Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A foteczki będą?

edit: I co to są plisy w łazienkach i czy ta drewniana żaluzja (w jakim kolorze?) nie zaciemnia za bardzo pomieszczenie?

fotki będą jutro, bo dzisiaj już było za ciemno

plisy w łazienkach w tym typie - można je ustawiać w dowolnej pozycji

http://www.bramyrolety.net.pl/media/upload/images/ZjBhNTI3ZTlkODdiYTc3NGJhMTljMGQ2ZjEyZjM4YzY=.jpg

http://www.rolety-karnisze.eu/assets/images/a%20aplisy%20ikonka%20srodek.JPG

żaluzje drewniane w kolorze okien (orzech). Na pewno jest teraz trochę ciemniej, ale nie dużo

A co to za materiał w tych plisach? Czy to jest jakiś standard czy też się wybiera rodzaj "tkaniny"? Fajny patent bo można zasłonić ale doświetlić jednocześnie pomieszczenie ... Ja bym coś takiego u siebie w kuchni widziała, tylko nie wiem czy praktyczne :rolleyes:

A co to za materiał w tych plisach? Czy to jest jakiś standard czy też się wybiera rodzaj "tkaniny"? Fajny patent bo można zasłonić ale doświetlić jednocześnie pomieszczenie ... Ja bym coś takiego u siebie w kuchni widziała, tylko nie wiem czy praktyczne :rolleyes:

materiał się wybiera z próbników - są różne kolory i faktury. Dlatego je wybrałam do łazienek, bo nie chciałam całkowicie zaciemniać sobie okien w nich.

Mi pan bardzo polecał plisy do kuchni, bo powiedział, że łatwo się piorą w razie czego, ale ja się uparłam na żaluzje.

Mi pan bardzo polecał plisy do kuchni, bo powiedział, że łatwo się piorą w razie czego, ale ja się uparłam na żaluzje.

O czyli praktyczne, muszę pomacać ... bo wymyśliłam że fajnie tak móc zasłonić widok do domu ale jednocześnie dół i górę mieć doświetlone.