monsanbia 25.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Niestety na takiego paszteta jak ja nie łatwo jest coś znaleźć yhyyyy, taaaa, ciekawe tylko dlaczego Łukasz się nad Twoją urodą tak rozwodził??? Gadasz jak potłuczona I dawaj zdjęcia, ileż można czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nooo nie gadaj.... I co... nie znalazłaś....? Bo wiesz w sklepach nic nie ma konkretnego jak się coś szuka.... A z Ciebie jest niezła laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, w główce się troszeczkę poprzestawiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 yhyyyy, taaaa, ciekawe tylko dlaczego Łukasz się nad Twoją urodą tak rozwodził??? Gadasz jak potłuczona no właśnie nie wiem, może się go zapytasz, co ? I dawaj zdjęcia, ileż można czekać! zgrywam, zaraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 rolety u dziewczynek są niebieskie i bardzo fajnie zgrały się kolorem z jednym z pasów na pasiastej ścianieokna w pokoju Olgi http://img341.imageshack.us/img341/9428/20111125190955.jpg okno balkonowe w pokoju Ingi http://img836.imageshack.us/img836/3403/20111125191119.jpg nasza sypialnia http://img830.imageshack.us/img830/8303/20111125191220.jpg http://img843.imageshack.us/img843/6762/20111125191232.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, w główce się troszeczkę poprzestawiało? nie poprzestawiało. napisałam, że może ja nie umiem niczego fajnego wyszukać dla siebie. Przydałaby mi się jakaś porada stylisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No no, ładnie I jak dobrany kolor kaset Pokaż jeszcze te plisy I co z oknem w kuchni? Masz już żaluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) No no, ładnie I jak dobrany kolor kaset Pokaż jeszcze te plisy I co z oknem w kuchni? Masz już żaluzje? Dzięki, cieszę się, że się podoba. Rzeczywiście kolor kaset jest idealnie dobrany do okien, dzięki czemu prawie ich nie widać A zdjęcia plis i żaluzji są chyba na poprzedniej stronie, albo jeszcze wcześniej Edytowane 25 Listopada 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51823-Dziennik-lidszu-komentarze&p=5020878&viewfull=1#post5020878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 idę sobie tatara zrobić, bo mam niepohamowaną chcicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.11.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No pewnie! Skleroza!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 bedom, bedom spędziłam dzisiaj pół dnia szukając jakiejś fajnej bluzki na imprezkę, na którą idziemy jutro. Niestety na takiego paszteta jak ja nie łatwo jest coś znaleźć, a może ja nie umiem szukać Lidzia, ja Cię raz "na żywo" widziałam, ale do dziś Cię pamiętam - piękna kobieta z Ciebie Więc jeśli chodzi o bluzkę, to może po tym budowaniu lepiej Ci idą zakupy w Liroyu lub Praktikerze niż te ciuchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.11.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, ja Cię raz "na żywo" widziałam, ale do dziś Cię pamiętam - piękna kobieta z Ciebie Więc jeśli chodzi o bluzkę, to może po tym budowaniu lepiej Ci idą zakupy w Liroyu lub Praktikerze niż te ciuchowe elena ty jak zwykle możesz człowieka na łopatki rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Lidzia, ja Cię raz "na żywo" widziałam, ale do dziś Cię pamiętam - piękna kobieta z Ciebie dzięki, zawstydzasz mnie Więc jeśli chodzi o bluzkę, to może po tym budowaniu lepiej Ci idą zakupy w Liroyu lub Praktikerze niż te ciuchowe zdecydowanie Castorama to moja najlepsza przyjaciółka a na zakupy naprawdę najchętniej bym się z kimś wybrała - któraś chętna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.11.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 dzięki, zawstydzasz mnie ale nie ma za co, to przecież obiektywna prawda zdecydowanie Castorama to moja najlepsza przyjaciółka a na zakupy naprawdę najchętniej bym się z kimś wybrała - któraś chętna ? ja mam GalMo pod nosem w pracy - zawsze mogę na dłuższy "lanczyk" się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.11.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rolety dobra rzecz tylko co ja biedna ze swoimi łukami zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lidzia poratuj mnie kochana bo rycze z bezsilnosci Panowie zamontowali mi kamien wokol kominka.Ramke mam podobna do Twojej tylko w kształcie prostokatna.Okazalo sie ze łaczenia kamienia sa bardzo widoczne.Nie wiem czy to kwestia zdjecia (nie mam mozliwosci ogladniecia go w realu) czy oni spitolili robote.Chodzi mi o te poziome "kreski" lekko widoczne u Ciebie na zdjeciu kominka od strony kuchni ). Czy moglabys mi zrobic fotki Twojego kominka w jakims wiekszym zblizeniu oraz zblizenia laczen tych elementów? Czy jest to laczone na styk czy sa tam jakies frezowania? To samo dotyczy polaczenie gdzie kamien laczy sie w dwoch plaszzcyznach :pionowej i poziomej.Jak to jest u Ciebie wykonczone? Mam dzis takiego dola bo bardzo dlugo czekalam na to wykonczenie a tu taki babol.Nie wiem jak oni teraz wybrnal z sytuacji czy dadza rade to odkleic bez uszczerbku obudowy :(Na dodatek cos tam juz wspominali bratowej ze nie wyszlo idealnie bo nie oni robili obudowe od poczatku (zlecilam tylko przyklejenie kamienia ) Akurat tutaj nie wiedze zwiazku bo kamieniarz tez robiac blat kuchenny nie robi przeciez szafek Bede niezmiernie wdzieczna za fotki bo chce im udowodnic ze da sie to zrobic prawie niezauwazalnie i wymusic poprawki ciagu tyg chce im pokazac ze jednak sie da i niech poprawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lidzia... ja też wolę Castoramę niż ciuchowe zakupy .... oj wolę... I co kupiłaś bluzkę? Już po imprezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lidzia... ja też wolę Castoramę niż ciuchowe zakupy .... oj wolę... I co kupiłaś bluzkę? Już po imprezie? bluzkę kupiłam i już po imprezce oj boli mnie dzisiaj główka, boli wczoraj od bardzo dawna poszalałam z alkoholem i dzisiaj ledwo żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 kakusku, postaram się zaraz pstryknąć zdjęcia i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts