lidszu 12.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kask fajny ale loczki będą jak widać chyba wszystkie zakryte.... A mierzyłaś go czy tylko przez neta na oko...? raczej będę się musiała dobrze namęczyć, aby ich nie było widać mierzyłam w sklepie kask z tej samej serii, ale z innym nadrukiem, bo tego mojego nie mogłam nigdzie w sklepie namierzyć. Dzięki temu, że kupowałam go przez internet, to udało się zaoszczędzić 200 stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 raczej będę się musiała dobrze namęczyć, aby ich nie było widać mierzyłam w sklepie kask z tej samej serii, ale z innym nadrukiem, bo tego mojego nie mogłam nigdzie w sklepie namierzyć. Dzięki temu, że kupowałam go przez internet, to udało się zaoszczędzić 200 stówy oj jAK PISZECE W DZIENNIKU to ja też . Lidzia udanych nartek!!! zdrówka!!!! i super ten kask? tam są obowiązkowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nooo dwie stówy to na jakieś 1/4 nowej kurtki będzie... po wyprzedażach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 oj jAK PISZECE W DZIENNIKU to ja też . Lidzia udanych nartek!!! zdrówka!!!! i super ten kask? tam są obowiązkowe??? dzięki ależ cały czas piszemy w komentarzach kask jest super, w ogóle się go nie czuje na głowie - pierwszy raz mi tak dobrze podpasował. Miałam już wcześniej kask, ale mnie uciskał i w ogóle w tamtym nie jeździłam. Generalnie kaski dla dorosłych nie są obowiązkowe i nie trzeba ich nosić. Jednak jedziemy z dziećmi i chcemy im dać dobry przykład, chociaż nie mają problemów z noszeniem swoich. Zakładam kask również dla swojego bezpieczeństwa, bo szaleńców na stokach nie brakuje, którzy w ogóle nie patrzą gdzie jadą, albo np. nagle przede mną zatrzymują się na środku stoku i siadają (wrrrr, częsta przypadłość snwoboardzistów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nooo dwie stówy to na jakieś 1/4 nowej kurtki będzie... po wyprzedażach;) prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 mój śpioszek właśnie wstał, więc idę przygotować dla niej śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 hyyyyyyyyyyyyyyyy a mnie nie do twarzy w kasku - nie mogę znaczy się jeździć na nartach bo dawałabym dzieciom zły przykład cieszę się że I. już lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uściskaj ją od nas mocno i powiedź że czekamy na nie po poworocie z utęsknieniem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 hyyyyyyyyyyyyyyyy a mnie nie do twarzy w kasku - nie mogę znaczy się jeździć na nartach bo dawałabym dzieciom zły przykład cieszę się że I. już lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uściskaj ją od nas mocno i powiedź że czekamy na nie po poworocie z utęsknieniem !!! mnie też nie do twarzy, ale w tym akurat wyglądam znośnie - to jedyny jaki mi się udało znaleźć oczywiście uściskam i przekażę, że na nią czekacie. dla was też ogromne uściski, bo nie wiem, czy będę miała czas jutro, aby cokolwiek napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Choć nie należę do jakiś zagorzałych fanów sportów zimowych;) to strasznie ci zazdroszę tej całej otoczki, przygotowań... ogólnie tego oderwania się od rzeczywistości:lol: Życzę ci baaardzo udanego odpoczynku (aktywnego oczywiście;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 dzięki M stwierdził, że pewnie teraz będę chciała nowy strój narciarski, bo kask nie pasuje mi do kurtki hihi a miałam pytać, czy dobierałaś do reszty, czy planujes kompletować strój od nowa hyyyyyyyyyyyyyyyy a mnie nie do twarzy w kasku - nie mogę znaczy się jeździć na nartach bo dawałabym dzieciom zły przykład cieszę się że I. już lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uściskaj ją od nas mocno i powiedź że czekamy na nie po poworocie z utęsknieniem !!! Zuzka, mnie też nie do twarzy ani w kasku, ani w czepku kąpielowym dlatego na nartach jak jeżdżę to bez kasku, a