Arnika 30.10.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jak ja bym chciała mieć mamę.... nawet nie musiała by nic robić... ale żeby była..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 pokój jest jeden przeznaczony dla mamy gorzej żeby ją z mieszkania wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Lidka a były już ozdoby świąteczne? Bo na stronie już są, zastanawiałam się czy można już buszować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 U nas już były w zeszłym tygodniu..... Ojjjj wcześnie w tym roku sprzedają choinki i czekoladowe mikołaje Magia świąt jak dla mnie się rozmywa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jak ja bym chciała mieć mamę.... nawet nie musiała by nic robić... ale żeby była..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Lidka a były już ozdoby świąteczne? Bo na stronie już są, zastanawiałam się czy można już buszować ... za ozdobami się nie rozglądałam. Widziałam natomiast puszki na ciastka, szklanki i kieliszki ze świątecznymi rysunkami. Mąż mnie przegonił po Ikei, a dodatkowo musieliśmy odebrać dziewczynki z ikeowskiego placu zabaw (wkurza mnie bardzo to, że można tam oddać dziecko tylko na godzinę , bo tak naprawdę człowiek nie ma za dużo czasu na porozglądanie się w asortymencie, mając w perspektywie 30 min. kolejkę do kasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 U nas już były w zeszłym tygodniu..... Ojjjj wcześnie w tym roku sprzedają choinki i czekoladowe mikołaje Magia świąt jak dla mnie się rozmywa..... ja już pierwszą świąteczną piosenkę w radio słyszałam jak dla mnie to zdecydowanie za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A ja od 6 grudnia piekę już domki z piernika i zaczynam dekorować dom:rolleyes:A jak spadnie pierwszy śnieg to obowiązkowo pieczemy pierwsze pierniczki:-)A ozdób świątecznych w Ikei szczątkowo (ja kupiłam dzisiaj serduszkowe światełka (łańcuch 24 sztuki) i w sklepiku spożywczym trochę specjałów świąteczncyh się pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 W Lidl to już koło połowy października były bombki czekoladowe i mikołaje... przecierałam ze zdumienia oczy... Za wcześnie ta komercja wchodzi ze świętami ..... Aż szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A ja od 6 grudnia piekę już domki z piernika i zaczynam dekorować dom:rolleyes: A jak spadnie pierwszy śnieg to obowiązkowo pieczemy pierwsze pierniczki:-) A ozdób świątecznych w Ikei szczątkowo (ja kupiłam dzisiaj serduszkowe światełka (łańcuch 24 sztuki) i w sklepiku spożywczym trochę specjałów świąteczncyh się pojawiło. a możesz podać przepis na pierniczki ? Chcę z dziewczynkami w tym roku upiec ciasteczka i szukam dobrego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ten sam co na domek z piernika:-)Właśnie wypróbowałam go najpierw na pierniczkach i wyszły lepiej niż inne wcześniejsze, więc potem poszedł na stół domek z tego przepisu, tylko dodałam więcej mąki.W jeśli zrobi się duuużo pierniczków i włoży do pudełka i po jakimś czasie pierniczki zrobią się twarde to wystarczy włożyć do pudełka obraną skórkę z jabłka (nie za dużo, żeby nie rozmiękły za bardzo). Na drugi dzień są mięciutkie i ładnie pachną jabłuszkami:yes:Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.10.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Balbina, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.10.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Nooo kochane to nic nie przebuje mojego OBI - tam już bąbki na regałach i mikołaje i łańcuchy, i choinki, i aniołki ... i to wsio w 5 czy 6 kolorach poukładane :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.11.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Lidzia włoską stronke z płytkami znalazłam ale nie mogę namierzyć Twoich płytek w żadnym sklepie z ofertą internetową aby sprawdzić gdzie mogę je zobaczyć w realu i jaka jest cena-może wycofali je ze sprzedaży:rolleyes: Mam jeszcze jedną prośbe -mogłabyś zrobić fotke (zbliżenie) jak wyglada u Ciebie połaczenie granitu wokół wkładu kominkowego?Chodzi mi dokładnie jak panowie połaczyli płaszczyzny poziome z pionowymi.Czy oni szlifowali kamień pod kątem 45 cm (tak jak łaczy sie płytki w łazienkach) czy któraś płaszczyzna (np pionowa ) zachodzi na drugą (poziomą) i zrobiony jest frez?Mam nadzieje że zrozumiałaś o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kakusku - moje płytki kupowałam w sklepie Clasik w TTW Opex na Targówku w Warszawie. Szczerze mówiąc tylko w tym sklepie je widziałam. Mają chyba też swoje stoiska w TTW Opex Al. Jerozolimskie. Zdjęcia granitu postaram się dzisiaj zrobić i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 W Lidl to już koło połowy października były bombki czekoladowe i mikołaje... przecierałam ze zdumienia oczy... Za wcześnie ta komercja wchodzi ze świętami ..... Aż szkoda.... W zeszłym roku widziałam Mikołaje już we wrześniu, pojechałam przed porodem po jakiś pierd dla malucha i nie mogłam uwierzyć. Do tej pory mam mmsa którego wysłałam M bo by mi chyba nie uwierzył na słowo i stwierdził że ciąża mi na mózg padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana75 02.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lidszu czy możesz mi podać koszt ( materiał plus robocizna) bez tynku wykonania ocieplenia styropianem. Jakiej grubości użyliście styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzińdybry a czemu tu nadal zdjęć bramy nie ma, i kostki i jeszcze czegoś na pewno? kakusek, ja mam granit wokół kominka na takiej zasadzie, że poziome fragmenty są na całej długości (dolny i górny) a między nimi pionowe (łączenia w poziomie wszystkie) (o jakie płytki chodzi? Bo nie chce mi się cofać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lidka odkąd się przeprowadziła "wsiąkła" w domek i tyle ją widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lidka odkąd się przeprowadziła "wsiąkła" w domek i tyle ją widzimy Prawda? Może się jeszcze nawróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts