monsanbia 08.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 szczególnie polecam..... golonko! Smacznego! To ja wybieram leśne grzyby z patelni i pizzę z rucolą i szynką parmeńską... O luuuuudzie .... nakręcam się i coraz bardziej Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny, a nie możecie przywieźć trochę tego bombardino dla uziemionych w stolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nigdy nie piłam tego Bombardino ale za mnie też możecie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lidzia, a w sumie to jak będziemy się miały we wtorek widzieć, to może pożyczysz sobie ode mnie trochę eurasków i kupisz mi za nie jedno limoncello i jedno bombardino? W miarę możliwości of course. Wyobrażam sobie wasze obładowanie przy czwórce jeżdżących ludzi ... jasne nie ma sprawy kupię ci. Dwie butelki więcej, czy mniej, żadna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dziewczyny, a nie możecie przywieźć trochę tego bombardino dla uziemionych w stolicy? możemy, ale uwierz mi, że ono już tak dobrze tutaj nie smakuje. Kupię jedno i was wszystkie zaproszę na degustację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Maryś, a wy dla dziewczynek macie jakąś szkółkę, czy będziecie brać instruktorów indywidualnie ? Lidziu jedziemy ze szkółką i dziewczynki będą miały polskich instruktorów. Swoją drogą to szkółka od Was, ze Stolycy -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 możemy, ale uwierz mi, że ono już tak dobrze tutaj nie smakuje. Kupię jedno i was wszystkie zaproszę na degustację Super ja się domyślam, że w rodzimym otoczeniu smakuje najlepiej, ale niech mamy chociaż namiastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jasne nie ma sprawy kupię ci. Dwie butelki więcej, czy mniej, żadna różnica :wiggle: już biję*śmietanę* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lidzia tak odnośnie włoskiego jedzenia, to w knajpce na samym Kronplatzu jest świetne żarcie - szczególnie polecam..... golonko! w tej takiej wielkiej na samej górze ? mi najbardziej odpowiadała knajpka, która znajduje się w dół od tej knajpy na samej górze - taka fajna drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Super ja się domyślam, że w rodzimym otoczeniu smakuje najlepiej, ale niech mamy chociaż namiastkę W rodzimym, na mroźnym stoku, w tyrolskim słońcu odbijającym się od bielusieńkiego śniegu, w butach narciarskich które czekają na rozpięcie zwiastując tym zbliżającą się, kolejną*dawkę aromatycznego i grzejącego pierś trunku .... ehhhhh, życie jest niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lidziu jedziemy ze szkółką i dziewczynki będą miały polskich instruktorów. Swoją drogą to szkółka od Was, ze Stolycy -) ale heca, a my mamy szkółkę z Krynicy a możesz mi podać nazwę waszej szkółki ? Oni są tylko na Kronplatz, czy są też w innych dolinach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nigdy nie piłam tego Bombardino ale za mnie też możecie wypić przyjedziesz do mnie, to się uraczysz - Monia śmietanę ubije i będzie cuuudnieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 W rodzimym, na mroźnym stoku, w tyrolskim słońcu odbijającym się od bielusieńkiego śniegu, w butach narciarskich które czekają na rozpięcie zwiastując tym zbliżającą się, kolejną*dawkę aromatycznego i grzejącego pierś trunku .... dobrze gada, dać jej bombardino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 kupisz mi za nie jedno limoncello i jedno bombardino? Monia widzę, że lubimy podobne trunki...! W tym roku wylądowaliśmy latem nad jeziorem Garda w miejscowości Limone di Garda -) Do każdego posiłku w knajpkach dostawaliśmy ten ich likier i tak nam posmakował, że wróciliśmy do domu z kartonem limoncello! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :wiggle: już biję*śmietanę* mam nadzieję, że przyjedziesz z K i Lil do nas, aby odebrać prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia widzę, że lubimy podobne trunki...! W tym roku wylądowaliśmy latem nad jeziorem Garda w miejscowości Limone di Garda -) Do każdego posiłku w knajpkach dostawaliśmy ten ich likier i tak nam posmakował, że wróciliśmy do domu z kartonem limoncello! No właśnie tak się składa, że ja za tego typu trunkami nie przepadam Normalnie tutaj likierów nie kupuję, bo ja raczej mocne i wytrawne lubię Ale wiesz, jak smakuje odrobina Italii ... Bosko Sama robię miodówkę cytrynową, jest super Zostało coś*z tego kartonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 mam nadzieję, że przyjedziesz z K i Lil do nas, aby odebrać prezenty ajacha! To co? We wtorek po kasę do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia, a możesz znaleźć jakieś zdjęcie tego limoncello w sieci, bo znając życie będzie tam milion pięćset sto dziewięćset jego rodzajów i nie będę wiedziała, który ci kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jaki Ci w rękę wpadnie. Nie będę wybrzydzać Limoncello musi być tylko napisane na butelce i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ale heca, a my mamy szkółkę z Krynicy a możesz mi podać nazwę waszej szkółki ? Oni są tylko na Kronplatz, czy są też w innych dolinach ? No to nieźle! Zaraz Ci podeślę namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts