lidszu 29.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mam nadzieję! Chociaż*jutro z samego rana muszę*dowieźć grunt na elewację, potem poustalać wszystko ze Zbyszkiem, a potem zrobić szablon schodka ... (ale mam nadzieję że przekażę tę nifajną fuchę chłopakom) to robią ci elewację ? postaraj się przyjechać, daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 to robią ci elewację ? postaraj się przyjechać, daleko nie masz nie nie, mają tylko zagruntować Żebym w te ciapki nie mieszkała Właśnie dlatego że mam blisko, to się*nie poddaję Długo będziecie? Zresztą, pewnie będziemy w kontakcie i przed wyjazdem zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Moni mam nadzieję ze dojedziesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wystarczy chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nie nie, mają tylko zagruntować Żebym w te ciapki nie mieszkała Właśnie dlatego że mam blisko, to się*nie poddaję Długo będziecie? Zresztą, pewnie będziemy w kontakcie i przed wyjazdem zadzwonię ja pewnie będę gdzieś do 14:30, o ile Zuzka będzie się chciała ze mną tyle męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 30.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Hej Lidka mamy pytanie, czy na zimę przed śniegiem zabijałaś deskami lub folią otwory okienne, wejście i wjazd do garażu ? My się zastanawiamy czy jest sens zabijać otwory, jest to spory koszt. Mamy już SSO gotowy położyliśmy taką samą dachówkę jak Ty jest boska Pozdrawiamy serdecznie Edytowane 30 Listopada 2011 przez jagódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej Lidka mamy pytanie, czy na zimę zabijałaś deskami lub folią Topaza ? My mamy już SSO gotowy położyliśmy taką samą dachówkę jak Ty jest boska nie, niczym nie zabijałam - pozwoliłam, aby dom się przewietrzył i wysuszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lidszu - ty to mi jak siostra zawsze się ciesze jak do mnie wpadasz !!! ale od sąsiadki wiem że przyjechała jakaś młoda kobitka i "całowała" się z moim mężem przy furtce :lol2: sonsiadka wszak nie wie że mój mąż ma nosa i wie kiedy przyjeżdża do mnie jego druga żona hihi ba nawet nie wie że ma drugą żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ale od sąsiadki wiem tej od spisywania rejestracji i liczenia minut postoju pod domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 tej od spisywania rejestracji i liczenia minut postoju pod domem? a nie, nie tym razem od innej ja mam bardzo czujne sąsiadki co widać i słychać dbają o mnie czy o meża?? aaaaaaaaaaaaa nie ważne - ważne że czujne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a nie, nie tym razem od innej ale obstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ale obstawa! dbają o władzę ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho niech to pozostanie w wąskim gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lidszu - ty to mi jak siostra zawsze się ciesze jak do mnie wpadasz !!! ale od sąsiadki wiem że przyjechała jakaś młoda kobitka i "całowała" się z moim mężem przy furtce :lol2: sonsiadka wszak nie wie że mój mąż ma nosa i wie kiedy przyjeżdża do mnie jego druga żona hihi ba nawet nie wie że ma drugą żonę nawet jakby człowiek chciał cichaczem do ciebie przyjechać, to nie ma możliwości inwigilacja na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nooo i ja nie wiem... właśnie się zastanawiam.... czy lepiej sonsiadke uświadomić, że to druga żona Twojego męża, czy powiedzieć, że siostra... czy co.... Aaaaa to jest jeszcze jedna... co sprawdza samochody???? czas postoju????Nooo nieźle ... masz przynajmniej parking strzeżony, dozorowany;) Choć u mnie też doskonale wiedzą sąsiadki, że był ten czy ten..., taki to a taki samochód, tacy goście z tego ładnego auta wysiadali... Nooo i że to niby tak przypadkiem, całkiem niechcący.... Wiesz... one to robią z nudów.... z plotkarstwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lidszu - ty to mi jak siostra zawsze się ciesze jak do mnie wpadasz !!! ale od sąsiadki wiem że przyjechała jakaś młoda kobitka i "całowała" się z moim mężem przy furtce :lol2: sonsiadka wszak nie wie że mój mąż ma nosa i wie kiedy przyjeżdża do mnie jego druga żona hihi ba nawet nie wie że ma drugą żonę Umarłam ze śmiechu , toż to lepsze niż SOLID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.12.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Umarłam ze śmiechu , toż to lepsze niż SOLID No dokładnie i czas reakcji pewnie szybszy niz 15 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No dokładnie i czas reakcji pewnie szybszy niz 15 minut wszystko fajnie, tylko nie wiem, czy rzeczywiście chciałabym, aby tak mnie ciągle inwigilowano. Na dłuższą metę byłoby to trochę uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 wszystko fajnie, tylko nie wiem, czy rzeczywiście chciałabym, aby tak mnie ciągle inwigilowano. Na dłuższą metę byłoby to trochę uciążliwe Uciążliwe??????? To chyba bardzo delikatne określenie. Ja bym się czuła fatalnie jakby każdy monitorował mój ruch i do tego donosił życzliwie . Mam ciarki na samą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Lidia jaką masz piękną bramę!!!!!!!!Jakie to profile, wiesz, pamiętasz? Ile ważyła? No jak można to ile kosztowała, coś takiego planuję u nas ale jeszcze gesciej chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Lidia jaką masz piękną bramę!!!!!!!! Jakie to profile, wiesz, pamiętasz? Ile ważyła? No jak można to ile kosztowała, coś takiego planuję u nas ale jeszcze gesciej chciałam. dziękuję bardzo profile to ceowniki, ale nie wiem jakiej szerokości - jeśli chcesz, to mogę je zmierzyć. Niestety nie wiem ile ważyła, bo mnie to nie interesowało (a właściwie po co ci waga bramy ? ). Pamiętam tylko, że 4 panów musiało ją zdejmować z samochodu i montować, więc wychodzi na to, że dość ciężka jest. Koszt samej bramy to ok. 3000-3500 tyś (ma 5 m szerokości) - już nie pamiętam, bo płaciłam za całe ogrodzenie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Lidzia zaczynam się nastrajać do napędu do bramy... i zapomniałam Cię zapytac w piątek - ile dałaś za swój napęd z montażem? i gdzieś mi się zawieruszył w notatkach nimer do tego pana co go Zuza polecała... masz go też gdzieś? No i fajnie się było zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts