Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mam zamontowany napęd do bramy, jupiiiii :D :D

panowie bardzo mili, fachowi i godni polecenia :D

teraz pozostaje zamówienie kontenera w poniedziałek o wywiezienia śmieci z garażu, żeby można było w nim parkować.

Edytowane przez lidszu

:wtf::wtf::wtf:

:jawdrop:

ej, jaja sobie robicie?

Przyszłam zobaczyć zdjęcia jakieś. Buuu, nie ma :p

Słuchaj się Wuśki on adobrze gada :D:D:D:D

Wusiek na początku listopada mija miesiac od skargi... jak nic nie dostane to złoże ją jeszcze raz - ino piętro wyżej ;) do szefowej kontrolingu, jak nie podziała mam jeszcze wicewojewode, nie podziała jest NSA - mam czas... porządki w ogrodzie zrobiłam więc całą zime moge z państwem rozmawiać uprzejmie :D:D:D:D

Monsanbia służę uprzejmie;)

art. 36 ustawy z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym (Dz. U. Nr 80 poz. 717 z późn. zm. )

1. Jeżeli, w związku z uchwaleniem planu miejscowego albo jego zmianą, korzystanie z nieruchomości lub jej części w dotychczasowy sposób lub zgodny z dotychczasowym przeznaczeniem stało się niemożliwe bądź istotnie ograniczone, właściciel albo użytkownik wieczysty nieruchomości może, z zastrzeżeniem ust.

2, żądać od gminy:

1) odszkodowania za poniesioną rzeczywistą szkodę albo

2) wykupienia nieruchomości lub jej części.

2. Realizacja roszczeń, o których mowa w ust 1, może nastąpić również w drodze zaoferowania przez gminę właścicielowi albo użytkownikowi wieczystemu nieruchomości zamiennej. Z dniem zawarcia umowy zamiany roszczenia wygasają.

Zapomniałam a miałam pytać ... jak tam twoje wyczyny kulinarne w nowej kuchni, Lidka ty wiesz że ja ci mocno kibicuję i upatruję w Tobie i swoją nadzieję w tym temacie :lol2:.

zaczynam się rozkręcać i wymyślać nowe dania. chociaż jak wczoraj spędziłam prawie cały dzień w kuchni, to stwierdziłam, że jedynym plusem mieszkania z moją mamą, było to, że nie musiałam gotować :lol2:

Lidziu, na bank o tym pisałaś, ale zapytam jeszcze raz

Jaki w końcu kupiłaś ten materac malżeński? ;)

kupiłam Hildinga - African Cotton - to materac piankowo-sprężynowy. Jestem z niego mega zadowolona, ponieważ odkąd na nim śpię, nic mnie nie boli jak rano wstaję i mogę leżeć na plecach, czego nie mogłam na poprzednim materacu, ponieważ od razu mnie bolał kręgosłup (mam bardzo dużą lordozę i to mi przeszkadza w leżeniu na plecach)

o tak Lidzia to się docenia po czasie:rotfl: jaka ja szczęśliwa byłam jak w wakacje przyjeżdżała do mnie moja mama;) korytko naszykowane, dom ogarnięty, nic tylko pojeść i z dzieckiem się turlać:lol:

no właśnie :(

ale i tak wolę mieszkać sama, niż z mamą :lol2:

byliśmy dzisiaj w Ikeii - zakupiliśmy dziewczynkom biurka i regały na zabawki (jutro przyjadą, więc znowu będę miała co robić :D :lol2:), dla nas kupiliśmy wieszaki do szafy na dole, pudełka na buty, plastikowe pojemniki do kuchni, koszyczki na przyprawy do kuchni, konewkę, poduszki dla dziewczynek i jeszcze kilka pierdół. Dzisiaj jak na weekend było całkiem niedużo ludzi i można było się spokojnie rozejrzeć w środku