Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia, a w sumie to jak będziemy się miały we wtorek widzieć, to może pożyczysz sobie ode mnie trochę eurasków ;) i kupisz mi za nie jedno limoncello i jedno bombardino? :lol:

W miarę możliwości of course. Wyobrażam sobie wasze obładowanie przy czwórce jeżdżących ludzi ...

jasne nie ma sprawy kupię ci. Dwie butelki więcej, czy mniej, żadna różnica :lol2:

Lidzia tak odnośnie włoskiego jedzenia, to w knajpce na samym Kronplatzu jest świetne żarcie - szczególnie polecam..... golonko! :lol::lol2:

w tej takiej wielkiej na samej górze ?

mi najbardziej odpowiadała knajpka, która znajduje się w dół od tej knajpy na samej górze - taka fajna drewniana

Super :cool: ja się domyślam, że w rodzimym otoczeniu smakuje najlepiej, ale niech mamy chociaż namiastkę ;)

W rodzimym, na mroźnym stoku, w tyrolskim słońcu odbijającym się od bielusieńkiego śniegu, w butach narciarskich które czekają na rozpięcie zwiastując tym zbliżającą się, kolejną*dawkę aromatycznego i grzejącego pierś trunku .... ehhhhh, życie jest niesprawiedliwe

Lidziu jedziemy ze szkółką i dziewczynki będą miały polskich instruktorów.

Swoją drogą to szkółka od Was, ze Stolycy -) ;)

ale heca, a my mamy szkółkę z Krynicy :lol2:

a możesz mi podać nazwę waszej szkółki ? Oni są tylko na Kronplatz, czy są też w innych dolinach ?

W rodzimym, na mroźnym stoku, w tyrolskim słońcu odbijającym się od bielusieńkiego śniegu, w butach narciarskich które czekają na rozpięcie zwiastując tym zbliżającą się, kolejną*dawkę aromatycznego i grzejącego pierś trunku ....

dobrze gada, dać jej bombardino :lol2:

kupisz mi za nie jedno limoncello i jedno bombardino? :lol:

Monia widzę, że lubimy podobne trunki...! :lol2:

W tym roku wylądowaliśmy latem nad jeziorem Garda w miejscowości Limone di Garda -)

Do każdego posiłku w knajpkach dostawaliśmy ten ich likier i tak nam posmakował, że wróciliśmy do domu z kartonem limoncello! :rotfl:

Monia widzę, że lubimy podobne trunki...! :lol2:

W tym roku wylądowaliśmy latem nad jeziorem Garda w miejscowości Limone di Garda -)

Do każdego posiłku w knajpkach dostawaliśmy ten ich likier i tak nam posmakował, że wróciliśmy do domu z kartonem limoncello! :rotfl:

No właśnie tak się składa, że ja za tego typu trunkami nie przepadam ;)

Normalnie tutaj likierów nie kupuję, bo ja raczej mocne i wytrawne lubię ;)

Ale wiesz, jak smakuje odrobina Italii ... ;) Bosko

Sama robię miodówkę cytrynową, jest super

Zostało coś*z tego kartonu? :p