Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidzia udanego urlopu!dużo zdrówka:hug:

Ja w kasku narciarskim od 6 lat jeżdzę i według mnie powinny byc obowiązkowe:yes:;)

Ja też jakoś tak.

Mam biały Uvex i dobrze się w nim czuję. Gorzej tylko jak trzeba się do grzańca rozebrać ;)

Ty Lidzia, ja myślałam że w Dolomitach to i dorośli muszą? :rolleyes:

Nigdy się nie interesowałam tym, bo mąż zarządził że musimy kupić i koniec

Koniecznie musisz po powrocie powiedzieć jak Ci się*te głośniczki sprawdzały

mój kask to K2, z głośniczkami w nausznikach (będę sobie mogła muzy słuchać w kolejce do wyciągu, bądź podczas jazdy nim)

Tak jak pisałam, idiotów na stokach nie brakuje, szczególnie niemieckich i austriackich nastolatków. Ja wiem na co mnie stać, jak jeżdżę i zazwyczaj nie zaliczam żadnego upadku podczas całego wyjazdu.

Ja w 2010 roku we Włoszech zerwałem więzadła w kolanie. Rok wycięty z życiorysu. Teraz to patrze jak inni jeżdżą, nie ciągnie mnie...

Trzeba mieć oczy dookoła głowy na stoku. Prawda, kaski powinny być obowiązkowe !

Ja też mogę Ci pożyczyć swój kask, taki na skuter :-)

Miłego fajnego urlopu Ci życzymy :-)

Ja też jakoś tak.

Mam biały Uvex i dobrze się w nim czuję. Gorzej tylko jak trzeba się do grzańca rozebrać ;)

Ty Lidzia, ja myślałam że w Dolomitach to i dorośli muszą? :rolleyes:

Nigdy się nie interesowałam tym, bo mąż zarządził że musimy kupić i koniec

Koniecznie musisz po powrocie powiedzieć jak Ci się*te głośniczki sprawdzały

a czemu musisz się do grzańca z rozbierać ? :rolleyes:

Monia, nigdzie nie ma obowiązku jazdy w kaskach, tylko dzieci do 14 bądź 16 roku muszą.

Ja w 2010 roku we Włoszech zerwałem więzadła w kolanie. Rok wycięty z życiorysu. Teraz to patrze jak inni jeżdżą, nie ciągnie mnie...

Trzeba mieć oczy dookoła głowy na stoku. Prawda, kaski powinny być obowiązkowe !

Ja też mogę Ci pożyczyć swój kask, taki na skuter :-)

Miłego fajnego urlopu Ci życzymy :-)

rozumiem, że z kolanem już OK, skoro się na narty wybieracie ?

ja jeżdżę w usztywniaczach na kolanach, ale mam rozwalone kolana po tenisie i muszę je wspomagać

rozumiem, że z kolanem już OK, skoro się na narty wybieracie ?

ja jeżdżę w usztywniaczach na kolanach, ale mam rozwalone kolana po tenisie i muszę je wspomagać

Wybieramy się na narty, jak co roku zimą, rodzinka śmiga, a ja z aparatem i grzańcem w ręku :-) Kolano i więzadła po operacji naprawione, lecz kolano sprawne może w 50 %, uraz w głowie pozostał. Na nartach pośmigam może za 5 lat...

Usztywniacz ortopedyczny na kolano jest dobry, na pewno odciąża staw kolanowy i wspomaga mięśnie.

ja powoli nie umiem, a chciałabym się nauczyć

Byśmy się zgrały

Ja zawsze pędzę na łeb na szyję (dlatego uwielbiam dolomity, bo mogę pędzić dłużej niż 2 minuty ;))

Czasami jak już jest podbramkowo szybko w moich myślach brzmią same słowa na ka i pe :lol:

Ale ja uwielbiam tę adrenalinę i zapieczone na maksa uda

z damessą musiłabyś przystopować, albo byś ją zbierała:lol2: ze stoku

prędzej to drugie :lol2:

czasami próbuję jeździć wolno, ale mnie to męczy. Mój mąż ma ze mną przerąbane, bo ja zjeżdżam, czekam na niego, po czym jak on dojeżdża, to ja ruszam i w ten sposób on w ogóle nie odpoczywa :lol2:

z wiekiem przyjdzie...:D:yes:moja mama od 2 lat nieco się uspokoiła:lol2::lol2::lol2:

czyli jest dla mnie szansa :lol2:

przynajmniej będę mogła z wnukami jeździć i ich uczyć. Chociaż nie, uczyć nie, bo jak zaczęłam uczyć córkę znajomych, to mój mąż się śmiał, że gestapo ze mnie wyszło :lol2: Jednak tylko w stosunku do tej dziewczyny, bo tak naprawdę umie jeździć, nie chce się przykładać i woli półpługiem zasuwać

Byśmy się zgrały

Ja zawsze pędzę na łeb na szyję (dlatego uwielbiam dolomity, bo mogę pędzić dłużej niż 2 minuty ;))

Czasami jak już jest podbramkowo szybko w moich myślach brzmią same słowa na ka i pe :lol:

Ale ja uwielbiam tę adrenalinę i zapieczone na maksa uda

to może w przyszłym roku razem wyskoczymy, bo ja nie mam z kim jeździć :lol2:

to może w przyszłym roku razem wyskoczymy, bo ja nie mam z kim jeździć :lol2:

ze mną też nikt nie jeździ :no:

Czasami jak już mi uda siadają pojadę ze dwa razy z ekipą, ale potem muszę dać w palnik ;)

Musimy się wybrać razem :yes:

W tym roku do Canazei jedzie grupka naszych przyjaciół ze znajomymi. "Tylko" ok 30 osób z dziećmi. Normalnie mam T A K I E G O gula :mad:

Co prawda z nimi nigdy nie jeździliśmy, bo my z moimi (tamci są bardziej od K) wybieramy zawsze inne hotele.

Ale zdarzało się, że byliśmy w tym samym czasie i spotykaliśmy się. Fajnie tak w grupie. Szczególnie wieczorami :p

o juz Was widzę we dwie - co zjazd to bambardino:lol:

pasiulku, ale u nas to obowiązek ;)

Może nie co zjazd, ale jak przyjeżdżamy na stok (ok 10) i wyjeżdżamy o 17 to 3-4 razy knajpkę zaliczyć trzeba. Raz na jedzonko i grzańca, raz na przekąskę i weizena, dwa razy na grzańca albo weizena. Bombardino na deser :lol: