pasie 12.12.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Lidzia a o której jutro dotrzesz do Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 12.12.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Lidzia domek Twój cudny podziwiamy go cały czas My mamy już dachówkę taką jak u Ciebie i SSO zakończyliśmy, teraz niech stoi i schnie... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Lidzia a o której jutro dotrzesz do Moni? rozmawiałam z nią dzisiaj i zapowiedziałam się na 11 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 rozmawiałam z nią dzisiaj i zapowiedziałam się na 11 rano A do której będziesz u Moni? Bo ja tak wcześnie chyba nie dotrę Orientujesz się może ile z Janek-Ikea do Moni się jedzie? Daleko to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 A do której będziesz u Moni? Bo ja tak wcześnie chyba nie dotrę Orientujesz się może ile z Janek-Ikea do Moni się jedzie? Daleko to? myślę. że w ciągu 20 minut dojedziecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 myślę. że w ciągu 20 minut dojedziecie:yes: O! to znaczy daleko nie jest. A wy dziewczynki do której będziecie u Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 O! to znaczy daleko nie jest. A wy dziewczynki do której będziecie u Moni? Zumi pokazuje 11km;) ja tak po 11-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zumi pokazuje 11km;) ja tak po 11-tej Może trafię, dobrze że niedaleko:D Nie zam w ogóle Wa-wy mam nadzieję, że z nawi się nie pogubię Paśku, od 11 to wiem ze będziecie, ale do której posiedzicie u Moni? Chciałbym się z Wami spotkać, a na 11 na pewno nie dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Może trafię, dobrze że niedaleko:D Nie zam w ogóle Wa-wy mam nadzieję, że z nawi się nie pogubię Paśku, od 11 to wiem ze będziecie, ale do której posiedzicie u Moni? Chciałbym się z Wami spotkać, a na 11 na pewno nie dojadę. Marta, ja będę u Moni do koło pewnie 14,, bo potem się muszę na drugą stronę Wisły przeprawić, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Może trafię, dobrze że niedaleko:D Nie zam w ogóle Wa-wy mam nadzieję, że z nawi się nie pogubię Paśku, od 11 to wiem ze będziecie, ale do której posiedzicie u Moni? Chciałbym się z Wami spotkać, a na 11 na pewno nie dojadę. Marta, jak będziesz jechać z Ikei do W-wy al. Krakowską, to skręć w prawo na 3-4 światłach (przy salonie Opla - będzie drogowskaz na Dawidy), nawi na pewno dalej cię pokieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ja pewnie też do 14 posiedzę a u Moni to można cały dzień przegadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki Lidzia za wskazówki:) Postaram się wyrobić w godzinach w których będziecie. Z Magdą ZZZ umówiłam się wstępnie ok. 13, wszystko zależy o której dotrę z Lublina do Wa-wy. Miałam w planach najpierw zakupy w ikea, a potem towarzysko,a w tym wypadku zrobię na odwrót. Szkoda jedynie bo pewnie przed południem mniejsze tłumy w ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki Lidzia za wskazówki:) Postaram się wyrobić w godzinach w których będziecie. Z Magdą ZZZ umówiłam się wstępnie ok. 13, wszystko zależy o której dotrę z Lublina do Wa-wy. Miałam w planach najpierw zakupy w ikea, a potem towarzysko,a w tym wypadku zrobię na odwrót. Szkoda jedynie bo pewnie przed południem mniejsze tłumy w ikea? nie ma za co byłam w zeszłym tygodniu w Ikea koło 11-12 i rzeczywiście tłumy trochę mniejsze. Nie wiem co ci doradzić, bo nie wiem, czy jedziesz po konkretne rzeczy (czyli wpadasz, bierzesz z półek i wychodzisz), czy też na oglądanie i zastanawianie się. Z tego co wiem, to Monia będzie jutro cały dzień na budowie, chociaż jak już się wybieracie, to też chciałabym się z wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jadę po konkretne rzeczy, właśnie robię listę, ale oglądanie pewnie też będzie Dam radę i z tłumami:cool: Nie wiadomo kiedy znowu się następna okazja trafi żeby się z Wami poznać. Kurczę napisałam niedawno wiadomość do Moni, żeby mi wysłała adres, a nie wiadomo o której wróci i czy odpali komputer, może macie dokładny jej adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 To ja cieplutkie pozdrowienia i uściski posyłam dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jadę po konkretne rzeczy, właśnie robię listę, ale oglądanie pewnie też będzie Dam radę i z tłumami:cool: Nie wiadomo kiedy znowu się następna okazja trafi żeby się z Wami poznać. Kurczę napisałam niedawno wiadomość do Moni, żeby mi wysłała adres, a nie wiadomo o której wróci i czy odpali komputer, może macie dokładny jej adres? wysłałam ci na PW, nie dostałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 To ja cieplutkie pozdrowienia i uściski posyłam dla wszystkich dziękujemy przekażę jutro dziewczynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Lidzia - zdrowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidzia fajna zastawa - coś w ten deseń chce sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidzia - zdrowa? Pozdrawiam już właściwie zdrowa, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts