lidszu 10.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidzia zdrówka życzę i leż grzecznie do jutra... A może teraz jak dziewczynki śpią mogłabyś pojechać zobaczyć co się stało.... A w tym czasie mama by podskoczyła... Może to być trudne logistycznie.... Noc przecież.... A rysunek Malci to wypisz, wymaluj Ty Teraz to już za późno na jeżdżenie gdziekolwiek. Jutro wezwę mamę i pojadę do Medicoveru Wzięłam Ketonal, ale nie za bardzo pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No człowiek się stara, a tu śmichy chichy.... foch A kiedy wzięłaś ten ketonal ? No i staraj się leżeć na plecach, wtedy nie rozciągasz nerwu i go nie podrażniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lidziu, mnie teraz, przy budowie zdarza się to nagminnie. Powiem Ci jedno - przejdzie Po 3-4 dniach. No chyba, że zrobiłaś sobie coś poważnego. Masz tam obrzęk i boli, promieiuje. Zimne - dobra rada. No i wsmarowuj p.bólowy/p.zapalny. Dobry jest diclofenac, skuteczny obrzęku nie mam, a ból promieniuje mi do prawego uda i nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No człowiek się stara, a tu śmichy chichy.... foch ja się nie śmieję i dziękuję za starania, żeby mnie narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Teraz to już za późno na jeżdżenie gdziekolwiek. Jutro wezwę mamę i pojadę do Medicoveru Wzięłam Ketonal, ale nie za bardzo pomógł W luxmedzie jest taki jeden przystojny ortopeda, jakby co i ma podejście do pacjentów takei to na mnie wrażenie zrobiło, że musiał gonić mnie z moją bluzką, bo inaczej wyszłabym z gabinetu tylko w "plecacku" (tak mówi mój 2.5-letni siostrzeniec na biustonosz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 obrzęku nie mam Masz, tylko o tym nie wiesz! (bo jest w środku) Stąd ból, zresztą promieniowanie do uda to potwierdza. Jest ucisk na nerw. Obrzęk zejdzie i będziesz nówka sztuka.Tylko pocierpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 musiał gonić mnie z moją bluzką, bo inaczej wyszłabym z gabinetu tylko w "plecacku" (tak mówi mój 2.5-letni siostrzeniec na biustonosz ) Umarłam :lol2: I z gonitwy i z plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 W luxmedzie jest taki jeden przystojny ortopeda, jakby co i ma podejście do pacjentów takei to na mnie wrażenie zrobiło, że musiał gonić mnie z moją bluzką, bo inaczej wyszłabym z gabinetu tylko w "plecacku" (tak mówi mój 2.5-letni siostrzeniec na biustonosz ) niezła jesteś a pamiętasz jak się nazywał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 idę spać. dobranoc, należy Ci się*odpoczynek, połamana sekretaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 niezła jesteś a pamiętasz jak się nazywał ? poszukam skierowania na badanie, tam jest nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 poszukam skierowania na badanie, tam jest nazwisko dużo tych skierowań było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.11.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 dużo tych skierowań było? Myślę że Ell już o to zadbała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Myślę że Ell już o to zadbała czekam aż da namiar, poszukam gościa na fejsbuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.11.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.11.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lidszu trzymaj się, wiem co to za ból Jak czujesz się po nocy? Później bez rehabilitacji się nie odbędzie. Mam poduszkę do ćwiczeń i jak zaczyna mnie brać to ja biorę się za ćwiczenia , choć trzeba to robić codziennie o taką http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwtuSHTY8SaqfxE7hpTPCtlu1SfhrfnKLzOy51sbbcmH6-9_XsIw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 W luxmedzie jest taki jeden przystojny ortopeda, jakby co i ma podejście do pacjentów takei to na mnie wrażenie zrobiło, że musiał gonić mnie z moją bluzką, bo inaczej wyszłabym z gabinetu tylko w "plecacku" (tak mówi mój 2.5-letni siostrzeniec na biustonosz ) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lidka kurcze tak to jest jak się chce wszystko sama!!!! co tam dziś u ciebie???Elena dawaj to nazwisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lidzia żyjesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Jak tam po nocy ????Naprawiło się choć troszkę??????? Jedziesz/byłaś już u tego lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts