Gosiek33 18.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Stół super a pomarańcze suszę na kaloryferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia czego płakusiasz u mnie w zeszłym roku Wigilia na 11 osób była w salonie był goły beton;) a stół to był majstersztyk istny bo na starym małym stole z mieszkania była położona płyta OSB i na to jakieś jednorazowe obrusy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Lidka jak przykryjesz obrusem będzie ok. a te plastry pomarańczy może jutro podsuszę , jak kupie pomarańcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Stół super a pomarańcze suszę na kaloryferze ha, trzeba mieć kaloryfer, żeby na nim suszyć ja nie mam żadnego.... ups, zapomniałam, że mam dwa w garażu, ale tam nie chciałabym ich suszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Lidzia ciesz się że masz taki stół bo ja nie mam żadnego jak się nam uda na Wielkanoc przeprowadzić /liczę na cud/ to będziemy jeść przy budowlanym Monia, na pewno nie będzie tak źle i trzymam mocno zaciśnięte kciuki za waszą przeprowadzkę na Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Lidka jak przykryjesz obrusem będzie ok. a te plastry pomarańczy może jutro podsuszę , jak kupie pomarańcze też myślę, że będzie OK - jeśli oczywiście obrus do nas dojdzie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.12.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja rozumiem że jest ciepło na dworze ale żeby tak długo utrzymywać dziewictwo kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja rozumiem że jest ciepło na dworze ale żeby tak długo utrzymywać dziewictwo kominka oj tam, oj tam, nie mam drewna, więc nie mam czym palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Miałam dzisiaj ambitne plany, żeby jechać na zakupy przedświąteczne, ale I. wczoraj narzekała, że boli ją ucho, więc została dzisiaj w domu i byłam uziemiona. Całe szczęście w ciągu dnia czuła się dobrze i jutro idzie do szkoły, bo ma jutro jasełka i nie chce ich opuścić. Przez to, że musiałam dzisiaj siedzieć w domu, to nadrobiłam zaległości w prasowaniu, które już niemalże wychodziło mi z kotłowni Jutro wybieram się na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cze Lidzia. Nie no, stół nie jest zły, ale faktycznie do Waszego wnętrza nie pasuje Przykryjesz obrusem i będzie git, ale po Świętach zamawiaj coś z MD Tylko krzycz od początku że ma być ładny i bez niespodzianek Prasowanie, szuszenie pomarańczy, składanie stołu (jak to sama? Przecież to trzeba było unieść) ... A może chcesz do fajnej koleżanki zajrzeć i np torby rozpakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja dzisiaj miałam dzień urlopu;) matko jak dobrze że tylko jeden bo jeszcze jeden by mnie chyba zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Cze Lidzia. Nie no, stół nie jest zły, ale faktycznie do Waszego wnętrza nie pasuje Przykryjesz obrusem i będzie git, ale po Świętach zamawiaj coś z MD Tylko krzycz od początku że ma być ładny i bez niespodzianek Prasowanie, szuszenie pomarańczy, składanie stołu (jak to sama? Przecież to trzeba było unieść) ... A może chcesz do fajnej koleżanki zajrzeć i np torby rozpakować? Wiem, że stół nie jest najgorszy, ale i tak idzie na pewno do zmiany. Wytrzymałam cały jeden dzień od znalezienia śrub, do złożenia stołu, więcej nie dałam rady Nie unosiłam go, tylko złożyłam, kiedy leżał do góry nogami, a potem go przerkęciłam. Nie było tak źle. A do ciebie wybiorę się jak już będzie wszystko ładnie rozpakowane i poukładane na półkach Edytowane 19 Grudnia 2011 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A do ciebie wybiorę się jak już będzie wszystko ładnie rozpakowane i poukładane na półkach Dasz radę tyle wytrzymać!? Bo ja nie Chyba że to miała być sugestia żebym się wzięła do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Dasz radę tyle wytrzymać!? Bo ja nie Chyba że to miała być sugestia żebym się wzięła do roboty? Taka leciutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Taka leciutka ehhh, mus to mus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ehhh, mus to mus ... nie ma jak doping koleżanki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nie ma jak doping koleżanki:rotfl: idę myć podłogę (serio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 idę myć podłogę (serio) Monia nie myj, bo ja i tak dopiero po świętach będę do ciebie mogła wpaść. Nie męcz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jakbyś śmigała w moich okolicach to wpadnij - dam Ci paczkę brykietu to rozprawiczysz ten swój komineczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Hej Lidziu! No i w KOŃCU trafiłam i do Ciebie Piękny dom macie Fantastyczne kuchnia,bardzo ładna tapeta w paseczki i meble ikeowskie u córki, świetne łóżko sypialniane:) Oprócz tego piękne schody i barierki-długo bym mogła wymieniać My wczoraj zaczęliśmy suszyć pomarańcze i upiekliśmy pierniczki .Dziś dekorujemy pierniki i ubieramy choinkę 9jeśli czasu wystarczy ) Zmykam więc ,bo klikam z pracy-a roboty - i w pracy i - w domu mam po kokardy Będę zaglądać i gratuluję spójnego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts