Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Witam, jak się sprawuje Tobie piekarnik Siemensa? Właśnie mam zamiar taki kupić do swojej kuchni , ale nie znalazłam o nim nigdzie żadnych opinii. Czy funkcja Hydrobacking naprawdę coś daje?

A co to jest funkcja Hydrobacking ? :jawdrop: Jeszcze takiej nie odkryłam

Jak na razie jestem z piekarnika zadowolona (chociaż ja wielką kucharką nie jestem i generalnie każdy piekarnik mi pasuje). Do tej pory wykorzystywałam go do pieczenia mięsa, ryby, robiłam ciasta i pierniki - wszystko wyszło pyszne.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Juuuuuż???? :o

Tak zleciało?

Nawet nie pytam jak było, co się będę denerwować ;)

Też wracaliśmy kiedyś w giga śniegu, to była ma sa kra, ale jeszcze większą była mgła na 1/3trasy

Dziewczynki poszalały?

Zdrówko dopisywało?

no niestety już :(

dziewczynki poszalały. I. się rozjeździła i instruktor nie mógł wyjść dla niej z podziwu (w zeszłym roku trochę się obijała, a w tym była zawsze pierwsza i się ze wszystkimi ścigała :lol2:). O. też zrobiła duże postępy :D

zdrówko dopisywało całe szczęście :D

mam dla ciebie zakupy :D - kiedy wpadacie do nas ?

lecę dziewczyny do mamusi na obiadek, bo u nas pusto w lodówce :lol2:

Ja też miałam iść do teściowej, a tu ni z tego ni z owego synek mi padł i śpi już półtorej godziny, a ja głoduję;)

Zazdroszczę wypadu w góry:rolleyes:, cieszę się, że wróciliście cali i zdrowi:D