Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to niech I się porządnie wykuruje!!!

a to pech:( mam nadzieje, ze szybko I. przejdzie i zdrowa pojedzie śmigać - chociaż po antybiotyku to może być trochę osłabiona:rolleyes:

dzięki dziewczyny. Też się obawiam, że będzie osłabiona trochę, ale mam nadzieję, że da radę.

Cały czas się mnie pyta, czy zdąży przed wyjazdem wyzdrowieć - słodziak mój kochany :D

Lidzia mam pytanko, do Włoch jedziecie, w jaki region ?

My dwa lata temu byliśmy w dolinie Val Di Fassa w mieście Canazei. Teraz na początku marca jedziemy też tam tylko do miasteczka Moena. Po drodze nocujemy w Insbrucku :-)

tym razem jedziemy na Kronplatz, ale to tylko i wyłącznie z tego powodu, że tam mamy szkółkę, z którą będą jeździć moje dziewczynki. Pisałam już wyżej, że tej doliny nie lubię i jest jak dla mnie najgorszą doliną w Dolomitach.

Trzy razy chyba mieszkaliśmy w Campitello, które mieści się koło Canazei, więc wiem, gdzie jedziecie.

My ostatnio bardzo polubiliśmy Alta Badię i zawsze tam jeździmy na narty, ale już bez dzieci. Ostatnie dwa razy mieszkaliśmy w San Cassiano

I. po antybiotyku już dużo lepiej, ucho nie boli i zaczyna wariować w domu. Cieszę się bardzo, bo widać, że antybiotyk działa, więc jest duża szansa na to, że będzie normalnie mogła korzystać ze szkółki narciarskiej :D

A ja dzisiaj dostałam mój nowiutki, śliczniutki kask na narty :D

I. po antybiotyku już dużo lepiej, ucho nie boli i zaczyna wariować w domu. Cieszę się bardzo, bo widać, że antybiotyk działa, więc jest duża szansa na to, że będzie normalnie mogła korzystać ze szkółki narciarskiej :D

A ja dzisiaj dostałam mój nowiutki, śliczniutki kask na narty :D

SUper, że I. na dobrej drodze, żeby w pełni korzystać z uroków stoku :D

A Ty pokazuj nam tu kask, ocenimy, czy do loczków Ci pasuje :cool: