Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Witam,

Jestem tu nowa na forum i przez przypadek znalazłam Państwa dziennik budowy. Oczywiście jestem zachwycona Waszym całym domem, jest przepiękny. Zainteresowała mnie podwójna umywalka u dziewczynek w łazience, dlatego moje pytanie jest skierowane właśnie w tym kierunku. A ogólnie chodzi mi o długość tej umywalki oraz firmę, ponieważ marzy mi się taka umywalka :p, a nie wiem czy mi się zmieści na ścianie.

Z góry dziękuję, Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Jestem tu nowa na forum i przez przypadek znalazłam Państwa dziennik budowy. Oczywiście jestem zachwycona Waszym całym domem, jest przepiękny. Zainteresowała mnie podwójna umywalka u dziewczynek w łazience, dlatego moje pytanie jest skierowane właśnie w tym kierunku. A ogólnie chodzi mi o długość tej umywalki oraz firmę, ponieważ marzy mi się taka umywalka :p, a nie wiem czy mi się zmieści na ścianie.

Z góry dziękuję, Pozdrawiam:)

Marta, witaj :D Cieszę się, że podoba ci się mój dom :D

Jeśli chodzi o umywalkę w łazience dzieci, to ma ona 140 cm długości, a kupiłam ją w Ikei, tak samo jak szafkę pod nią

Lidzia przypomnij mi ta szkółka w której uczyłaś dziewczyny jazdy na nartach to to?

http://www.dimbo.pl/

masz może jeszcze namiary na kwatery?

edit:

doczytałam o pogrzebie - współczuje :( i sorrki, że tak wyskoczyłam z tymi nartami... szukam czegoś na ferie, i tak mi sie przypomniało.

Lidzia przypomnij mi ta szkółka w której uczyłaś dziewczyny jazdy na nartach to to?

http://www.dimbo.pl/

masz może jeszcze namiary na kwatery?

edit:

doczytałam o pogrzebie - współczuje :( i sorrki, że tak wyskoczyłam z tymi nartami... szukam czegoś na ferie, i tak mi sie przypomniało.

Słońce, nic nie szkodzi :)

Tak to ta szkółka. Namiary na kwaterę w Korbielowie będę mogła ci podać dopiero jutro wieczorem, bo ma je mój M, a dzisiaj ma jakąś kolację firmową i wróci bardzo późno.

... nooo ale wiem już że byliście w Korbielowie. ;) Ja właśnie też o tej miejscówce myslałam. Widziałam foty na stronce szkółki i wygląda fajnie. Na stronce jest tez kilka propozycji noclegów, ale w ciemno się trohce stracham

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.

Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce

i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,

co już gdzieś przygasło.

Życzę Ci miłości tak ogromnej,

że nie można jej zatrzymać dla siebie.

A przede wszystkim, życzę Ci,

aby każdy kolejny dzień Nowego Roku

był piękniejszy od poprzedniego

http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg

Ps. Współczuję z powodu wujka. Coś smutno nam się ten rok kończy :(

Uploaded with ImageShack.us

... nooo ale wiem już że byliście w Korbielowie. ;) Ja właśnie też o tej miejscówce myslałam. Widziałam foty na stronce szkółki i wygląda fajnie. Na stronce jest tez kilka propozycji noclegów, ale w ciemno się trohce stracham

wiesz co, oni jeśli polecają jakąś kwaterę, to zawyczaj dobrą i sprawdzoną. Pytałam się dzisiaj M o naszą kwaterę, ale okazuje się, że to nasi znajomi ją załatwiali i M nie pamięta jej nazwy :(

Korbielów jest fajny, bo Dimbo ma swój oddzielny stok dla dzieci, po którym jeżdżą tylko dzieci z ich szkółki, ale jedynym minusem jest to, że trzeba do tego stoku dość wysoko się wspiąć od samochodu. Ja przez pierwsze 3 dni wypluwałam płuca jak tam wchodziłam - a niestety musiałam tą trasę przejść 2 razy w ciągu dnia.

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.

Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce

i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,

co już gdzieś przygasło.

Życzę Ci miłości tak ogromnej,

że nie można jej zatrzymać dla siebie.

A przede wszystkim, życzę Ci,

aby każdy kolejny dzień Nowego Roku

był piękniejszy od poprzedniego.

http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg

A ile razy się pisze o zwrot Vat?

Bo ja już w tym roku pewnie się nie załapię....

Będzie więcej na przyszły rok...

A tak w ogóle to ile razy można to robić?

jest limit, który można rozliczyć przez 5 lat. Ja wysłałam wczoraj faktury za 2010 rok. Pewnie w styczniu zabiorę się za 2011. Pieniążki za vat przydadzą się na zakup stołu do jadalni :lol2:

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A ile razy się pisze o zwrot Vat?

Bo ja już w tym roku pewnie się nie załapię....

Będzie więcej na przyszły rok...

A tak w ogóle to ile razy można to robić?

Rozliczać można się raz w roku, tak jak pisała Lidzia. Ostatnio czytałam, że Vat będą zwracać tylko do 2014 r. Ja złożyłam pod koniec października, a we środę mam dostać kaskę ;)