malka 10.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bo ciepło z zasady jest przyjemniejsze, ale w stanie ostrym nie wolno go stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Oprócz tego, że mnie boli kręgosłup w części lędźwiowej, to jeszcze jak siedzę, to mi ból promieniuje do prawej nogi (uda) i czuję tak jakby mi miała ta noga drętwieć. Przemęczę się dzisiaj w domu, a jutro chyba jednak pojadę do jakiegoś lekarza Samo nie przejdzie, znaczy przejdzie, ale nie dziś i nie jutro .Masz z kim zostawić dziewczynki ? jeśli tak to zasuwaj do lekarza, ważne jest by ustalić na jakim poziomie doszło do ucisku nerwu (nie jestem w stanie "zaocznie" tego stwierdzić. Pewnie przydadzą sie NLP i coś przeciwbólowego. Masz klasyczny objaw rwy kulszowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 no a to lubi długo siedzieć Malka ja ogólnie źle na zimno reaguję ale to już raczej wina krążenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Samo nie przejdzie, znaczy przejdzie, ale nie dziś i nie jutro .Masz z kim zostawić dziewczynki ? jeśli tak to zasuwaj do lekarza, ważne jest by ustalić na jakim poziomie doszło do ucisku nerwu (nie jestem w stanie "zaocznie" tego stwierdzić. Pewnie przydadzą sie NLP i coś przeciwbólowego. Masz klasyczny objaw rwy kulszowej . jutro zostawię je z moją mamą i pojadę do lekarza. Mam w domu Ketonal - czy jeśli mnie będzie bardzo bolało np. w nocy, to mogę wziąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bier I leż na plecach, raczej na twardym, tak byś miała zgięte nogi w biodrach i kolanach o tak wiem....artyzm poraża podłóż sobie coś pod nogi - dużą poduszkę, złożoną kołdrę , coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ale te loki i pupa zajebiaszczo Ci wyszły:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 gdyby kreska była trochę grubsza, to wypisz wymaluj ja ja na plecach to tylko w takiej pozycji mogę, bo z wyprostowanym nogami ni huhu - moja lordoza mnie wtedy dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No to leż tak grzecznie Jak ból nie będzie sobie wędrował z uda do stopy, znaczy,że jest dobrze. Poleżysz tydzień i będziesz glanc nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 aż do następnego razu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ty to umiesz polać optymizmem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kochana ja to czysty realizm:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No to leż tak grzecznie Jak ból nie będzie sobie wędrował z uda do stopy, znaczy,że jest dobrze. Poleżysz tydzień i będziesz glanc nówka Wynajęty się ucieszy jak się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidzia, współczuję Ja się staram kucać jak coś muszę podnieść, żeby nie obciążać kregosłupa tylko nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidzia, współczuję Ja się staram kucać jak coś muszę podnieść, żeby nie obciążać kregosłupa tylko nogi. ja zazwyczaj też, a tutaj jakoś tak szybko się schyliłam i ledwo się wyprostowałam. Dobrze, że udało mi się, bo nie wiem kto by mnie i samochód odebrał spod Ikei. Oczywiście M stwierdził, że jak on wyjeżdża, to ja sobie ciągle coś robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja zazwyczaj też, a tutaj jakoś tak szybko się schyliłam i ledwo się wyprostowałam. Dobrze, że udało mi się, bo nie wiem kto by mnie i samochód odebrał spod Ikei. Oczywiście M stwierdził, że jak on wyjeżdża, to ja sobie ciągle coś robię Ja zazwyczaj w takich sytuacjach podobny komentarz słyszę to się nazywa empatia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 trza było Wynajętemu powiedzieć że Ty tak z desperacji że Cię zostawia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Byłam dzisiaj na zakupach w Ikei i jak się schylałam po pudełko, które mi upadło na podłogę coś mi strzeliło w kręgosłupie i boli mnie teraz jak cholera siedzieć nie mogę, stać również nie za bardzo Matko jedyna! Lidka współczuję Przepraszam,Lidzia nie gniewaj się, ale nie mogę, chodzi o rysunek malki , ta leżąca chuda z lokami .... no padłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidzia zdrówka życzę i leż grzecznie do jutra... A może teraz jak dziewczynki śpią mogłabyś pojechać zobaczyć co się stało.... A w tym czasie mama by podskoczyła... Może to być trudne logistycznie.... Noc przecież.... A rysunek Malci to wypisz, wymaluj Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Matko jedyna! Lidka współczuję Przepraszam,Lidzia nie gniewaj się, ale nie mogę, chodzi o rysunek malki , ta leżąca chuda z lokami .... no padłam:lol2: dzięki i nie gniewam się, bo rysunek prawie mnie oddaje - loki się zgadzają, tylko kreska przy reszcie powinna być trochę grubsza, bo taka chuda nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidziu, mnie teraz, przy budowie zdarza się to nagminnie. Powiem Ci jedno - przejdzie Po 3-4 dniach. No chyba, że zrobiłaś sobie coś poważnego. Masz tam obrzęk i boli, promieiuje. Zimne - dobra rada. No i wsmarowuj p.bólowy/p.zapalny. Dobry jest diclofenac, skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts