Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rolety u dziewczynek są niebieskie i bardzo fajnie zgrały się kolorem z jednym z pasów na pasiastej ścianie

okna w pokoju Olgi

http://img341.imageshack.us/img341/9428/20111125190955.jpg

okno balkonowe w pokoju Ingi

http://img836.imageshack.us/img836/3403/20111125191119.jpg

nasza sypialnia

http://img830.imageshack.us/img830/8303/20111125191220.jpg

http://img843.imageshack.us/img843/6762/20111125191232.jpg

No no, ładnie :yes:

I jak dobrany kolor kaset :yes:

Pokaż jeszcze te plisy :p

I co z oknem w kuchni? Masz już żaluzje?

Dzięki, cieszę się, że się podoba. Rzeczywiście kolor kaset jest idealnie dobrany do okien, dzięki czemu prawie ich nie widać :D

A zdjęcia plis i żaluzji są chyba na poprzedniej stronie, albo jeszcze wcześniej

Edytowane przez lidszu

bedom, bedom

spędziłam dzisiaj pół dnia szukając jakiejś fajnej bluzki na imprezkę, na którą idziemy jutro. Niestety na takiego paszteta jak ja nie łatwo jest coś znaleźć, a może ja nie umiem szukać :rolleyes: :bash:

Lidzia, ja Cię raz "na żywo" widziałam, ale do dziś Cię pamiętam - piękna kobieta z Ciebie :yes:

Więc jeśli chodzi o bluzkę, to może po tym budowaniu lepiej Ci idą zakupy w Liroyu lub Praktikerze niż te ciuchowe :lol2:

Lidzia, ja Cię raz "na żywo" widziałam, ale do dziś Cię pamiętam - piękna kobieta z Ciebie :yes:

Więc jeśli chodzi o bluzkę, to może po tym budowaniu lepiej Ci idą zakupy w Liroyu lub Praktikerze niż te ciuchowe :lol2:

elena ty jak zwykle możesz człowieka na łopatki rozłożyć:)

dzięki, zawstydzasz mnie :oops:

zdecydowanie Castorama to moja najlepsza przyjaciółka :lol2:

a na zakupy naprawdę najchętniej bym się z kimś wybrała - któraś chętna ?

dzięki, zawstydzasz mnie :oops:

ale nie ma za co, to przecież obiektywna prawda :D

zdecydowanie Castorama to moja najlepsza przyjaciółka :lol2:

a na zakupy naprawdę najchętniej bym się z kimś wybrała - któraś chętna ?

ja mam GalMo pod nosem w pracy - zawsze mogę na dłuższy "lanczyk" się wybrać ;) :lol2:

Lidzia poratuj mnie kochana bo rycze z bezsilnosci :( Panowie zamontowali mi kamien wokol kominka.Ramke mam podobna do Twojej tylko w kształcie prostokatna.Okazalo sie ze łaczenia kamienia sa bardzo widoczne.Nie wiem czy to kwestia zdjecia (nie mam mozliwosci ogladniecia go w realu) czy oni spitolili robote.Chodzi mi o te poziome "kreski" lekko widoczne u Ciebie na zdjeciu kominka od strony kuchni ). Czy moglabys mi zrobic fotki Twojego kominka w jakims wiekszym zblizeniu oraz zblizenia laczen tych elementów? Czy jest to laczone na styk czy sa tam jakies frezowania?

To samo dotyczy polaczenie gdzie kamien laczy sie w dwoch plaszzcyznach :pionowej i poziomej.Jak to jest u Ciebie wykonczone?

Mam dzis takiego dola bo bardzo dlugo czekalam na to wykonczenie a tu taki babol.Nie wiem jak oni teraz wybrnal z sytuacji czy dadza rade to odkleic bez uszczerbku obudowy :(Na dodatek cos tam juz wspominali bratowej ze nie wyszlo idealnie bo nie oni robili obudowe od poczatku (zlecilam tylko przyklejenie kamienia ) Akurat tutaj nie wiedze zwiazku bo kamieniarz tez robiac blat kuchenny nie robi przeciez szafek :bash:

Bede niezmiernie wdzieczna za fotki bo chce im udowodnic ze da sie to zrobic prawie niezauwazalnie i wymusic poprawki :yes: ciagu tyg chce im pokazac ze jednak sie da i niech poprawiaja