adk 07.11.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 OK dzięki smacznego niby zwykłe a z pieczonymi ziemniakami to już fajne danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A nic z tym majonezem w piekarniku nie będzie.. nie przypali się albo nie ... no nie wiem co... bo w życiu by mi do głowy nie wpadło , żeby majonez dać na mięso i do piekarnika , i do tego jeszcze piec go np 1,5 godziny....Podałaś temp pieczenia... ale jak długo go piekłaś....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lidszu a czy te wielkie narożne okna masz otwieralne? nie, to fixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lidzia dzięki wielkie za wczorajsze spotkanko:) wiem, że miałam Cię o coś zapytać ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć o co:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lidzia dzięki wielkie za wczorajsze spotkanko:) wiem, że miałam Cię o coś zapytać ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć o co:bash: ja też dziękuję za spotkanko jak przestaniesz o tym myśleć, to sobie przypomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak do tego doszło, że ja przegapiłam taakie foty Lidszu, super, że już garaż służy do tego, do czego generalnie jest przeznaczony ja dziś rano skrobaczkę połamałam my też bramę będziemy robić na 5m, wprawdzie nie mamy żadnych ograniczeń bo droga prywatna, ale w domu rodzinnym miałam 4m i jak dla mnie to o ten metr za mało do bezstresowego wjazdu i ryzyka karty stałego klienta u blacharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak do tego doszło, że ja przegapiłam taakie foty Lidszu, super, że już garaż służy do tego, do czego generalnie jest przeznaczony ja dziś rano skrobaczkę połamałam my też bramę będziemy robić na 5m, wprawdzie nie mamy żadnych ograniczeń bo droga prywatna, ale w domu rodzinnym miałam 4m i jak dla mnie to o ten metr za mało do bezstresowego wjazdu i ryzyka karty stałego klienta u blacharza u nas też droga prywatna, więc żadnych ograniczeń z szerokością bramy nie mieliśmy cieszę się, że jest taka szeroka z parkowania w garażu tym bardziej się cieszę, bo omija nas ranne skrobanie, kiedy rano człowiek się zazwyczaj spieszy, bo jest spóźniony jeszcze trochę rzeczy w garażu zostało do wyniesienia na strych, ale całe szczęście jest on na tyle szeroki, że nie przeszkadzają one w parkowaniu samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nieee no ,proszę pani, jak juz samochody można w garażu parkować, to nic więcej do szczęścia nie trzeba Cześć pokręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja wrócę jeszcze do majonezu w piekarniku, czasami piekę ciasto majonezowe. Pyszne są także udka posmarowane majonezem i upieczone. Lidziu, sorki, że chcę coś załatwić u Ciebie, ale z prostej przyczyny - Twój wątek odwiedza wiele doświadczonych forumek (łącznie z gospodynią) A teraz do rzeczy: kto ma jakiś patent na oczyszczenie metalowej futryny z kleju do płytek. Z fliziarzem rozstałam się raczej nie po przyjacielsku i dalej muszę sobie radzić sama, a nie mam o tym zielonego pojęcia. Podpowiedzi możecie umieszczać u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 09.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 podobają mi się kanapy, biureczko, krzesełko......większość mi się u Ciebie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 podobają mi się kanapy, biureczko, krzesełko......większość mi się u Ciebie podoba;) Monika, dziękuję wczoraj udało mi się w końcu skręcić nadstawki nad biurka dziewczynek, więc postaram się dzisiaj wkleić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Byłam tu Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Monika, dziękuję wczoraj udało mi się w końcu skręcić nadstawki nad biurka dziewczynek, więc postaram się dzisiaj wkleić zdjęcia No i ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No i ??????????????????? zdjęcia będą jutro, bo dzisiaj już nie dam rady ich zrobić. Byłam dzisiaj na zakupach w Ikei i jak się schylałam po pudełko, które mi upadło na podłogę coś mi strzeliło w kręgosłupie i boli mnie teraz jak cholera siedzieć nie mogę, stać również nie za bardzo - a do soboty wieczorem jestem sama z dziewczynkami w domu jak mi do jutra nie przejdzie, to będę musiała pojechać gdzieś na dyżur ortopedyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 O qrcze, może pomocz się w ciepłej wannie i spróbuj rozgrzać to miejsce ... współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 uuuuuuuuu Lidziunia kiepściutko:( Tofee dobrze radzi wymocz w cieplutkiej wodzie to troszkę puści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Muszę zaprotestować - żadnego ciepła, nie wiesz co się stało, jeśli doszło do uszkodzenia jakiś struktur,ciepłem możesz sobie tylko zaszkodzić.Ja proponuję okład z lodu. (oczywiście w woreczku,zawinięty w ręcznik,lub ściereczkę,by nie odmrozić skóry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Malcia na pewno wiesz co mówisz:) mnie ciepło pomaga a okład z lodu sprawia mi taki ból że mogłabym łeb ukręcić temu co by mi przyłożyć go chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Muszę zaprotestować - żadnego ciepła, nie wiesz co się stało, jeśli doszło do uszkodzenia jakiś struktur,ciepłem możesz sobie tylko zaszkodzić. Ja proponuję okład z lodu. (oczywiście w woreczku,zawinięty w ręcznik,lub ściereczkę,by nie odmrozić skóry) skoro mówisz, żeby zimnem, to tak zrobię. dobrze, że zajrzałaś, bo miałam i tak u ciebie prosić o radę co robić. Oprócz tego, że mnie boli kręgosłup w części lędźwiowej, to jeszcze jak siedzę, to mi ból promieniuje do prawej nogi (uda) i czuję tak jakby mi miała ta noga drętwieć. Przemęczę się dzisiaj w domu, a jutro chyba jednak pojadę do jakiegoś lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts