lidszu 11.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Napisałam posta i mi wcięło, wrrrr dzisiaj czuję o wiele lepiej. Boli, ale duuuużoooo mniej dzięki dziewczyny za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 do lekarza idź i weź ZWOLNIENIE ciekawe co na to M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 do lekarza idź i weź ZWOLNIENIE ciekawe co na to M. na pewno będzie wniebowzięty tylko co z tego, że pójdę do lekarza i wezmę zwolnienie jak Wynajęty się przedwczoraj wyautował z domu i wraca dopiero jutro wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a tak z innej beczki: będę chyba mieć nowych sąsiadów , bo od samego rana (wyspać mi się nie dali ) dzisiaj z tyłu mojej działki panowie karczują chaszcze i drzewa samosiejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lidzia, dobrze że dziś już lepiej się czujesz Dżefczyny, ja zaczynam się obawiać, że jak odnajdę to nazwisko to kolejka do gościa wydłuży się do 3 miesięcy Moni, kolega mi sprawdzał kiedyś na fejsie i go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a tak z innej beczki: będę chyba mieć nowych sąsiadów , bo od samego rana (wyspać mi się nie dali ) dzisiaj z tyłu mojej działki panowie karczują chaszcze i drzewa samosiejki i dobrze - niech zaczną od ogrodzenia działki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 i dobrze - niech zaczną od ogrodzenia działki z tyłu na razie ich obserwuję, aby mi nie rozpalili ogromnych ognisk, bo zrobili takie kupki akurat do podpalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.11.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Zdróweczka życzę Liduś. Ale dziewczyny są boskie, Ty taka biedna, obolała, a ja nie mogłam się skupić na Twoim cierpieniu tylko się chichrałam z rysunku i zapomnianej bluzeczce u ortopedy. No po podaniu nazwiska miałby chłop urwanie głowy w gabinecie, większość chciałaby sprawdzić jego umiejętności I co odpuściłaś wizytę u lekarza? Teraz będziesz mogła obserwować jak inni się męczą z budową. Nie ma to jak dobry sąsiad, czasem więcej wart niż rodzina gdzieś daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 na razie ich obserwuję, aby mi nie rozpalili ogromnych ognisk, bo zrobili takie kupki akurat do podpalenia lIDZIA PILNUJESZ??? dobrze ,że ci dobrze:jawdrop: tzn. lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lidzia, dobrze że dziś już lepiej się czujesz Dżefczyny, ja zaczynam się obawiać, że jak odnajdę to nazwisko to kolejka do gościa wydłuży się do 3 miesięcy Moni, kolega mi sprawdzał kiedyś na fejsie i go nie było elena to może nie był lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 na razie ich obserwuję, aby mi nie rozpalili ogromnych ognisk, bo zrobili takie kupki akurat do podpalenia kurcze to chyba niedobrze. budowa to zawsze budowa. ale może będą ok. zresztą chyba juz w tym roku nie zaczną budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.11.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 kurcze to chyba niedobrze. budowa to zawsze budowa. ale może będą ok. zresztą chyba juz w tym roku nie zaczną budowac. całe szczęście nic nie podpalili, bo bym zrobiła dym. W terenie zabudowanym, przy tak dość gęstej zabudowie nie wolno palić ognisk, a już na pewno nie tak wielkich. Zobaczymy czy się jutro pojawią i co wymyślą. Sądzę, że inni sąsiedzi też nie pozwolą na ogniska, bo mają jeszcze bliżej swoje domy niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 elena to może nie był lekarz? masz jakieś sugestie całe szczęście nic nie podpalili, bo bym zrobiła dym. W terenie zabudowanym, przy tak dość gęstej zabudowie nie wolno palić ognisk, a już na pewno nie tak wielkich. Zobaczymy czy się jutro pojawią i co wymyślą. Sądzę, że inni sąsiedzi też nie pozwolą na ogniska, bo mają jeszcze bliżej swoje domy niż ja Może jestem nienormalna, ale ja się modlę, aby jak nadłużej nie mieć sąsiadów za płotem Póki co z żadnej strony nikt się nie buduje, chociaż działka sąsiadująca z naszą drugą działką jest od niedawna ogrodzona.... Chyba coś się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Elena normalna jesteś ja też bym wolała nie mieć sąsiadów, albo bardzo daleko. teraz mam z każdej strony,latem w ogródku ale ja mam takich co z kijem nie podchodz. teraz akcja modrzew. na razie się czaję. Sasiedzi z naprzeciw mają ogromne drzewo ( chyba z 17 metrów) i śmieci jak cholera. im nie przeszkadza, bo wejście mają z drugiej strony. a u nas igielki są wszędzie, w garażu , w holu, w samochodzie , na podjeżdzie. od 2 dni walczę z tą zarazą. jutro chyba pójdę do nich porozmawiać . jeszcze nigdy z nimi nie rozmawiałam( mieszka kilka rodzin z jednej famili- dziadki, wujki, siostry , dzieci). może to drzewo podetną trochę . choć te gałęziska:offtopic: a jak nie? Lidzia jak twoje plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 obrzęku nie mam, a ból promieniuje mi do prawego uda i nigdzie indziej. Lidszu witaj w klubie. Rwa kulszowa tak się objawia, cierpię na to od 7 lat, powraca jak bumerang. Dziś właśnie mnie trafiło setny raz chyba. Jedyne co przynosi ulgę to nagrzewanie lampą solux, aby rozluźnić mięśnie, leżenie z nogami na krześle, pod katem prostym, ktoś ci to wyrysował nawet;), leki przeciw bólowe i rozluźniające mięśnie poprzecznie prążkowane, gorąca kąpiel. Powodem bólu jest wpadnięty dysk międzykręgowy, czyli przepuklina kręgosłupa. Lekarz pewnie przepisze leki, ale poproś go o skierowanie na fizjoterapię-laser, interdyna, solux, magnetronik. Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Lidszu witaj w klubie. Rwa kulszowa tak się objawia, cierpię na to od 7 lat, powraca jak bumerang. Dziś właśnie mnie trafiło setny raz chyba. Jedyne co przynosi ulgę to nagrzewanie lampą solux, aby rozluźnić mięśnie, leżenie z nogami na krześle, pod katem prostym, ktoś ci to wyrysował nawet;), leki przeciw bólowe i rozluźniające mięśnie poprzecznie prążkowane, gorąca kąpiel. Powodem bólu jest wpadnięty dysk międzykręgowy, czyli przepuklina kręgosłupa. Lekarz pewnie przepisze leki, ale poproś go o skierowanie na fizjoterapię-laser, interdyna, solux, magnetronik. Zdrówka! dzięki bardzo - jutro, albo pojutrze wybiorę się do lekarza i poproszę o skierowanie na fizjoterapię dzisiaj trochę przeholowałam i znowu boli mnie kręgosłup całe szczęście Wynajęty wrócił wieczorem do domu i przejął dziewczynki. Dzięki temu mogłam się w końcu położyć i odpocząć. Jutro zamierzam leżeć cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.11.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dzięki bardzo - jutro, albo pojutrze wybiorę się do lekarza i poproszę o skierowanie na fizjoterapię dzisiaj trochę przeholowałam i znowu boli mnie kręgosłup całe szczęście Wynajęty wrócił wieczorem do domu i przejął dziewczynki. Dzięki temu mogłam się w końcu położyć i odpocząć. Jutro zamierzam leżeć cały dzień Bardzo słuszna decyzja i forumować jak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 I tego się trzymaj... A kompa zabierzesz do łóżka???? Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Hejka Uściski przesyłam, mam nadzieję, że do piątku będzie ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 DoberekJak dziś pleckiJa mojego K wysyłam od tygodnia do luxmedu do laryngologa (ma zatkane ucho), może znacie kogoś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts