adk 23.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Lidzia też tak czasami miałam. Ale teraz mój mąż się poczuwa i nawet jak go namawiam to nie chce nigdzie jechać (wyjazd integracyjny z pracy na ten przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Arni, nie mam o czym pisać, no chyba że o tym, że się ciągle wkurzam na Wynajętego Dzisiaj wyjechał, wróci w sobotę. W poniedziałek leci do Chin, wróci w następny poniedziałek, a zaraz potem w środę znowu wyjeżdża i wraca w niedzielę. Tak więc przez najbliższe prawie 3 tygodnie jestem sama w domu No to pijemy przez trzy weekendy!!!:lol2: Lidzia... normalnie poszalałaś! Żaluzje, plisy... toż to w każdym domu kropka nad I! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No to pijemy przez trzy weekendy!!!:lol2: Lidzia... normalnie poszalałaś! Żaluzje, plisy... toż to w każdym domu kropka nad I! Asia, dzięki Ale do kropki nad "i" to jeszcze długa droga - nie mam zasłon w salonie, które są mi potrzebne i właściwie żadnego oświetlenia - wszędzie wiszą "designerskie" żarówki, które powoli zaczynają mnie wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Asia, dzięki Ale do kropki nad "i" to jeszcze długa droga - nie mam zasłon w salonie, które są mi potrzebne i właściwie żadnego oświetlenia - wszędzie wiszą "designerskie" żarówki, które powoli zaczynają mnie wkurzać Kochana, do wszystkiego można się przyzwyczaić i nawet to polubić - mówię Ci to ja - Mieszkająca z Kablami (i bez zasłon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.11.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przyjedź do mnie - zaraz poczujesz się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 rolety w pokojach się montują, tiruriru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 rolety w pokojach się montują, tiruriru aparat w gotowości ???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 rolety w pokojach się montują, tiruriru czekam zwarta i gotowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.11.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 To czekamy z niecierpliwością na foty...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, napisz i pokaż co robisz w sypialni!Szukam inspiracji do tarasowego okna w mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, napisz i pokaż co robisz w sypialni! Szukam inspiracji do tarasowego okna w mojej nie no Monia, nie mów że nie wiesz co się robi w sypialni chociaż to może być ciekawe skoro Wynajętego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nie no Monia, nie mów że nie wiesz co się robi w sypialni chociaż to może być ciekawe skoro Wynajętego nie ma nie będę się uzewnętrzniać, co robię w sypialni, bo Wynajęty często podczytuje i muszę zachować pewne rzeczy tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, napisz i pokaż co robisz w sypialni! Szukam inspiracji do tarasowego okna w mojej Monia, chcę w sypialni docelowo firany i zasłony, a rolety mają teraz za zadanie osłonić sypialnię, żeby mnie nikt nie podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 nie będę się uzewnętrzniać, co robię w sypialni, bo Wynajęty często podczytuje i muszę zachować pewne rzeczy tylko dla siebie podczytuje to trzeba Go w coś wkręcić a mój nawet nie wie jak na fm się wchodzi - i dobrze - śpi spokojniej :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 a mój nawet nie wie jak na fm się wchodzi - i dobrze - śpi spokojniej :D:D:D mój też nie zagląda - chyba, że sama mu pokażę to co uznam za stosowne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.11.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 mój też nie zagląda - chyba, że sama mu pokażę to co uznam za stosowne:D mój też ma pokazywane to co chcę albo to co musze żeby mu na ambicji zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nooo co to ja robię w sypialni.... niech pomyślę..... no śpię Mój nawet kompa nie odpala..., a o FM nawet nie wspomnę bo nie wie jak się na niego wchodzi..... Natomiast znajomy jest forumowiczem i teraz to oni się kolegują... a on podczytuje ... pewnie i mnie też... więc mogło by być doniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aaaa no i gdzie te foty??????? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Aaaa no i gdzie te foty??????? :popcorn: bedom, bedom spędziłam dzisiaj pół dnia szukając jakiejś fajnej bluzki na imprezkę, na którą idziemy jutro. Niestety na takiego paszteta jak ja nie łatwo jest coś znaleźć, a może ja nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 bedom, bedom spędziłam dzisiaj pół dnia szukając jakiejś fajnej bluzki na imprezkę, na którą idziemy jutro. Niestety na takiego paszteta jak ja nie łatwo jest coś znaleźć, a może ja nie umiem szukać Lidka pieprzysz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts