Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nic z tym majonezem w piekarniku nie będzie.. nie przypali się albo nie ... no nie wiem co... bo w życiu by mi do głowy nie wpadło , żeby majonez dać na mięso i do piekarnika , i do tego jeszcze piec go np 1,5 godziny....

Podałaś temp pieczenia... ale jak długo go piekłaś....?

Jak do tego doszło, że ja przegapiłam taakie foty :jawdrop:

Lidszu, super, że już garaż służy do tego, do czego generalnie jest przeznaczony :yes: ja dziś rano skrobaczkę połamałam :bash:

my też bramę będziemy robić na 5m, wprawdzie nie mamy żadnych ograniczeń bo droga prywatna, ale w domu rodzinnym miałam 4m i jak dla mnie to o ten metr za mało do bezstresowego wjazdu i ryzyka karty stałego klienta u blacharza ;)

Jak do tego doszło, że ja przegapiłam taakie foty :jawdrop:

Lidszu, super, że już garaż służy do tego, do czego generalnie jest przeznaczony :yes: ja dziś rano skrobaczkę połamałam :bash:

my też bramę będziemy robić na 5m, wprawdzie nie mamy żadnych ograniczeń bo droga prywatna, ale w domu rodzinnym miałam 4m i jak dla mnie to o ten metr za mało do bezstresowego wjazdu i ryzyka karty stałego klienta u blacharza ;)

u nas też droga prywatna, więc żadnych ograniczeń z szerokością bramy nie mieliśmy :D cieszę się, że jest taka szeroka

z parkowania w garażu tym bardziej się cieszę, bo omija nas ranne skrobanie, kiedy rano człowiek się zazwyczaj spieszy, bo jest spóźniony ;)

jeszcze trochę rzeczy w garażu zostało do wyniesienia na strych, ale całe szczęście jest on na tyle szeroki, że nie przeszkadzają one w parkowaniu samochodów

A ja wrócę jeszcze do majonezu w piekarniku, czasami piekę ciasto majonezowe. ;) Pyszne są także udka posmarowane majonezem i upieczone.

Lidziu, sorki, że chcę coś załatwić u Ciebie, ale z prostej przyczyny - Twój wątek odwiedza wiele doświadczonych forumek (łącznie z gospodynią) :rolleyes: A teraz do rzeczy: kto ma jakiś patent na oczyszczenie metalowej futryny z kleju do płytek. Z fliziarzem rozstałam się raczej nie po przyjacielsku i dalej muszę sobie radzić sama, a nie mam o tym zielonego pojęcia.:bash: Podpowiedzi możecie umieszczać u mnie. :)

No i ???????????????????

zdjęcia będą jutro, bo dzisiaj już nie dam rady ich zrobić.

Byłam dzisiaj na zakupach w Ikei i jak się schylałam po pudełko, które mi upadło na podłogę coś mi strzeliło w kręgosłupie i boli mnie teraz jak cholera :cry: siedzieć nie mogę, stać również nie za bardzo - a do soboty wieczorem jestem sama z dziewczynkami w domu :bash: jak mi do jutra nie przejdzie, to będę musiała pojechać gdzieś na dyżur ortopedyczny

Muszę zaprotestować - żadnego ciepła, nie wiesz co się stało, jeśli doszło do uszkodzenia jakiś struktur,ciepłem możesz sobie tylko zaszkodzić.

Ja proponuję okład z lodu. (oczywiście w woreczku,zawinięty w ręcznik,lub ściereczkę,by nie odmrozić skóry)

Muszę zaprotestować - żadnego ciepła, nie wiesz co się stało, jeśli doszło do uszkodzenia jakiś struktur,ciepłem możesz sobie tylko zaszkodzić.

Ja proponuję okład z lodu. (oczywiście w woreczku,zawinięty w ręcznik,lub ściereczkę,by nie odmrozić skóry)

skoro mówisz, żeby zimnem, to tak zrobię.

dobrze, że zajrzałaś, bo miałam i tak u ciebie prosić o radę co robić. Oprócz tego, że mnie boli kręgosłup w części lędźwiowej, to jeszcze jak siedzę, to mi ból promieniuje do prawej nogi (uda) i czuję tak jakby mi miała ta noga drętwieć. Przemęczę się dzisiaj w domu, a jutro chyba jednak pojadę do jakiegoś lekarza