na basen przestałam chodzić w ogóle bo czepki obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Zuzka, mnie też nie do twarzy ani w kasku, ani w czepku kąpielowym dlatego na nartach jak jeżdżę to bez kasku, a na basen przestałam chodzić w ogóle bo czepki obowiązkowe powiem wam, że to będzie mój pierwszy sezon w kasku, bo do tej pory również jeździłam w czapce. Jednak się trochę zreflektowałam, bo ja dość szybko jeżdżę i zaczęłam się trochę obawiać upadku. Miałam zresztą taki przypadek, że kolega niechcący najechał mi na nartę, wywaliłam się i walnęłam głową o lód. Podobno na chwilę straciłam przytomność, czego w ogóle nie pamiętam. Miałam szczęście bo nic mi nie było, ale od takiego uderzenia może się zrobić krwiak i sprawa może się skomplikować, więc wolę tego uniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 12.01.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 powiem wam, że to będzie mój pierwszy sezon w kasku, bo do tej pory również jeździłam w czapce. Jednak się trochę zreflektowałam, bo ja dość szybko jeżdżę i zaczęłam się trochę obawiać upadku. Miałam zresztą taki przypadek, że kolega niechcący najechał mi na nartę, wywaliłam się i walnęłam głową o lód. Podobno na chwilę straciłam przytomność, czego w ogóle nie pamiętam. Miałam szczęście bo nic mi nie było, ale od takiego uderzenia może się zrobić krwiak i sprawa może się skomplikować, więc wolę tego uniknąć. Lidzia masz rację kask jest bardzo ważny ! Nie tylko Ty możesz szybko jechać i się przewrócić ale ktoś w Ciebie wjedzie, nie zauważysz jak się można przewrócić i sobie krzywdę zrobić. Większość tych ludzi co jeżdżą w czapkach tego nie rozumieją !!! Kask wygląda super Moja żona ma podobny kolorystycznie CARRERA Podobno jedne z lepszych to UWEX y ... Trzymamy kciuki i życzymy udanego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 12.01.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 UVEX przez V się pisze... hmhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Choć nie należę do jakiś zagorzałych fanów sportów zimowych;) to strasznie ci zazdroszę tej całej otoczki, przygotowań... ogólnie tego oderwania się od rzeczywistości:lol: Życzę ci baaardzo udanego odpoczynku (aktywnego oczywiście;)) Magda, dziękuję bardzo, mam zamiar się dobrze bawić i wypoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Lidzia masz rację kask jest bardzo ważny ! Nie tylko Ty możesz szybko jechać i się przewrócić ale ktoś w Ciebie wjedzie, nie zauważysz jak się można przewrócić i sobie krzywdę zrobić. Większość tych ludzi co jeżdżą w czapkach tego nie rozumieją !!! Kask wygląda super Moja żona ma podobny kolorystycznie CARRERA Podobno jedne z lepszych to UWEX y ... Trzymamy kciuki i życzymy udanego urlopu mój kask to K2, z głośniczkami w nausznikach (będę sobie mogła muzy słuchać w kolejce do wyciągu, bądź podczas jazdy nim) Tak jak pisałam, idiotów na stokach nie brakuje, szczególnie niemieckich i austriackich nastolatków. Ja wiem na co mnie stać, jak jeżdżę i zazwyczaj nie zaliczam żadnego upadku podczas całego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no to kiedy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Lidzia udanego urlopu!dużo zdrówka:hug: Ja w kasku narciarskim od 6 lat jeżdzę i według mnie powinny byc obowiązkowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.01.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kaszczek fajny. Jakby co mogę ci pożyczyć swój....................................motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no to kiedy jedziesz? wyjeżdżamy jutro, ale jeszcze nie wiem o której godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Lidzia udanego urlopu!dużo zdrówka:hug: Ja w kasku narciarskim od 6 lat jeżdzę i według mnie powinny byc obowiązkowe:yes: dziękuję bardzo. mam nadzieję, że wyjazd się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts