lidszu 15.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ło fajnie:lol: jak ja Cię dawno nie widziałam:( dzięki no ja ciebie też dawno musisz się tym razem ty do nas wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no ja czekam na hajsełko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 baaardzo fajnie z tą grzywką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale fajnie, załapałam się na fotkę Lidziu bomba!!! Mi osobiście podoba się bardziej z grzywką niż bez niej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidzia z grzywką Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 baaardzo fajnie z tą grzywką dzięki, mi też się o wiele bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale fajnie, załapałam się na fotkę Lidziu bomba!!! Mi osobiście podoba się bardziej z grzywką niż bez niej:yes: Lidzia z grzywką Ładnie dzięki dziewczyny sama ją obcinałam:rotfl:, więc tym bardziej się cieszę, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ładnie wyglądasz... jak zawsze ale tak krótko, jeszcze młodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 sama ją obcinałam:rotfl:, więc tym bardziej się cieszę, że się podoba Lidziu wyglądasz SUPEROWO!!! Nie muszę chyba mówić, że o kolejne parę lat młodziej..?! Zazdroszczę Ci tych loczków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 świetnie wyglądasz z grzyweczką!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ładnie wyglądasz... jak zawsze ale tak krótko, jeszcze młodziej bardzo dziękuję Lidziu wyglądasz SUPEROWO!!! Nie muszę chyba mówić, że o kolejne parę lat młodziej..?! Zazdroszczę Ci tych loczków.... wielkie dzięki Maryś I dziękuję za zaproszenie na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 świetnie wyglądasz z grzyweczką!!!! Dzięki Monia a gdzie ty się podziewasz, że cię nie ma na FM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wow, ale czadowo ci z tą grzywką Szok! Bo ja też kręcone włosy miałam... i grzywka nijak z nimi nie szła w parze:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) bardzo dziękuję wielkie dzięki Maryś I dziękuję za zaproszenie na FB To ja dziękuję -) Lidziu a tak przy okazji zapytam: czy Ty pokazywałaś już swój kominek w całej okazałości....?! Jeśli nie to proszę ślicznie o foteczkę - oczywiście z obu stron! Edytowane 15 Grudnia 2011 przez mario31 Pytanko -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja tu wpadam w sprawie stołu a tu fryzury na tapecie . Jakby ktoś się mnie zapytał czy masz grzywkę czy nie, nie potrafiłabym odpowiedzieć, ale to już cecha kędziorów , nawet osobiste cięcie jest niestraszne bo ew. krzywizn nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 wow, ale czadowo ci z tą grzywką Szok! Bo ja też kręcone włosy miałam... i grzywka nijak z nimi nie szła w parze:no: dzięki jak to miałaś kręcone włosy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lidziu a tak przy okazji zapytam: czy Ty pokazywałaś już swój kominek w całej okazałości....?! Jeśli nie to proszę ślicznie o foteczkę - oczywiście z obu stron! chyba nie pokazywałam, bo nie jest skończony (tzn. nie pomalowana jedna część), ale postaram się zrobić jutro zdjęcia i wkleję, to co jest na chwilę obecną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja tu wpadam w sprawie stołu a tu fryzury na tapecie . Jakby ktoś się mnie zapytał czy masz grzywkę czy nie, nie potrafiłabym odpowiedzieć, ale to już cecha kędziorów , nawet osobiste cięcie jest niestraszne bo ew. krzywizn nie widać to zaleta kręconych włosów, że ew. potknięć nie widać miałaś napisać o stole i zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 chyba nie pokazywałam, bo nie jest skończony (tzn. nie pomalowana jedna część), ale postaram się zrobić jutro zdjęcia i wkleję, to co jest na chwilę obecną O to super - zajrzę jutro, żeby podziwiać! Ciekawa jestem na jaki kolor pomalowałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dzięki jak to miałaś kręcone włosy ? Miałam dokładnie takie jak ty:lol: Miałam, bo od 8 lat prostuję chemicznie;) A ostatnio nie chemicznie tylko keratyną - dużo u mnie na wątku o tym było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts