lidszu 13.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidzia fajna zastawa - coś w ten deseń chce sobie kupić dzięki wielkie mam nadzieję, że na żywo będzie tak fajna, jak na zdjęciach. Ma być do odbioru we czwartek, bądź w piątek, to wtedy napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Lidzia, Ty moja wierna dobra duszo Dziękuję za kolejne odwiedziny! Pozytywnie mi zawsze po nich Mam też*nadzieję że następnym razem będzie już czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lidzia to na kiedy następny nalot Moni planujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lidzia, Ty moja wierna dobra duszo Dziękuję za kolejne odwiedziny! Pozytywnie mi zawsze po nich Mam też*nadzieję że następnym razem będzie już czysto Słońce, to ja dziękuję za tak superanckie spotkanie I już się możesz szykować na następny nalot, a może wcześniej wpadniesz z K do nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lidzia to na kiedy następny nalot Moni planujemy? myślisz, że nie ma nas dosyć ? trzeba będzie o czym pomyśleć, żeby nie czuła się samotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lidzia, ale jesteś równa babka:lol: tak się właśnie spodziewałam, cieszę się że w końcu Cię poznałam:)Dzięki za super miłe spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 myślisz, że nie ma nas dosyć ? :no: :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidzia, ale jesteś równa babka:lol: tak się właśnie spodziewałam, cieszę się że w końcu Cię poznałam:) Dzięki za super miłe spotkanko. bardzo dziękuję za przemiłe słowa, które również ciebie dotyczą Mi też było miło cię poznać i pogadać na dymku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :no: :no: to w takim razie na pewno niedługo możesz się nas spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 skręciłam dzisiaj orbitreka, bo od dwóch miesięcy nie mogłam się doprosić męża najwyższy czas wziąć się za siebie, bo doopsko rośnie i źle mi z tym bardzo. Przy okazji wyrobię sobie formę przed nartami w styczniu. A po południu jadę na przedstawienie wigilijne w przedszkolu młodszej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidzia orbiterek - to przyrząd do ćwiczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidzia orbiterek - to przyrząd do ćwiczenia? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Qrcze, Lidzia, ale mnie zaskoczyłaś swoim wyglądem na spotkaniu u Moni. Do tej pory myśląc o Tobie i czytając Twoje posty widziałam Sailor Moon, a od wczoraj, od kiedy zobaczyłam fotki mam przed oczami super kobitkę (zazdroszczę Ci takiej fryzury). Wiem, wiem pewnie powiesz, że jej nie cierpisz, ale tak już ten świat stworzony jest, że jak mamy włosy kręcone to chcemy proste i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Qrcze, Lidzia, ale mnie zaskoczyłaś swoim wyglądem na spotkaniu u Moni. Do tej pory myśląc o Tobie i czytając Twoje posty widziałam Sailor Moon, a od wczoraj, od kiedy zobaczyłam fotki mam przed oczami super kobitkę (zazdroszczę Ci takiej fryzury). Wiem, wiem pewnie powiesz, że jej nie cierpisz, ale tak już ten świat stworzony jest, że jak mamy włosy kręcone to chcemy proste i vice versa powiem ci, że kiedyś może i tak bym powiedziała, ale teraz nie zamieniłabym tych moich kędziorów za nic Dzięki nim wyglądam o co najmniej 7-8 lat młodziej, a jak mi się znudzą, to zawsze mogę złapać za prostownicę i mieć całkowicie proste włosy dzisiaj już trochę inaczej wyglądam, ponieważ obcięłam włosy i mam grzywkę, której od wielu lat nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Oooo pokaż..... Bo nie uwierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Grzywka:o musimy się koniecznie w tym tygodniu do Moni wybrać - zobaczę na żywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 pokaż grzywkę bo mnie skręci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) ........................................... Edytowane 16 Grudnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 po rozprostowaniu włosy grzywki sięgają mi za nos, widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ło fajnie:lol: jak ja Cię dawno nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts