Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Mam nadzieję!

Chociaż*jutro z samego rana muszę*dowieźć grunt na elewację, potem poustalać wszystko ze Zbyszkiem, a potem zrobić szablon schodka ... (ale mam nadzieję że przekażę tę nifajną fuchę chłopakom)

to robią ci elewację ? :rolleyes:

postaraj się przyjechać, daleko nie masz

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to robią ci elewację ? :rolleyes:

postaraj się przyjechać, daleko nie masz

nie nie, mają tylko zagruntować

Żebym w te ciapki nie mieszkała

Właśnie dlatego że mam blisko, to się*nie poddaję

Długo będziecie?

Zresztą, pewnie będziemy w kontakcie i przed wyjazdem zadzwonię :yes:

nie nie, mają tylko zagruntować

Żebym w te ciapki nie mieszkała

Właśnie dlatego że mam blisko, to się*nie poddaję

Długo będziecie?

Zresztą, pewnie będziemy w kontakcie i przed wyjazdem zadzwonię :yes:

ja pewnie będę gdzieś do 14:30, o ile Zuzka będzie się chciała ze mną tyle męczyć :lol2:

Hej Lidka mamy pytanie, czy na zimę przed śniegiem zabijałaś deskami lub folią otwory okienne, wejście i wjazd do garażu ?

My się zastanawiamy czy jest sens zabijać otwory, jest to spory koszt.

Mamy już SSO gotowy :-) położyliśmy taką samą dachówkę jak Ty :-) jest boska

Pozdrawiamy serdecznie :-)

Edytowane przez jagódki

Lidszu - ty to mi jak siostra ;)

zawsze się ciesze jak do mnie wpadasz !!!

ale od sąsiadki wiem że przyjechała jakaś młoda kobitka i "całowała" się z moim mężem przy furtce :lol2::lol2::lol2:

sonsiadka wszak nie wie że mój mąż ma nosa i wie kiedy przyjeżdża do mnie jego druga żona :lol2:

hihi ba nawet nie wie że ma drugą żonę :lol2:

ale od sąsiadki wiem że przyjechała jakaś młoda kobitka i "całowała" się z moim mężem przy furtce :lol2::lol2::lol2:

sonsiadka wszak nie wie że mój mąż ma nosa i wie kiedy przyjeżdża do mnie jego druga żona :lol2:

nawet jakby człowiek chciał cichaczem do ciebie przyjechać, to nie ma możliwości :lol2: inwigilacja na całego :lol2:

Nooo i ja nie wiem... właśnie się zastanawiam.... czy lepiej sonsiadke uświadomić, że to druga żona Twojego męża, czy powiedzieć, że siostra... czy co....

Aaaaa to jest jeszcze jedna... co sprawdza samochody???? czas postoju????

Nooo nieźle ... masz przynajmniej parking strzeżony, dozorowany;)

Choć u mnie też doskonale wiedzą sąsiadki, że był ten czy ten..., taki to a taki samochód, tacy goście z tego ładnego auta wysiadali...

Nooo i że to niby tak przypadkiem, całkiem niechcący....

Wiesz... one to robią z nudów.... z plotkarstwa....

Umarłam ze śmiechu :rotfl:, toż to lepsze niż SOLID :lol2:

wszystko fajnie, tylko nie wiem, czy rzeczywiście chciałabym, aby tak mnie ciągle inwigilowano. Na dłuższą metę byłoby to trochę uciążliwe

Uciążliwe??????? To chyba bardzo delikatne określenie. Ja bym się czuła fatalnie jakby każdy monitorował mój ruch i do tego donosił życzliwie ;). Mam ciarki na samą myśl.

Lidia jaką masz piękną bramę!!!!!!!!

Jakie to profile, wiesz, pamiętasz? Ile ważyła? No jak można to ile kosztowała, coś takiego planuję u nas ale jeszcze gesciej chciałam.

dziękuję bardzo :D

profile to ceowniki, ale nie wiem jakiej szerokości - jeśli chcesz, to mogę je zmierzyć. Niestety nie wiem ile ważyła, bo mnie to nie interesowało (a właściwie po co ci waga bramy ? :rolleyes:). Pamiętam tylko, że 4 panów musiało ją zdejmować z samochodu i montować, więc wychodzi na to, że dość ciężka jest. Koszt samej bramy to ok. 3000-3500 tyś (ma 5 m szerokości) - już nie pamiętam, bo płaciłam za całe ogrodzenie razem

Lidzia zaczynam się nastrajać do napędu do bramy... i zapomniałam Cię zapytac w piątek - ile dałaś za swój napęd z montażem? i gdzieś mi się zawieruszył w notatkach nimer do tego pana co go Zuza polecała... masz go też gdzieś? :)

No i fajnie się było zobaczyć :D