Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdróweczka życzę Liduś. Ale dziewczyny są boskie, Ty taka biedna, obolała, a ja nie mogłam się skupić na Twoim cierpieniu tylko się chichrałam z rysunku i zapomnianej bluzeczce u ortopedy. No po podaniu nazwiska miałby chłop urwanie głowy w gabinecie, większość chciałaby sprawdzić jego umiejętności :lol2:

I co odpuściłaś wizytę u lekarza?

Teraz będziesz mogła obserwować jak inni się męczą z budową. Nie ma to jak dobry sąsiad, czasem więcej wart niż rodzina gdzieś daleko.;)

Lidzia, dobrze że dziś już lepiej się czujesz :)

Dżefczyny, ja zaczynam się obawiać, że jak odnajdę to nazwisko to kolejka do gościa wydłuży się do 3 miesięcy :lol:

Moni, kolega mi sprawdzał kiedyś na fejsie i go nie było :rolleyes:

elena to może nie był lekarz?:jawdrop:

kurcze to chyba niedobrze.:jawdrop: budowa to zawsze budowa. ale może będą ok. zresztą chyba juz w tym roku nie zaczną budowac.

całe szczęście nic nie podpalili, bo bym zrobiła dym. W terenie zabudowanym, przy tak dość gęstej zabudowie nie wolno palić ognisk, a już na pewno nie tak wielkich. Zobaczymy czy się jutro pojawią i co wymyślą. Sądzę, że inni sąsiedzi też nie pozwolą na ogniska, bo mają jeszcze bliżej swoje domy niż ja

elena to może nie był lekarz?:jawdrop:

masz jakieś sugestie :)

całe szczęście nic nie podpalili, bo bym zrobiła dym. W terenie zabudowanym, przy tak dość gęstej zabudowie nie wolno palić ognisk, a już na pewno nie tak wielkich. Zobaczymy czy się jutro pojawią i co wymyślą. Sądzę, że inni sąsiedzi też nie pozwolą na ogniska, bo mają jeszcze bliżej swoje domy niż ja

Może jestem nienormalna, ale ja się modlę, aby jak nadłużej nie mieć sąsiadów za płotem :rolleyes: Póki co z żadnej strony nikt się nie buduje, chociaż działka sąsiadująca z naszą drugą działką jest od niedawna ogrodzona.... Chyba coś się będzie działo :rolleyes:

Elena normalna jesteś:yes: ja też bym wolała nie mieć sąsiadów, albo bardzo daleko. teraz mam z każdej strony,latem w ogródku :jawdrop: ale ja mam takich co z kijem nie podchodz.

teraz akcja modrzew. na razie się czaję. Sasiedzi z naprzeciw mają ogromne drzewo ( chyba z 17 metrów) i śmieci jak cholera. im nie przeszkadza, bo wejście mają z drugiej strony. a u nas igielki są wszędzie, w garażu , w holu, w samochodzie , na podjeżdzie. od 2 dni walczę z tą zarazą. jutro chyba pójdę do nich porozmawiać . jeszcze nigdy z nimi nie rozmawiałam( mieszka kilka rodzin z jednej famili- dziadki, wujki, siostry , dzieci). może to drzewo podetną trochę . choć te gałęziska:offtopic: a jak nie?

Lidzia jak twoje plecy?

obrzęku nie mam, a ból promieniuje mi do prawego uda i nigdzie indziej.

Lidszu witaj w klubie. Rwa kulszowa tak się objawia, cierpię na to od 7 lat, powraca jak bumerang. Dziś właśnie mnie trafiło setny raz chyba. Jedyne co przynosi ulgę to nagrzewanie lampą solux, aby rozluźnić mięśnie, leżenie z nogami na krześle, pod katem prostym, ktoś ci to wyrysował nawet;), leki przeciw bólowe i rozluźniające mięśnie poprzecznie prążkowane, gorąca kąpiel. Powodem bólu jest wpadnięty dysk międzykręgowy, czyli przepuklina kręgosłupa. Lekarz pewnie przepisze leki, ale poproś go o skierowanie na fizjoterapię-laser, interdyna, solux, magnetronik. Zdrówka!

Lidszu witaj w klubie. Rwa kulszowa tak się objawia, cierpię na to od 7 lat, powraca jak bumerang. Dziś właśnie mnie trafiło setny raz chyba. Jedyne co przynosi ulgę to nagrzewanie lampą solux, aby rozluźnić mięśnie, leżenie z nogami na krześle, pod katem prostym, ktoś ci to wyrysował nawet;), leki przeciw bólowe i rozluźniające mięśnie poprzecznie prążkowane, gorąca kąpiel. Powodem bólu jest wpadnięty dysk międzykręgowy, czyli przepuklina kręgosłupa. Lekarz pewnie przepisze leki, ale poproś go o skierowanie na fizjoterapię-laser, interdyna, solux, magnetronik. Zdrówka!

dzięki bardzo - jutro, albo pojutrze wybiorę się do lekarza i poproszę o skierowanie na fizjoterapię

dzisiaj trochę przeholowałam i znowu boli mnie kręgosłup :( całe szczęście Wynajęty wrócił wieczorem do domu i przejął dziewczynki. Dzięki temu mogłam się w końcu położyć i odpocząć. Jutro zamierzam leżeć cały dzień

dzięki bardzo - jutro, albo pojutrze wybiorę się do lekarza i poproszę o skierowanie na fizjoterapię

dzisiaj trochę przeholowałam i znowu boli mnie kręgosłup :( całe szczęście Wynajęty wrócił wieczorem do domu i przejął dziewczynki. Dzięki temu mogłam się w końcu położyć i odpocząć. Jutro zamierzam leżeć cały dzień

Bardzo słuszna decyzja :yes: i forumować jak rozumiem ;)