik - 100 zł- zabudowa g-k Geberiów (prysznic plus półka, wc i bidet) - 3 x 150- montaż mieszacza - 300- naklejenie membrany przy odpływie - 60- pociągnięcie kabla elektrycznego - 50- położenie płytek 60 zł za metr - 2560- przerobienie wody i kanalizacji pod wannę wolnostojącą - 250- cokół - 50 - szlif płytek - 580- otwory w płytkach - 190- obniżenie zabudowy k-g - 250- hydroizolacja kabiny - 100Razem: 5165 A za podłączenie grzejników z obróbką tynków (pod rury zasilające na gładko pod malowanie) będę płacić 70 zł.Malarza mam wałkowego za super cenę 8 zł za metr z gruntowaniem (chciał 10 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 i co, znalazłaś ? muszę coś na szybko chyba kupić, bo przywiozłam od mamy jeden ze swój kwiatków, który muszę przesadzić nooooooooooooo są różne, przeróżne, jest z czego wybierać tylko musisz spiochu się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 pierwszy raz, bo do tej pory wjazd był za wysoko. Jutro zamawiam kontener do wywiezienia śmieci z garażu i może od przyszłego tygodnia uda nam się wjeżdżać do środka. Na razie będziemy parkować na podjeździe. cudownie jest parkować w garażu ja syna do szkoły wożę w szlafroku, w garażu ciepło więc myk szybko do auta, brama na pilota i fru pod szkołę i szybko z powrotem do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 cudownie jest parkować w garażu ja syna do szkoły wożę w szlafroku, w garażu ciepło więc myk szybko do auta, brama na pilota i fru pod szkołę i szybko z powrotem do garażu mam nadzieję, że ja też tak będę niedługo mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 mam nadzieję, że ja też tak będę niedługo mieć szybciej niż myślisz a masz już wszystko do bramy ? ja brałam z twojej pobliskiej okolicy bo z Sęczkowej czy jakoś tak - tam było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 szybciej niż myślisz a masz już wszystko do bramy ? ja brałam z twojej pobliskiej okolicy bo z Sęczkowej czy jakoś tak - tam było najtaniej to dawaj namiary, bo to rzeczywiście blisko mnie. A można u nich kupić z montażem, bo jak będę liczyła na mojego męża, to mnie przyszła zima zastanie i nie będę mieć automatycznej bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja syna do szkoły wożę w szlafroku Takie rzeczy tylko w erze Właśnie walczę z mężem by zgodził się przenieść naszą bramę na wprost garażu (obecnie jest w przeciwnym rogu). Nie chce bo nie lubi akcji "na chwilę" a docelowe ogrodzenie będzie się*robić dopiero na wiosnę. Też chcę wyjeżdżać z garażu w szlafroku. Tylko nie mam kogo do szkoły wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 to dawaj namiary, bo to rzeczywiście blisko mnie. A można u nich kupić z montażem, bo jak będę liczyła na mojego męża, to mnie przyszła zima zastanie i nie będę mieć automatycznej bramy nie wiem, ale dzwoń : 501335555 - pan bardzo, bardzo uprzejmy, fachowy i....no sama sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Takie rzeczy tylko w erze Właśnie walczę z mężem by zgodził się przenieść naszą bramę na wprost garażu (obecnie jest w przeciwnym rogu). Nie chce bo nie lubi akcji "na chwilę" a docelowe ogrodzenie będzie się*robić dopiero na wiosnę. Też chcę wyjeżdżać z garażu w szlafroku. Tylko nie mam kogo do szkoły wozić a po cholere masz ja w przeciwnym rogu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts