nitubaga 14.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hejka, widze, że tu ruch jak w Rzymie się tylko przywitam. Co do ognisk to gdzies czytałam w jakimś rozporządzeniu, że nie wolno w odległości mniejszej niż 100m od zabudowań i od granicy lasów. Co ciekawe to się dotyczy również grila choć oczywiście nie jest to napisane wprost :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 lidszu termofor pierwsza liga. nooo fajny, miziasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.11.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Hejka, widze, że tu ruch jak w Rzymie się tylko przywitam. Co do ognisk to gdzies czytałam w jakimś rozporządzeniu, że nie wolno w odległości mniejszej niż 100m od zabudowań i od granicy lasów. Co ciekawe to się dotyczy również grila choć oczywiście nie jest to napisane wprost :D:D na razie panowie od piątku się nie pokazali, więc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 może to było jednorazowe posprzątanie działki:)plecki wygrzane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 malka widzę, ze ty z tych wszechwiedzących, co to wszystko książkowo mają w główce poukładane, aczkolwiek doświadczenia chyba z bólem tego rodzaju nie masz....i życzę abyś nie miała. Co do mego leczenia- każdy neurolog odsyłał mnie do neurochirurga i na stół, bo w/g mojego opisu z tomografii już nie powinnam chodzić, tylko leżeć w pampersie. ojojojjj, nie denerwuj sie tak żono m, złość piękności szkodzi Miło słyszeć ,że mam poukładane w główce przyjmuję to jako komplement i bardzo mi miło, że doceniasz A z bólem korzeniowym niestety mam doświadczenia, zarówno z jednej strony (pacjent) jak i drugiej (terapeuta). I na tej podstawie sie wypowiadam, więc bądź łaskawa powstrzymać się od "pampersowej" dramaturgii (myślę ,że obie wiemy o co chodzi ). A co do rad neurologów - to czasami warto posłuchać mądrzejszych i dać sobie pomóc, a nie wylewać ból i żale na forach internetowych, od tego nie przestaje boleć Przepraszam Cie Lidzia za prywatę, ale ręce mi opadły,o innych częściach ciała już nie wspomnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 malka ty bardzo wrażliwa jesteś, albo tobą trzęsie, albo ci coś opada, ja wypowiadam się na podstawie li tylko mojego doświadczenia z rwą kulszową i na podstawie bazuję. Liduszka sorry za EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 malka ty bardzo wrażliwa jesteś, albo tobą trzęsie, albo ci coś opada, to myl wrażliwości z bezsilnością, złotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Lidziu mam nadzieje ze sie nie Obrazisz, chcialabym w Twoim watku i w watkach innych Dziewczyn zamiescic prosbe o pomoc dla naszego forumowego Franusia. Dziewczynki Maluch jest wczesniakiem, to synek naszej forumowej kolezanki AgnesK . Franus potrzebuje aparatow sluchowych, zorganizowano aukcje z fantami , zeby pomoc rodzicom zgromadzic potrzebna kwote. Chcialabym Was wszystkich prosic o pomoc dla Franusia - wesprzyjcie Jego Rodzine w walce o normalne zycie...kazdy gest bedzie doceniony :hug:tutaj slow kilka o Franusiu i o samej licytacji http://forum.muratordom.pl/showthrea...niuszka-AUKCJA tutaj mozna wklejac i ogladac fanty http://forum.muratordom.pl/showthrea...4%85damy-fanty tutaj licytacja http://forum.muratordom.pl/showthrea...-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aneta a do kiedy trwa licytacja, nigdzie nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Anetko, oczywiście, że nie mam nic przeciwko reklamowaniu aukcji dla Frania, bo sama z chęcią wezmę znowu w niej udział. Im będzie nas więcej, tym więcej kasy uda nam się zebrać na aparaty słuchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 dziewczyny, czy możecie mi podać sklepy, gdzie będę mogła wybrać zasłony i firany do domu, plissss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 i jeszcze jakieś przydatne strony z fajnymi karniszami. Poszukuję również karnisza, który będzie wygięty pod kątem 90 st do salonu i pokoju O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 co do karnisza pod kątem to dajesz łącznik i po sprawie tu masz np http://karnisz.net/do/cat/connectors/Laczniki karnisze póki co sztuk dwa mam z Bojanka i nie narzekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ja nie mam firan. ale kiedyś fajne były w Leroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 co do karnisza pod kątem to dajesz łącznik i po sprawie tu masz np http://karnisz.net/do/cat/connectors/Laczniki karnisze póki co sztuk dwa mam z Bojanka i nie narzekam;) dobrze, że napisałaś, bo pytałam u Efi o tego Bojanka, bo nie pamiętałam nazwy, ale ona ostatnio nie zagląda na forum. Idę oglądać ich stronę w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ja nie mam firan. ale kiedyś fajne były w Leroy Merlin dzięki, byłam i jakoś nic mi się nie podobało z tego co mieli teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no to szukaj dalej. my w Krakowie mamy jeszcze Witka w Modlnicy. tam maja duży wybor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Lidziu ja ma model Bronx z końcówką Belmont z Bojanka, ten kanciasty - zobacz sobie u mnie w galerii -) http://bojanek.pl/web/uploads/sets/img/banner_glowny_bronx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pamiętam, że Elena miała jakąś skomplikowaną sytuację z karniszem w sypialni i zrobili jakieś czary mary, do tego chyba wybierała próbki w domu, może podpytaj u niej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 mario 31 podaj link do twojej galerii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts