Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też bym chętnie z miotłą polatała jakbym miała co zamiatać :lol:

dziewczyny, ale w takim razie jak to jest? zrobili, wzięli kasę i jeszcze piaskiem sypać tyle czasu trzeba?! myślałam, że jak położą kostkę to już tylko czyściutkim bucikiem się po niej śmiga :rolleyes:

mi piasek posypali na wierzch, ale muszę go zamiatać, bo teraz pogoda taka, że wieczorami mży, więc mokry piasek zasycha na wierzchu pomiędzy kostką, a pod spodem pozostaje pustka. Jak się potem po nim przejedzie szczotą, to się robi dziura i w nią trzeba zamiatać piasek, aby się wypełniła. Ja cały czas męczę się z podjazdem do garażu, nie wspominając, że czeka mnie jeszcze ok. 60 m kostki z boku garażu do przesypania :bash:, ale jak nie będę mieć siły, to zostanie na przyszły rok

Oj kostka!! mmm

człowiek nie pomyślałby nigdy przed budową jak dziwaczne marzenia można posiadać :)

Ja tu w sprawie imion się zgłaszam, ponoć Ingę i Olgę masz? Niby to nie przesądza, ale jednak mi się często mocno zgadza charakterystyka charakteru z nadanym imieniem. Zatem jakie są Twoje dziewczyny, jeśli by Ci się chciało skrobnąć kilka zdań to byłabym wdzięczna, męczę sie z wyborem te imiona biorę pod uwagę, a nikogo nie znam kto ma tak na imię.

Oj kostka!! mmm

człowiek nie pomyślałby nigdy przed budową jak dziwaczne marzenia można posiadać :)

Ja tu w sprawie imion się zgłaszam, ponoć Ingę i Olgę masz? Niby to nie przesądza, ale jednak mi się często mocno zgadza charakterystyka charakteru z nadanym imieniem. Zatem jakie są Twoje dziewczyny, jeśli by Ci się chciało skrobnąć kilka zdań to byłabym wdzięczna, męczę sie z wyborem te imiona biorę pod uwagę, a nikogo nie znam kto ma tak na imię.

e-mól, witaj :D

po pierwsze gratuluję twixów i tego, że będą dziewczynki :D

Jeśli chodzi o imiona to:

Inga (zodiakalny baran) - jest spokojną, zrównoważoną, uśmiechniętą dziewczynką. Nie jest typem jak ja to mówię "fizycznym" (uwielbiającym wszelkiego rodzaju zajęcia ruchowe). Ma swoje zajęcia ruchowe, które lubi, ale trudno ją przekonać do czegoś nowego. Generalnie woli sobie posiedzieć, poczytać, pomalować, pobawić się stacjonarnie zabawkami. Jednak pomimo tego, że jest dość ułożona, to jest również dość uparta. Daje się jednak przekonać do naszych racji.

Olga (zodiakalny byk) - to słodka, ciągle uśmiechnięta, roztrzepana dziewczyna, której ciągle wszędzie pełno. Nie usiedzi na miejscu, jest uparta, stara się stawiać na swoim, rządzi starszą siostrą, jest zadziorna, ma gadane. Jednak pomimo, tego że czasami doprowadza mnie do szału, to jak przyjdzie, popatrzy na mnie tymi wielki oczami i się przytuli, jestem jej w stanie wybaczyć wszystko. To jest typ słodkiego aniołka z wyglądu, z rogatą duszą.

to tak na szybko chrakterystyka moich dziewczyn, które różnią się o 180 stopni

No tak trzeba jeszcze wziąć poprawkę na znaki zodiaku, choć obłudnie w nie mniej wierzę niż wpływ imion na charakter:confused:

powiem ci tak, znałam jedną Olgę i była dokładnie taka sama jak moja Olga :lol2:. Roztrzepana, wygadana, uparta, przebojowa, wszędzie było jej pełno.

Ingę też znałam i była to dziewczyna dystyngowana, rozważna, inteligentna.

Chyba jednak imię ma większe znaczenie niż znak zodiaku