tofee 18.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A foteczki będą? edit: I co to są plisy w łazienkach i czy ta drewniana żaluzja (w jakim kolorze?) nie zaciemnia za bardzo pomieszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A foteczki będą? edit: I co to są plisy w łazienkach i czy ta drewniana żaluzja (w jakim kolorze?) nie zaciemnia za bardzo pomieszczenie? fotki będą jutro, bo dzisiaj już było za ciemno plisy w łazienkach w tym typie - można je ustawiać w dowolnej pozycji http://www.bramyrolety.net.pl/media/upload/images/ZjBhNTI3ZTlkODdiYTc3NGJhMTljMGQ2ZjEyZjM4YzY=.jpg http://www.rolety-karnisze.eu/assets/images/a%20aplisy%20ikonka%20srodek.JPG żaluzje drewniane w kolorze okien (orzech). Na pewno jest teraz trochę ciemniej, ale nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A co to za materiał w tych plisach? Czy to jest jakiś standard czy też się wybiera rodzaj "tkaniny"? Fajny patent bo można zasłonić ale doświetlić jednocześnie pomieszczenie ... Ja bym coś takiego u siebie w kuchni widziała, tylko nie wiem czy praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A co to za materiał w tych plisach? Czy to jest jakiś standard czy też się wybiera rodzaj "tkaniny"? Fajny patent bo można zasłonić ale doświetlić jednocześnie pomieszczenie ... Ja bym coś takiego u siebie w kuchni widziała, tylko nie wiem czy praktyczne materiał się wybiera z próbników - są różne kolory i faktury. Dlatego je wybrałam do łazienek, bo nie chciałam całkowicie zaciemniać sobie okien w nich. Mi pan bardzo polecał plisy do kuchni, bo powiedział, że łatwo się piorą w razie czego, ale ja się uparłam na żaluzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mi pan bardzo polecał plisy do kuchni, bo powiedział, że łatwo się piorą w razie czego, ale ja się uparłam na żaluzje. O czyli praktyczne, muszę pomacać ... bo wymyśliłam że fajnie tak móc zasłonić widok do domu ale jednocześnie dół i górę mieć doświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 O czyli praktyczne, muszę pomacać ... bo wymyśliłam że fajnie tak móc zasłonić widok do domu ale jednocześnie dół i górę mieć doświetlone. ale nieładne to jest Żaluzje na pewno duuużo fajniej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ale nieładne to jest Żaluzje na pewno duuużo fajniej wyglądają eeeeeeee a gdzie to można pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 eeeeeeee a gdzie to można pomacać? a ja nie wiem, gdzieś w jakichś salonach z dekoracjami do okien na bank. Wydaje mi się, że w pasażu w Jankach jest Do kuchni to mnie się to nie podoba. Takie jakieś obciachowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a ja nie wiem, gdzieś w jakichś salonach z dekoracjami do okien na bank. Wydaje mi się, że w pasażu w Jankach jest Do kuchni to mnie się to nie podoba. Takie jakieś obciachowe jest Ostatni raz słyszałam to określenie jeszcze chyba w liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ale nieładne to jest Żaluzje na pewno duuużo fajniej wyglądają no to mam obciachowe plisy w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Sekretarka nie przejmuj się ... kiedyś zastanawiałam się czy sobie nie nakleić takie matowe naklejki na okno w łazience i Ell skwitowała że jak w WC na kolei ... to już chyba lepsze obciachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no to mam obciachowe plisy w łazienkach w łazienkach to trochę co innego niż w kuchni Ja o plisach w kuchni mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 a ja tam nie wierzę w żadne plisy, rolety itd. - zobaczę to uwierzę gdzie te obiecane foty !!!!!!!!!!!!!!! kochana widziałam doniczki dla ciebie - od 50 zeta tak mniej więcej 50 cm wysoka a taka ok 80/90 cm około 90 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 eeeeeeeeeeeee Kudłata i gdzie te foty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo zacznę myśleć że nas oszukujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.11.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 poczułam się dotkniona tym brakiem fotków i idę sobie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.11.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 poczułam się dotkniona tym brakiem fotków i idę sobie daleko ale i tak wrócisz wstawię dzisiaj po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ale i tak wrócisz wstawię dzisiaj po południu już myślałam ze cię za uszy będę musiała tu przyciągnąć albo za "kudły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 już myślałam ze cię za uszy będę musiała tu przyciągnąć albo za "kudły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201107/1310221292_by_kasikika_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Lidzia... a ty gdzieś się zgubiłaś w tym domu? A aparat to zapodziałaś... , i neta w ogóle masz? Bo jakoś Ciebie za mało ... i fot nie dajesz, i nie piszesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts