Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia się nie odzywa, pewnie nie posłuchała się męża i sama skręca :)

:lol2:

jak wy mnie dobrze znacie :lol2: oczywiście, że sama skręciłam stół i już dumnie stoi w jadalni. Bardzo dzielnie pomagała mi młodsza córa i już widzę, że będzie z niej taki sam majsterek jak mamusia :rotfl:

Jak Wynajęty zadzwonił i mu powiedziałam, że stół już skręcony, to stwierdził: "wiedziałem, że nie wytrzymasz do mojego powrotu" :lol2: No i chyba było mu trochę przykro, że nie dałam mu się wykazać :(

no dobra, tylko proszę się nie śmiać - te stoły był modne jakieś 9 lat temu. W tej chwili on do niczego nie pasuje, ale na święta musi być. Teraz dzięki niemu widzę, że do naszej jadalni musi być stół duży, masywny, cały drewniany i z grubymi nogami, aby w niej nie zginął. Po prostu z MD :lol2:

złożony

http://img263.imageshack.us/img263/9318/20111218110850.jpg

rozłożony

http://img526.imageshack.us/img526/5971/20111218112615.jpg

eee tam dziewczyno - niemodny:rolleyes: I tak przyjdzie obrus;) ale jaki on ma genialny system rozkładania:jawdrop: Super po prostu!!!

mam nadzieję, że obrus zdąży dojść przed świętami, bo go wczoraj zamówiłam :lol2:

system rozkładania rzeczywiście rewelacyjny, super się sprawdza w małych mieszkaniach, gdzie nie ma miejsca na duży stół. Po rozłożeniu ma 230 cm długości, a jak jest złożony ma 120 cm

Lidzia...tak zajrzałam do dziennika... i jakoś tak smutno mi się zrobiło, bo nie ma w nim prawie żadnych zdjęć z całości domku....

Lidzia pokaż domek....

Oj wiem, że powinnam, ale ciągle nie mam czasu na to. Może teraz przed świętami jak postawimy choinkę uda się pstryknąć parę zdjęć

Wczoraj przez cały dzień suszyłam plastry pomarańczy w piekarniku, żeby je potem powiesić na choince :D