monsanbia 10.01.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ojej, zdrowia dla I.! I jak ja przekażę Ci eurasy na bombardino ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ojej, zdrowia dla I.! I jak ja przekażę Ci eurasy na bombardino ... przekażesz jak będziesz odbierać buteleczki ode mnie. Napisz mi proszę jeszcze jakiej wielkości mam ci te butelki kupić - tak po polsku, półliterki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 lekarz był i I. ma zapalenie ucha dostała antybiotyk. Lekarka powiedziała, że zapalenie nie jest jakieś wielkie, ale ze względu na to, że wyjeżdżamy w góry dostała antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Napisz mi proszę jeszcze jakiej wielkości mam ci te butelki kupić - tak po polsku, półliterki ? Jak dasz radę dźwignąć i będą, to mogą być i literki Nie no, ze wszystkiego będę miała radochę No to niech I się porządnie wykuruje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 a to pech:( mam nadzieje, ze szybko I. przejdzie i zdrowa pojedzie śmigać - chociaż po antybiotyku to może być trochę osłabiona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak dasz radę dźwignąć i będą, to mogą być i literki Nie no, ze wszystkiego będę miała radochę dobra bedom w takim razie literki - M bedzie dźwigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No to niech I się porządnie wykuruje!!! a to pech:( mam nadzieje, ze szybko I. przejdzie i zdrowa pojedzie śmigać - chociaż po antybiotyku to może być trochę osłabiona:rolleyes: dzięki dziewczyny. Też się obawiam, że będzie osłabiona trochę, ale mam nadzieję, że da radę. Cały czas się mnie pyta, czy zdąży przed wyjazdem wyzdrowieć - słodziak mój kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zdrówka dla I Będzie dobrze, i wcale nie będzie osłabiona.... dzieci padają, ale dają radę i mówią, że wcale a wcale nie są osłabione.... A bombardinio to chyba tylko w litrowych butelkach jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A bombardinio to chyba tylko w litrowych butelkach jest.... Tym lepiej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A bombardinio to chyba tylko w litrowych butelkach jest.... jest też w mniejszych ja sobie zazwyczaj takie małe kupuję, żeby się nie zepsuło w domu, bo już tak mi nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.01.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 jest też w mniejszych ja sobie zazwyczaj takie małe kupuję, żeby się nie zepsuło w domu, bo już tak mi nie smakuje Lidka, tym razem weź większe, pamiętaj, że tu parę osób chętnie na takiego literka do degustacji się zrzuci, prawda Dziewczyny? Zdrówka dla I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 11.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lidzia mam pytanko, do Włoch jedziecie, w jaki region ? My dwa lata temu byliśmy w dolinie Val Di Fassa w mieście Canazei. Teraz na początku marca jedziemy też tam tylko do miasteczka Moena. Po drodze nocujemy w Insbrucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lidka, tym razem weź większe, pamiętaj, że tu parę osób chętnie na takiego literka do degustacji się zrzuci, prawda Dziewczyny? Zdrówka dla I. na pewno kupię większe, żeby dla wszystkich starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lidzia mam pytanko, do Włoch jedziecie, w jaki region ? My dwa lata temu byliśmy w dolinie Val Di Fassa w mieście Canazei. Teraz na początku marca jedziemy też tam tylko do miasteczka Moena. Po drodze nocujemy w Insbrucku tym razem jedziemy na Kronplatz, ale to tylko i wyłącznie z tego powodu, że tam mamy szkółkę, z którą będą jeździć moje dziewczynki. Pisałam już wyżej, że tej doliny nie lubię i jest jak dla mnie najgorszą doliną w Dolomitach. Trzy razy chyba mieszkaliśmy w Campitello, które mieści się koło Canazei, więc wiem, gdzie jedziecie. My ostatnio bardzo polubiliśmy Alta Badię i zawsze tam jeździmy na narty, ale już bez dzieci. Ostatnie dwa razy mieszkaliśmy w San Cassiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 I. po antybiotyku już dużo lepiej, ucho nie boli i zaczyna wariować w domu. Cieszę się bardzo, bo widać, że antybiotyk działa, więc jest duża szansa na to, że będzie normalnie mogła korzystać ze szkółki narciarskiej A ja dzisiaj dostałam mój nowiutki, śliczniutki kask na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 I. po antybiotyku już dużo lepiej, ucho nie boli i zaczyna wariować w domu. Cieszę się bardzo, bo widać, że antybiotyk działa, więc jest duża szansa na to, że będzie normalnie mogła korzystać ze szkółki narciarskiej A ja dzisiaj dostałam mój nowiutki, śliczniutki kask na narty SUper, że I. na dobrej drodze, żeby w pełni korzystać z uroków stoku A Ty pokazuj nam tu kask, ocenimy, czy do loczków Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 taki sobie kupiłam http://niecodzienni.pl/userdata/gfx/prorobin_7b8b17ca0ccd3a37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 czaderski no to jesteś dobrze zabezpieczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kask fajny ale loczki będą jak widać chyba wszystkie zakryte....A mierzyłaś go czy tylko przez neta na oko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 czaderski no to jesteś dobrze zabezpieczona dzięki M stwierdził, że pewnie teraz będę chciała nowy strój narciarski, bo kask nie pasuje mi do kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts