Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, Ty moja wierna dobra duszo :hug:

Dziękuję za kolejne odwiedziny!

Pozytywnie mi zawsze po nich :yes:

Mam też*nadzieję że następnym razem będzie już czysto :yes:

Słońce, to ja dziękuję za tak superanckie spotkanie :D

I już się możesz szykować na następny nalot, a może wcześniej wpadniesz z K do nas ?

Lidzia, ale jesteś równa babka:lol: tak się właśnie spodziewałam, cieszę się że w końcu Cię poznałam:)

Dzięki za super miłe spotkanko.

bardzo dziękuję za przemiłe słowa, które również ciebie dotyczą :D

Mi też było miło cię poznać i pogadać na dymku :D

skręciłam dzisiaj orbitreka, bo od dwóch miesięcy nie mogłam się doprosić męża

najwyższy czas wziąć się za siebie, bo doopsko rośnie i źle mi z tym bardzo. Przy okazji wyrobię sobie formę przed nartami w styczniu.

A po południu jadę na przedstawienie wigilijne w przedszkolu młodszej córci

Qrcze, Lidzia, ale mnie zaskoczyłaś swoim wyglądem na spotkaniu u Moni. Do tej pory myśląc o Tobie i czytając Twoje posty widziałam Sailor Moon, a od wczoraj, od kiedy zobaczyłam fotki mam przed oczami super kobitkę (zazdroszczę Ci takiej fryzury). Wiem, wiem pewnie powiesz, że jej nie cierpisz, ale tak już ten świat stworzony jest, że jak mamy włosy kręcone to chcemy proste i vice versa :p

Qrcze, Lidzia, ale mnie zaskoczyłaś swoim wyglądem na spotkaniu u Moni. Do tej pory myśląc o Tobie i czytając Twoje posty widziałam Sailor Moon, a od wczoraj, od kiedy zobaczyłam fotki mam przed oczami super kobitkę (zazdroszczę Ci takiej fryzury). Wiem, wiem pewnie powiesz, że jej nie cierpisz, ale tak już ten świat stworzony jest, że jak mamy włosy kręcone to chcemy proste i vice versa :p

powiem ci, że kiedyś może i tak bym powiedziała, ale teraz nie zamieniłabym tych moich kędziorów za nic :D Dzięki nim wyglądam o co najmniej 7-8 lat młodziej, a jak mi się znudzą, to zawsze mogę złapać za prostownicę i mieć całkowicie proste włosy :lol2:

dzisiaj już trochę inaczej wyglądam, ponieważ obcięłam włosy i mam grzywkę, której od wielu lat nie miałam