zuznka 06.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 , bo jak ma się tak zachowwywać najchętniej kopnęłabym go w dupę nawet nie chce mi się o tym gadać - powiedziałam mu, że niech sobie jedzie na narty, ja sobie poradzę. słońce on o tym wie że ty sobie poradzisz bo inaczej by nie pojechał - zaradna babka jesteś, ogarniasz cały dom, dzieci...a można by wymieniać a "chłopy" lubią to wykorzystywać - pokaż raz że potrafisz i koniec...wykorzystają to przy pierwszej okazji i następnej i następnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 słońce on o tym wie że ty sobie poradzisz bo inaczej by nie pojechał - zaradna babka jesteś, ogarniasz cały dom, dzieci...a można by wymieniać a "chłopy" lubią to wykorzystywać - pokaż raz że potrafisz i koniec...wykorzystają to przy pierwszej okazji i następnej i następnej... mój szanowny chyba się jednak poczuł do odpowiedzialności i odwołał wyjazd na narty chyba muszę iść i jakąś świeczkę w kościele zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ooo to teraz będzie Ci dogadzał, zobaczysz Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lidzia a może przeczytał co tu wypisujemy;) nieważne co go skłoniło, ważne że zostaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.12.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 mój szanowny chyba się jednak poczuł do odpowiedzialności i odwołał wyjazd na narty chyba muszę iść i jakąś świeczkę w kościele zapalić głupia nie w kościele a w sypialni jak poczujesz sie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.12.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 głupia nie w kościele a w sypialni jak poczujesz sie lepiej Oj lepiej nie, bo skonsumuje i czmychnie skoro już jej lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 głupia nie w kościele a w sypialni jak poczujesz sie lepiej nie ma na razie na to szans, bo M został eksmitowany do pokoju I. Ja mam takie ataki kaszlu w nocy do mniej więcej 4 nad ranem, że by się w ogóle nie wyspał. Dzisiaj się z tej bezsilności i braki snu popłakałam w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Oj bidulko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.12.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 kurna a co bierzesz na te duszności ?? weź Sinecod i przestaniesz kaszleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 kurna a co bierzesz na te duszności ?? weź Sinecod i przestaniesz kaszleć żadne Sinecody, Thiocodiny na to nie działają niestety - przerabiałam to już w zeszłym roku. Dzisiaj chyba zaczął działać antybiotyk, ponieważ o wiele mniej kasłałam w ciągu dnia, ale najgorsze są noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Oj bidulko. dzięki Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Śpij w fotelu na siedząco, przerabiałam to z moją córą, nie będzie Ci nic spływało do gardła, to i podrażnienia nie będzie nocnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jak tam po nocy...? Lepiej? A nic wziewnego nie dała doktórka? Czy to aby na pewno jest krtań? bo te ataki kaszlu to głównie przy oskrzelach. Mnie nie każdy lekarz oskrzela wysłucha.... No i zapalenie oskrzeli leczy jak zwykłe przeziębienie. No i później początki astmy... Kaszel łapie Cie głównie w nocy w pozycji leżącej pod kołdrą? oczywiście przez dzień też, ale ten "dzienny" kaszel nie umęczy jak ten w nocy... I dobrze Gosia pisała... śpij na siedząco.... Zdrówka zostawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 biedaczyna:(ale jak tu spać na siedząco! czy się w ogóle da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 biedaczyna:( ale jak tu spać na siedząco! czy się w ogóle da? Cześć Lidzia - jak żyjesz? Na siedząco się da. Przećwiczyłam to z Młodszym jak nie dawał się mi położyć. Spał tylko u mnie na rękach ale ja nie mogłam leżeć - ja tylko na siedząco . Ale mu wybaczam bo schorowany dzieciak był. Z lekami raczej nie pomogę. Myślę, że nawilżanie gardła może ciut Ci pomóc. Na mnie świetnie działają tabletki tymianek+podbiał do ssania. Zdrówka. Zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Śpij w fotelu na siedząco, przerabiałam to z moją córą, nie będzie Ci nic spływało do gardła, to i podrażnienia nie będzie nocnego. w tej chorobie nic nie spływa do gardła, bo to jest suchy, wyrywający płuca kaszel, na który żadne leki powstrzymujące kaszel nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jak tam po nocy...? Lepiej? A nic wziewnego nie dała doktórka? Czy to aby na pewno jest krtań? bo te ataki kaszlu to głównie przy oskrzelach. Mnie nie każdy lekarz oskrzela wysłucha.... No i zapalenie oskrzeli leczy jak zwykłe przeziębienie. No i później początki astmy... Kaszel łapie Cie głównie w nocy w pozycji leżącej pod kołdrą? oczywiście przez dzień też, ale ten "dzienny" kaszel nie umęczy jak ten w nocy... I dobrze Gosia pisała... śpij na siedząco.... Zdrówka zostawiam.... Antybiotyk zaczął działać i przespałam dzisiaj prawie całą noc. Mam zapalenie tchawicy - jej podstawowym objawem jest to, że kaszel nasila się wieczorem i po położeniu do łóżka na płasko, dlatego najlepszym rozwiązaniem jest spanie na siedząco, bo przynajmniej troszkę mniej tego kaszlu jest. Przy zapaleniu tchawicy oskrzela i płuca są czyste, tak samo gardło i nos. Żadnych innych objawów nie ma, oprócz tego męczącego kaszlu. Wkurzyłam się na lekarkę, bo na początku chciała mi przepisać tylko Thiocodin i jakieś leki do ssania - które w ogóle nie działają. Powiedziałam, że rok temu byłam już na to chora i zażądałam antybiotyku, kórym leczono mnie rok temu. Niechętnie, ale mi go przepisała i już po dwóch dniach zażywania jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 biedaczyna:( ale jak tu spać na siedząco! czy się w ogóle da? dzięki da się, da się - uwierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Cześć Lidzia - jak żyjesz? Na siedząco się da. Przećwiczyłam to z Młodszym jak nie dawał się mi położyć. Spał tylko u mnie na rękach ale ja nie mogłam leżeć - ja tylko na siedząco . Ale mu wybaczam bo schorowany dzieciak był. Z lekami raczej nie pomogę. Myślę, że nawilżanie gardła może ciut Ci pomóc. Na mnie świetnie działają tabletki tymianek+podbiał do ssania. Zdrówka. Zdrówka. Alicja, dzięki dziś już o wiele lepiej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to dobrze, że już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts