wu 28.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no żeby gmina od Niej wykupiła:lol: jak Monsanbia będzie chcieć podam Jej dokładny przepis na który się ma powołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 oo takie pismo z pewnością zmini nastawienie gminy do rozmowy :D:D: Wusiek a wiesz, że u mnie wciąz nic... od kwietnia się kużwa z tym bujam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 (edytowane) mam zamontowany napęd do bramy, jupiiiii :D panowie bardzo mili, fachowi i godni polecenia teraz pozostaje zamówienie kontenera w poniedziałek o wywiezienia śmieci z garażu, żeby można było w nim parkować. Edytowane 29 Października 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lidzia dziekuje :hug:Nie moge ich kompletnie zlokalizowac w necie.Zapytam w max-flizie moze bedą mieli te firme:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A jakieś zdjęcia będą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Nitusia no to już tylko jakiś dynamicik zostaje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 no żeby gmina od Niej wykupiła:lol: jak Monsanbia będzie chcieć podam Jej dokładny przepis na który się ma powołać :wtf: ej, jaja sobie robicie? Przyszłam zobaczyć zdjęcia jakieś. Buuu, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 29.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Super, że już jesteście zdalni na pilota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 :wtf: ej, jaja sobie robicie? Przyszłam zobaczyć zdjęcia jakieś. Buuu, nie ma Słuchaj się Wuśki on adobrze gada :D:D:D Wusiek na początku listopada mija miesiac od skargi... jak nic nie dostane to złoże ją jeszcze raz - ino piętro wyżej do szefowej kontrolingu, jak nie podziała mam jeszcze wicewojewode, nie podziała jest NSA - mam czas... porządki w ogrodzie zrobiłam więc całą zime moge z państwem rozmawiać uprzejmie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zapomniałam a miałam pytać ... jak tam twoje wyczyny kulinarne w nowej kuchni, Lidka ty wiesz że ja ci mocno kibicuję i upatruję w Tobie i swoją nadzieję w tym temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.10.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Lidziu, na bank o tym pisałaś, ale zapytam jeszcze raz Jaki w końcu kupiłaś ten materac malżeński? wusia to podrzuć tego przepisa, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Monsanbia służę uprzejmie;) art. 36 ustawy z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym (Dz. U. Nr 80 poz. 717 z późn. zm. ) 1. Jeżeli, w związku z uchwaleniem planu miejscowego albo jego zmianą, korzystanie z nieruchomości lub jej części w dotychczasowy sposób lub zgodny z dotychczasowym przeznaczeniem stało się niemożliwe bądź istotnie ograniczone, właściciel albo użytkownik wieczysty nieruchomości może, z zastrzeżeniem ust.2, żądać od gminy:1) odszkodowania za poniesioną rzeczywistą szkodę albo2) wykupienia nieruchomości lub jej części.2. Realizacja roszczeń, o których mowa w ust 1, może nastąpić również w drodze zaoferowania przez gminę właścicielowi albo użytkownikowi wieczystemu nieruchomości zamiennej. Z dniem zawarcia umowy zamiany roszczenia wygasają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Zapomniałam a miałam pytać ... jak tam twoje wyczyny kulinarne w nowej kuchni, Lidka ty wiesz że ja ci mocno kibicuję i upatruję w Tobie i swoją nadzieję w tym temacie . zaczynam się rozkręcać i wymyślać nowe dania. chociaż jak wczoraj spędziłam prawie cały dzień w kuchni, to stwierdziłam, że jedynym plusem mieszkania z moją mamą, było to, że nie musiałam gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 o tak Lidzia to się docenia po czasie:rotfl: jaka ja szczęśliwa byłam jak w wakacje przyjeżdżała do mnie moja mama;) korytko naszykowane, dom ogarnięty, nic tylko pojeść i z dzieckiem się turlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Lidziu, na bank o tym pisałaś, ale zapytam jeszcze raz Jaki w końcu kupiłaś ten materac malżeński? kupiłam Hildinga - African Cotton - to materac piankowo-sprężynowy. Jestem z niego mega zadowolona, ponieważ odkąd na nim śpię, nic mnie nie boli jak rano wstaję i mogę leżeć na plecach, czego nie mogłam na poprzednim materacu, ponieważ od razu mnie bolał kręgosłup (mam bardzo dużą lordozę i to mi przeszkadza w leżeniu na plecach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Lidzia dziekuje :hug:Nie moge ich kompletnie zlokalizowac w necie.Zapytam w max-flizie moze bedą mieli te firme:) http://www.ceramichecisa.it/loden/collection_it_285397.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 o tak Lidzia to się docenia po czasie:rotfl: jaka ja szczęśliwa byłam jak w wakacje przyjeżdżała do mnie moja mama;) korytko naszykowane, dom ogarnięty, nic tylko pojeść i z dzieckiem się turlać no właśnie ale i tak wolę mieszkać sama, niż z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mnie tam się całkiem dobrze z mamą mieszkało;) a mój mąż byłby najszczęśliwszy jakby się do nas wprowadziła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 byliśmy dzisiaj w Ikeii - zakupiliśmy dziewczynkom biurka i regały na zabawki (jutro przyjadą, więc znowu będę miała co robić ), dla nas kupiliśmy wieszaki do szafy na dole, pudełka na buty, plastikowe pojemniki do kuchni, koszyczki na przyprawy do kuchni, konewkę, poduszki dla dziewczynek i jeszcze kilka pierdół. Dzisiaj jak na weekend było całkiem niedużo ludzi i można było się spokojnie rozejrzeć w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mnie tam się całkiem dobrze z mamą mieszkało;) a mój mąż byłby najszczęśliwszy jakby się do nas wprowadziła:lol: to szykuj pokój dla mamy i niech się wprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts