Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, z tego całego zamieszania nawet nie wiedziałam że takie u Ciebie sensacje

Ale widzę że jest już lepiej!

Super

A lekarka nie taka głupia, skoro w ciemno nie chciała ab przepisywać. Dobrze że pomógł, bo najwyraźniej to to :yes:

Kaszlu współczuję, zanim zaczęłam brać wziewne umęczyłam się strasznie w nocy, wiem co to znaczy :(

Lidzia, z tego całego zamieszania nawet nie wiedziałam że takie u Ciebie sensacje

Ale widzę że jest już lepiej!

Super

A lekarka nie taka głupia, skoro w ciemno nie chciała ab przepisywać. Dobrze że pomógł, bo najwyraźniej to to :yes:

Kaszlu współczuję, zanim zaczęłam brać wziewne umęczyłam się strasznie w nocy, wiem co to znaczy :(

Wiesz, ja też nie jestem za pochopnym przepisywaniem ab, ale ta baba chciała mnie leczyć Thiocodinem, chociaż mówiłam jej, że on nie działa i to mnie najbardziej wkurzyło :mad:

Eeee no to wszystko wraca do normy...

I pewnie jakbyś miała wyjeżdżać z Wynajętym to byś nie miała czasu sobie zawracać głowy krtaniami i byś była zdrowa i teraz na nartach śmigała...

.....wiesz... moja teoria jest taka, że powinnaś też wyjechać z Wynajętym na narty ;):cool:

wczoraj był zwariowany dzień - najpierw odstawiliśmy dziewczynki na urodziny do fikolandu, w międzyczasie pojechaliśmy do moich rodziców szukać śrub od naszego stołu, bo nadal stoi nie skręcony i nie będziemy mieli przy czym zjeść kolacji wigilijnej.

Efekt poszukiwań, oczywiście był łatwy do przewidzenia - śruby wcięło :mad:

Jestem wkurzona na maksa, bo jak chciałam w październiku zamówić stół z MD, to Wynajęty kręcił nosem :bash: . Jak już w końcu stwierdził, że mu się podoba i żebym zamawiała, to była połowa listopada, więc w ogóle zero możliwości, abyśmy go dostali przed świętami. Tak więc teraz dzięki ślubnemu będziemy chyba wyprawiać święta na podłodze :evil: Muszę coś wykombinować, bo rodzice zaproszeni, a tu dooopa.

Za to wczoraj zamówiłam nową zastawę na 12 osób, taką

http://www.filizanka.pl/files/pics/201103/7/4d74f8574c44e2.jpg

jutro za to będę zamawiać ławeczkę do przedpokoju. Marjelka obiecała, że mi jutro przywiezie próbki materiałów, z których jest wykonywane siedzisko, abym nie musiała zamawiać w ciemno. Dla przypomnienia ławeczka

http://www.meblemilan.pl/Files/product/570/400.jpg