wu 15.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ale za co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja kupowałam z netu karnisze były dużo tańsze niż w sklepie. Firma chyba produkująca karnisze . Jestem zadowolona. masz linka http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=3861357 . Mam co prawda złote, ale te u mnie pasują i końcówkę mam taką jak Mario pokazała na ostatnim zdjęciu. A co do długości karnisza to mam nim 20cm dłuższe karnisze niż światło okna po obydwu stronach... Czyli jeśli dziura w murze ( nie samo okno z ramą) ma 100 cm to karnisze mam 150-160cm nawet. Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Maryś, super się te karnisze prezentują A powiedzcie mi ile powinien być dłuższy karnisz od okna ? Po ile zapasu powinnam zrobić z każdej strony ? Dzięki -) Lidziu tak jak już wcześniej napisały dziewczyny, powinnaś zostawić ok. 20-30cm, żeby firana/zasłona ładnie zachodziła z boku na okno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.11.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 lidszu jak zdrówko lepiej? u mnie lekka poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.11.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ja mam pytanko w sprawie karniszy, ma ktoś łamane, na przegubach? jak one sie sprawują? Planuję w wykuszu takie , ale nie wiem czy zdają egzamin, wykusz prostokątny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 lidszu jak zdrówko lepiej? u mnie lekka poprawa. u mnie też trochę lepiej, tzn. w dzień mnie nie boli, ale wieczorami tak - jednak się nie dziwię, bo trudno mi leżeć przez cały dzień, kiedy jest tyle do zrobienia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ja mam pytanko w sprawie karniszy, ma ktoś łamane, na przegubach? jak one sie sprawują? Planuję w wykuszu takie , ale nie wiem czy zdają egzamin, wykusz prostokątny. ja jeszcze nie mam, ale też potrzebuję takie łamane, do moich narożnych okien dzisiaj widziałam karnisze Bojanka i ma on takie specjalne łączniki do narożnych okien. Pani też mi polecała firmę Cegielska, ale jeszcze nie oglądałam ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Lidzia nie odrobiłaś lekcji... ten link ma różne karnisze i łączniki do karniszy do zastosowania w wykuszu, oknach z dwóch stron domu itd... też ma.... http://allegro.pl/karnisze-do-wykuszu-lacznik-katowy-na-karnisz-fi19-i1915912551.html O to chodziło... na to rurka z karnisza i bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 u mnie też trochę lepiej, tzn. w dzień mnie nie boli, ale wieczorami tak - jednak się nie dziwię, bo trudno mi leżeć przez cały dzień, kiedy jest tyle do zrobienia w domu. coś o tym wiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.11.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 jesli chodzi o karnisze to w Wawie najtaniej ma BRW różnych ale w tym Mardomu który uważam ma ładne i za przyzwoite pieniądze Loczuś - co do materiałów to ja jeźdxiłam do Nadarzyna ale to nie hurtownia lecz ceny mają bardzo dobre a jeśli chodzi o hurtownie to w okolicy IKEA w Jankach jest ich masowe zagłębie ale czy sprzedadzą Ci mniej niż belę tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A jak już siedzicie w tych karniszasz, to wiecie może ile może kosztować taki różowy dziecięcy 180 i do niego końcówki (motylek i kaczuszka np) Fajne to to, ale ceny znaleźć nie mogę Lidzia, przejęłam po Tobię ból kręgielni. Nic nie robiłam, nagle się*zorientowałam że mnie boli lędźwiowy i tak już drugi dzień stękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A jak już siedzicie w tych karniszasz, to wiecie może ile może kosztować taki różowy dziecięcy 180 i do niego końcówki (motylek i kaczuszka np) Fajne to to, ale ceny znaleźć nie mogę a na allegro szukałaś ? i jaki to konkretnie karnisz, podaj nazwę, to poszukamy ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Lidzia, przejęłam po Tobię ból kręgielni. Nic nie robiłam, nagle się*zorientowałam że mnie boli lędźwiowy i tak już drugi dzień stękam współczuję mnie też boli, ale jak ma nie boleć, skoro ja na miejscu usiedzieć nie mogę - dzisiaj poodkurzałam cały strych, bo nigdy nie był sprzątany, a musimy powynosić tam rzeczy, które nam zalegają w garażu. A będzie ich jeszcze więcej, bo weekend musimy przewieźć nasze rzeczy od rodziców z garażu, bo go potrzebują. dzisiaj za to mam wolny dzień, bo dziewczynki po szkole i przedszkolu jadą do koleżanki i będę je dopiero wieczorem odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.11.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 lidszu ja tak całkowicie leżeć też nie mogą. Swego czasu najlepiej robił mi Nrodick, ale teraz czasu brak i pogoda pod psem. Ja ciągle zastanawiam sie nad karniszami i oknami w ogóle. Mam spore przeszklenia i maż twierdzi,ze szkoda je chować za ''fierankami''. Ciągle kołacza nam pogłowie rolety wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a na allegro szukałaś ? i jaki to konkretnie karnisz, podaj nazwę, to poszukamy ceny A, nie dopisałam oczywiście, że chodzi mi o Bojanka, jest taki w kolekcji dziecięcej (ale tam nie ma cen) A'propos dziecięcych zakupów Kupiłam dziś znaną wam lampę filcową z motylkami. Niezła akcja, wszędzie po ok 400pln, ja znalazłam za 290. Kliknęłam i za chwilę zadzwoniła pani z informacją że kolega się*pomylił i ona kosztuje 400. Pocałujcie mnie w .... ja już ją*kupiłam przecież i nie będę płacić za czyjeś niechlujstwo. Podobno nic na niej nie zarobią. Trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A, nie dopisałam oczywiście, że chodzi mi o Bojanka, jest taki w kolekcji dziecięcej (ale tam nie ma cen) A'propos dziecięcych zakupów Kupiłam dziś znaną wam lampę filcową z motylkami. Niezła akcja, wszędzie po ok 400pln, ja znalazłam za 290. Kliknęłam i za chwilę zadzwoniła pani z informacją że kolega się*pomylił i ona kosztuje 400. Pocałujcie mnie w .... ja już ją*kupiłam przecież i nie będę płacić za czyjeś niechlujstwo. Podobno nic na niej nie zarobią. Trudno Efi, ma chyba ten różowy karnisz u Kruszki w pokoju, więc może jej się zapytaj, chociaż ostatnio rzadko zagląda na forum Ale ci fartnęło z tą lampą Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) A, nie dopisałam oczywiście, że chodzi mi o Bojanka, jest taki w kolekcji dziecięcej (ale tam nie ma cen) A'propos dziecięcych zakupów Kupiłam dziś znaną wam lampę filcową z motylkami. Niezła akcja, wszędzie po ok 400pln, ja znalazłam za 290. Kliknęłam i za chwilę zadzwoniła pani z informacją że kolega się*pomylił i ona kosztuje 400. Pocałujcie mnie w .... ja już ją*kupiłam przecież i nie będę płacić za czyjeś niechlujstwo. Podobno nic na niej nie zarobią. Trudno A w Leroy Merlin nie ma tych różowych karniszy ? http://www.leroymerlin.pl/produkty/karnisze-dzieciece,1227093509.html na allegro pojedynczy karnisz kosztował 120 zł Edytowane 17 Listopada 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A, nie dopisałam oczywiście, że chodzi mi o Bojanka, jest taki w kolekcji dziecięcej (ale tam nie ma cen) A'propos dziecięcych zakupów Kupiłam dziś znaną wam lampę filcową z motylkami. Niezła akcja, wszędzie po ok 400pln, ja znalazłam za 290. Kliknęłam i za chwilę zadzwoniła pani z informacją że kolega się*pomylił i ona kosztuje 400. Pocałujcie mnie w .... ja już ją*kupiłam przecież i nie będę płacić za czyjeś niechlujstwo. Podobno nic na niej nie zarobią. Trudno Pokaż !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A w Leroy Merlin nie ma tych różowych karniszy ? http://www.leroymerlin.pl/produkty/karnisze-dzieciece,1227093509.html A noś, muszę sie w leroju rozejrzeć Na tej stronie karniszy nie widzę, tylko same końcówki Na żywo popatrzę Efilo faktycznie ostatnio nie ma, też*to zauważyłam Tofee, pokażę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Zamontowano mi dzisiaj żaluzje drewniane w kuchni i w oknie balkonowym na schodach oraz plisy w łazienkach na górze. Miały być też montowane rolety w pokojach na górze, ale niestety okazało się, że materiał, który sobie wybrałam nie jest już produkowany Pan mi zaproponował inny materiał (droższy), ale powiedział, że mi go sprzeda w cenie na jaką się umówiliśmy przy poprzedniej wycenie :wiggle:Montaż rolet najprawdopodobniej w przyszły czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts