Elena76 03.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja też bym chętnie z miotłą polatała jakbym miała co zamiatać dziewczyny, ale w takim razie jak to jest? zrobili, wzięli kasę i jeszcze piaskiem sypać tyle czasu trzeba?! myślałam, że jak położą kostkę to już tylko czyściutkim bucikiem się po niej śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A nie kazali wodą polewać... z wodą piasek wszedłby w każdą szczelinę.... Tak Elena trzeba sypać i zamiatać, a w domu piasku masakra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 chętnie bym się przemęczyła, byle było widać koniec piasku w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 ja też bym chętnie z miotłą polatała jakbym miała co zamiatać dziewczyny, ale w takim razie jak to jest? zrobili, wzięli kasę i jeszcze piaskiem sypać tyle czasu trzeba?! myślałam, że jak położą kostkę to już tylko czyściutkim bucikiem się po niej śmiga mi piasek posypali na wierzch, ale muszę go zamiatać, bo teraz pogoda taka, że wieczorami mży, więc mokry piasek zasycha na wierzchu pomiędzy kostką, a pod spodem pozostaje pustka. Jak się potem po nim przejedzie szczotą, to się robi dziura i w nią trzeba zamiatać piasek, aby się wypełniła. Ja cały czas męczę się z podjazdem do garażu, nie wspominając, że czeka mnie jeszcze ok. 60 m kostki z boku garażu do przesypania , ale jak nie będę mieć siły, to zostanie na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 chętnie bym się przemęczyła, byle było widać koniec piasku w domu teraz to ja mam więcej piachu w domu niż przed płożeniem kostki, więc nie wiem czy jest czego zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 jest, jest wprawdzie pomachasz miotłą teraz, ale na wiosnę w kapciach na zewnątrz będzie wyjść można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oj kostka!! mmm człowiek nie pomyślałby nigdy przed budową jak dziwaczne marzenia można posiadać Ja tu w sprawie imion się zgłaszam, ponoć Ingę i Olgę masz? Niby to nie przesądza, ale jednak mi się często mocno zgadza charakterystyka charakteru z nadanym imieniem. Zatem jakie są Twoje dziewczyny, jeśli by Ci się chciało skrobnąć kilka zdań to byłabym wdzięczna, męczę sie z wyborem te imiona biorę pod uwagę, a nikogo nie znam kto ma tak na imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Oj kostka!! mmm człowiek nie pomyślałby nigdy przed budową jak dziwaczne marzenia można posiadać Ja tu w sprawie imion się zgłaszam, ponoć Ingę i Olgę masz? Niby to nie przesądza, ale jednak mi się często mocno zgadza charakterystyka charakteru z nadanym imieniem. Zatem jakie są Twoje dziewczyny, jeśli by Ci się chciało skrobnąć kilka zdań to byłabym wdzięczna, męczę sie z wyborem te imiona biorę pod uwagę, a nikogo nie znam kto ma tak na imię. e-mól, witaj po pierwsze gratuluję twixów i tego, że będą dziewczynki Jeśli chodzi o imiona to: Inga (zodiakalny baran) - jest spokojną, zrównoważoną, uśmiechniętą dziewczynką. Nie jest typem jak ja to mówię "fizycznym" (uwielbiającym wszelkiego rodzaju zajęcia ruchowe). Ma swoje zajęcia ruchowe, które lubi, ale trudno ją przekonać do czegoś nowego. Generalnie woli sobie posiedzieć, poczytać, pomalować, pobawić się stacjonarnie zabawkami. Jednak pomimo tego, że jest dość ułożona, to jest również dość uparta. Daje się jednak przekonać do naszych racji. Olga (zodiakalny byk) - to słodka, ciągle uśmiechnięta, roztrzepana dziewczyna, której ciągle wszędzie pełno. Nie usiedzi na miejscu, jest uparta, stara się stawiać na swoim, rządzi starszą siostrą, jest zadziorna, ma gadane. Jednak pomimo, tego że czasami doprowadza mnie do szału, to jak przyjdzie, popatrzy na mnie tymi wielki oczami i się przytuli, jestem jej w stanie wybaczyć wszystko. To jest typ słodkiego aniołka z wyglądu, z rogatą duszą. to tak na szybko chrakterystyka moich dziewczyn, które różnią się o 180 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 kudłata - niedziela 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No tak trzeba jeszcze wziąć poprawkę na znaki zodiaku, choć obłudnie w nie mniej wierzę niż wpływ imion na charakter:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 e-mólku a kiedy się księżniczki pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A kto je tam wie, jak tak dalej będę meble skręcać to wkrótce teoretycznie powinny w połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A kto je tam wie, jak tak dalej będę meble skręcać to wkrótce teoretycznie powinny w połowie stycznia i oby doczekały terminu - meble poczekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ooooooooo to będą uparte koziorożce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No tak trzeba jeszcze wziąć poprawkę na znaki zodiaku, choć obłudnie w nie mniej wierzę niż wpływ imion na charakter:confused: powiem ci tak, znałam jedną Olgę i była dokładnie taka sama jak moja Olga . Roztrzepana, wygadana, uparta, przebojowa, wszędzie było jej pełno. Ingę też znałam i była to dziewczyna dystyngowana, rozważna, inteligentna. Chyba jednak imię ma większe znaczenie niż znak zodiaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 kudłata - niedziela 15.00 tak jest proszę pani może do tego czasu pogodzę się z Wynajętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A kto je tam wie, jak tak dalej będę meble skręcać to wkrótce teoretycznie powinny w połowie stycznia nie przemęczaj się i odpuść sobie skręcanie mebli ja jak wyszorowałam na kolanach balkon, to 5 godzin później pojawiła się na świecie Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No, że kiedyś nie było neta i nie wiedziałam o imionach,...... Ja mam same indywidualności i to pyskate i uparte, ... i sama nie wiem co jeszcze..... A co Ci zrobił wynajęty??? jak co to w niedzielę widzisz drugiego męża Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Olga to byk i moja Zu to też byk a z opisu moja Zu pasuje bardziej do Ingi niż do Olgi - więc ja myślę, że to chyba w genach po rodzicach się dostaje w spadku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Olga to byk i moja Zu to też byk a z opisu moja Zu pasuje bardziej do Ingi niż do Olgi - więc ja myślę, że to chyba w genach po rodzicach się dostaje w spadku;) Olga na pewno z charakteru bardziej do mnie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts