Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zumi pokazuje 11km;) ja tak po 11-tej

Może trafię, dobrze że niedaleko:D Nie zam w ogóle Wa-wy mam nadzieję, że z nawi się nie pogubię ;)

Paśku, od 11 to wiem ze będziecie, ale do której posiedzicie u Moni? Chciałbym się z Wami spotkać, a na 11 na pewno nie dojadę.

Może trafię, dobrze że niedaleko:D Nie zam w ogóle Wa-wy mam nadzieję, że z nawi się nie pogubię ;)

Paśku, od 11 to wiem ze będziecie, ale do której posiedzicie u Moni? Chciałbym się z Wami spotkać, a na 11 na pewno nie dojadę.

Marta, ja będę u Moni do koło pewnie 14,, bo potem się muszę na drugą stronę Wisły przeprawić, aby odebrać dziewczynki ze szkoły i przedszkola.

Marta, jak będziesz jechać z Ikei do W-wy al. Krakowską, to skręć w prawo na 3-4 światłach (przy salonie Opla - będzie drogowskaz na Dawidy), nawi na pewno dalej cię pokieruje

Dzięki Lidzia za wskazówki:) Postaram się wyrobić w godzinach w których będziecie.

Z Magdą ZZZ umówiłam się wstępnie ok. 13, wszystko zależy o której dotrę z Lublina do Wa-wy.

Miałam w planach najpierw zakupy w ikea, a potem towarzysko,a w tym wypadku zrobię na odwrót.

Szkoda jedynie bo pewnie przed południem mniejsze tłumy w ikea? :rolleyes:

Dzięki Lidzia za wskazówki:) Postaram się wyrobić w godzinach w których będziecie.

Z Magdą ZZZ umówiłam się wstępnie ok. 13, wszystko zależy o której dotrę z Lublina do Wa-wy.

Miałam w planach najpierw zakupy w ikea, a potem towarzysko,a w tym wypadku zrobię na odwrót.

Szkoda jedynie bo pewnie przed południem mniejsze tłumy w ikea? :rolleyes:

nie ma za co :D

byłam w zeszłym tygodniu w Ikea koło 11-12 i rzeczywiście tłumy trochę mniejsze. Nie wiem co ci doradzić, bo nie wiem, czy jedziesz po konkretne rzeczy (czyli wpadasz, bierzesz z półek i wychodzisz), czy też na oglądanie i zastanawianie się.

Z tego co wiem, to Monia będzie jutro cały dzień na budowie, chociaż jak już się wybieracie, to też chciałabym się z wami spotkać

Jadę po konkretne rzeczy, właśnie robię listę:D, ale oglądanie pewnie też będzie ;) Dam radę i z tłumami:cool:

Nie wiadomo kiedy znowu się następna okazja trafi żeby się z Wami poznać.

Kurczę napisałam niedawno wiadomość do Moni, żeby mi wysłała adres, a nie wiadomo o której wróci i czy odpali komputer, może macie dokładny jej adres?

Jadę po konkretne rzeczy, właśnie robię listę:D, ale oglądanie pewnie też będzie ;) Dam radę i z tłumami:cool:

Nie wiadomo kiedy znowu się następna okazja trafi żeby się z Wami poznać.

Kurczę napisałam niedawno wiadomość do Moni, żeby mi wysłała adres, a nie wiadomo o której wróci i czy odpali komputer, może macie dokładny jej adres?

wysłałam ci na PW, nie dostałaś ?