Gość justyna_m 25.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 truskwaki też bym chętnie zjadła dziś będę jechała na moją wieś zobaczyć jak hydraulicy działają to może po drodze gdzieś truskawki będą ale mi ochoty narobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 a jaka bluzeczke? cyknę fotkę i pokażę generalnie ciemno różowa truskwaki też bym chętnie zjadła dziś będę jechała na moją wieś zobaczyć jak hydraulicy działają to może po drodze gdzieś truskawki będą ale mi ochoty narobiłaś koniecznie kup, bo są naprawdę dobre mi dziewczyny w weekend na forum narobiły smaka, że dzisiaj musiałam sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 oto moja bluzka http://img200.imageshack.us/img200/2885/imgp5539.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ło malko a laski zas o modzie Withanko ( bydsie ci do tfarzy lidszu wis ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ło malko a laski zas o modzie Withanko no a o czym mamy gadać skoro jeszcze obudowie nie mogę ( bydsie ci do tfarzy lidszu wis ) dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula a ja mam taki kolor kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula dzięki i świetnie pasuje do moich nowych brązowych spodni lnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula a ja mam taki kolor kurtki to cudna musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.05.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula a ja mam taki kolor kurtki to cudna musi być mi się podoba ale mój mąż wstydzi się ze mną chodzić jak ją noszę ... dla niego za różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jaki ladny kolor bluzeczki. potwierdzam, taka w moim stylu ta koszula a ja mam taki kolor kurtki to cudna musi być mi się podoba ale mój mąż wstydzi się ze mną chodzić jak ją noszę ... dla niego za różowa bo faceci to się nie znają co jest modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no masz a tak ładnie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no masz a tak ładnie napisałem duszku ale mój mi też mówi, że ładna itp ale jak idziemy gdzieś razem to oczywiście muszę założyć coś bardziej stonowanego kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no masz a tak ładnie napisałem PRZEPRASZAM Duchu Za bardzo uogólniłam - powinno być: większość facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no masz a tak ładnie napisałem duszku ale mój mi też mówi, że ładna itp ale jak idziemy gdzieś razem to oczywiście muszę założyć coś bardziej stonowanego kolorystycznie ładna, dopóki nie chcesz jej założyć jak gdzieś razem wychodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.05.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no masz a tak ładnie napisałem duszku ale mój mi też mówi, że ładna itp ale jak idziemy gdzieś razem to oczywiście muszę założyć coś bardziej stonowanego kolorystycznie ładna, dopóki nie chcesz jej założyć jak gdzieś razem wychodzicie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 heheheheehe lajcik kobiałki lajcik...justys łon sadrosny jesd i kce ciem troszke sgubic w tlumie jak jezdes taka sliczna dla niego bezpieczniej sie chlopok cuje wis łodrobnka srosumienio ino łodrobinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 heheheheehe lajcik kobiałki lajcik...justys łon sadrosny jesd i kce ciem troszke sgubic w tlumie jak jezdes taka sliczna dla niego bezpieczniej sie chlopok cuje wis łodrobnka srosumienio ino łodrobinka taaa zazdrosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts