Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oprócz tego, że mnie boli kręgosłup w części lędźwiowej, to jeszcze jak siedzę, to mi ból promieniuje do prawej nogi (uda) i czuję tak jakby mi miała ta noga drętwieć. Przemęczę się dzisiaj w domu, a jutro chyba jednak pojadę do jakiegoś lekarza

Samo nie przejdzie, znaczy przejdzie, ale nie dziś i nie jutro .Masz z kim zostawić dziewczynki ? jeśli tak to zasuwaj do lekarza, ważne jest by ustalić na jakim poziomie doszło do ucisku nerwu (nie jestem w stanie "zaocznie" tego stwierdzić. Pewnie przydadzą sie NLP i coś przeciwbólowego.

Masz klasyczny objaw rwy kulszowej .

Samo nie przejdzie, znaczy przejdzie, ale nie dziś i nie jutro .Masz z kim zostawić dziewczynki ? jeśli tak to zasuwaj do lekarza, ważne jest by ustalić na jakim poziomie doszło do ucisku nerwu (nie jestem w stanie "zaocznie" tego stwierdzić. Pewnie przydadzą sie NLP i coś przeciwbólowego.

Masz klasyczny objaw rwy kulszowej .

jutro zostawię je z moją mamą i pojadę do lekarza. Mam w domu Ketonal - czy jeśli mnie będzie bardzo bolało np. w nocy, to mogę wziąć ?

Bier ;)

I leż na plecach, raczej na twardym, tak byś miała zgięte nogi w biodrach i kolanach

o tak ;)

lidzia.JPG

wiem....artyzm poraża ;)

podłóż sobie coś pod nogi - dużą poduszkę, złożoną kołdrę , coś w ten deseń

Lidzia, współczuję :hug:

Ja się staram kucać jak coś muszę podnieść, żeby nie obciążać kregosłupa tylko nogi.

ja zazwyczaj też, a tutaj jakoś tak szybko się schyliłam i ledwo się wyprostowałam. Dobrze, że udało mi się, bo nie wiem kto by mnie i samochód odebrał spod Ikei.

Oczywiście M stwierdził, że jak on wyjeżdża, to ja sobie ciągle coś robię

ja zazwyczaj też, a tutaj jakoś tak szybko się schyliłam i ledwo się wyprostowałam. Dobrze, że udało mi się, bo nie wiem kto by mnie i samochód odebrał spod Ikei.

Oczywiście M stwierdził, że jak on wyjeżdża, to ja sobie ciągle coś robię

Ja zazwyczaj w takich sytuacjach podobny komentarz słyszę :lol: to się nazywa empatia ;)

Byłam dzisiaj na zakupach w Ikei i jak się schylałam po pudełko, które mi upadło na podłogę coś mi strzeliło w kręgosłupie i boli mnie teraz jak cholera :cry: siedzieć nie mogę, stać również nie za bardzo

Matko jedyna! Lidka współczuję:hug:

Przepraszam,Lidzia nie gniewaj się, ale nie mogę, chodzi o rysunek malki , ta leżąca chuda z lokami .... no padłam:lol2:

Lidzia zdrówka życzę i leż grzecznie do jutra...

A może teraz jak dziewczynki śpią mogłabyś pojechać zobaczyć co się stało.... A w tym czasie mama by podskoczyła... Może to być trudne logistycznie.... Noc przecież....

A rysunek Malci to wypisz, wymaluj Ty :)

Matko jedyna! Lidka współczuję:hug:

Przepraszam,Lidzia nie gniewaj się, ale nie mogę, chodzi o rysunek malki , ta leżąca chuda z lokami .... no padłam:lol2:

dzięki i nie gniewam się, bo rysunek prawie mnie oddaje - loki się zgadzają, tylko kreska przy reszcie powinna być trochę grubsza, bo taka chuda nie jestem :rotfl:

Lidziu, mnie teraz, przy budowie zdarza się to nagminnie.

Powiem Ci jedno - przejdzie ;) Po 3-4 dniach.

No chyba, że zrobiłaś sobie coś poważnego.

Masz tam obrzęk i boli, promieiuje. Zimne - dobra rada. No i wsmarowuj p.bólowy/p.zapalny. Dobry jest diclofenac, skuteczny :yes: