lidszu 22.01.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 tylko cy !??? a cy widziałaś na dole posta "cdn..." ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witaj Lidziu! Ty już wróciłaś, a ja jeszcze Ci nie odpisałam na PW... Jak tylko uśpię dziewczynki, to napiszę -) Ciekawa jestem jakie warunki na stokach, bo że pogoda Wam dopisała, to widziałam! No i jak tam Twoja dietka..? Oczywiście czekam z niecierpliwością na fotki! warunki były OK - jak odjeżdżaliśmy, to sypał śnieg. Słońce mieliśmy przez 5 dni. W piątek za to było całkowite załamanie pogody i taki wiatr, że zatrzymywali gondolki, bo się za bardzo bujały. Diety nie udało mi się utrzymać, bo jedzenie w hotelu było tak dobre, że niestety nie mogłam się powstrzymać Efekt - 2 kilo na plusie , więc od jutra znowu dieta. Powiem ci, że widziałam twoją szkółkę na Kronplatz, a oprócz niej jeszcze naliczyliśmy co najmniej 5 innych W zeszłym roku nie widziałam żadnej, a w tym roku aż tyle. Bardzo nam się spodobała szkółka "Let's Go". Okazało się na miejscu, że koleżanka M z pracy miała w niej swoje dzieci i była zadowolona. Dodatkowo mają też swoje oddziały poza Kronplatz, co nas najbardziej interesuje. Poproszę M, aby się dokładnie dowiedział od koleżanki jak wyglądało szkolenie w tej szkółce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 http://img684.imageshack.us/img684/1753/dsc0084pl.jpg http://img855.imageshack.us/img855/4633/dsc007411.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Westchnę sobie tylko... echhhhhhh:cool: w maju będziesz mieć takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Lidzia super zdjęcia no i Eksta Rodzinka!Fajnie, że pobyt się udał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Jejjjj jak to szybko zleciało ... I widzę, ze wyjazd był bardzo udany Fajnie Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Lidzia cudnie tam:) Wy super wyglądacie a ja popatrzę tylko bo i tak pojeździć pomijając fakt że nie potrafię to i bym nie mogła ale widoczki mmmmmmmmmmmmm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a cy widziałaś na dole posta "cdn..." ? widziłam, ale myślałam że niewiadomokiedy Noooo, świetna familia Ta co zakryta najbardziej się śmieje Oczy ją zdradzają A tatusia to chyba nigdy nie było problemu na stoku wypatrzeć? Słuchałaś tej muzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.01.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Jakie słodziaki:lol: Szczególnie na tym wyciągu - tacy zgnieceni, ale jacy szczęśliwi:rolleyes: Jest czego zazdrościć... i te widoki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Lidzia super zdjęcia no i Eksta Rodzinka! Fajnie, że pobyt się udał! Jejjjj jak to szybko zleciało ... I widzę, ze wyjazd był bardzo udany Fajnie Wam dzięki wielkie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Lidzia cudnie tam:) Wy super wyglądacie a ja popatrzę tylko bo i tak pojeździć pomijając fakt że nie potrafię to i bym nie mogła ale widoczki mmmmmmmmmmmmm:) bardzo dziękuję widziłam, ale myślałam że niewiadomokiedy Noooo, świetna familia Ta co zakryta najbardziej się śmieje Oczy ją zdradzają A tatusia to chyba nigdy nie było problemu na stoku wypatrzeć? Słuchałaś tej muzy? młoda była akurat na tym zdjęciu wkurzona, więc się nie śmiała Rzeczywiście zielony kask się wyróżniał, więc problemów z namierzeniem Wynajętego nie było żadnych Muzy słuchałam i wrażenia super Jakie słodziaki:lol: Szczególnie na tym wyciągu - tacy zgnieceni, ale jacy szczęśliwi:rolleyes: Jest czego zazdrościć... i te widoki:rolleyes: Ogromne dzięki Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 młoda była akurat na tym zdjęciu wkurzona, więc się nie śmiała Co Ty mnie tu wkręcasz. Chichroli się jak nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Co Ty mnie tu wkręcasz. Chichroli się jak nic! ja mówię o Oldze, że się nie śmieje, bo Inga rzeczywiście się chichrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Lidziu ale super masz dziewczynki. śliczne jak z obrazka. a mała to taki słodziak i już na nartach??? i dzieki bardzo a zapomniałam dodac widoki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ale fajne focie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Pięknie Lidzia - Twoja fotka na stoku wymiata! Super widoki, o rodzince nie wspomnę -) Dobrze, że za niecałe trzy tygodnie też tam będę szusować - już się nie mogę doczekać...! Modlę się tylko o to, żeby babeczki były zdrowe i pogoda nam dopisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Pięknie Lidzia - Twoja fotka na stoku wymiata! Super widoki, o rodzince nie wspomnę -) Dobrze, że za niecałe trzy tygodnie też tam będę szusować - już się nie mogę doczekać...! Modlę się tylko o to, żeby babeczki były zdrowe i pogoda nam dopisała... dzięki wielkie Mam nadzieję, że twoje dziewczynki będą zdrowe, a pogoda też pewnie wam dopisze . Moja Inga pojechała na wyjazd z antybiotykiem, ale całe szczęście nie osłabił jej i dawała radę jeździć przez cały dzień na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.01.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No to super, że mała dała radę jeździć -) U Martysi po 5-ciu dniach walki z 40-sto stopniową gorączką (jakiś cholerny wirus), musieliśmy podać dzisiaj antybiotyk, bo po jednym dniu kataru okazało się, że ma obustronne zapalenie uszu.... Mam nadzieję, że do wyjazdu się porządnie wykuruje -) Poza tym zastanawiam się jak to będzie, bo ona raczej całego dnia na nartkach chyba nie wytrzyma... W sumie nie ma jeszcze 4-ech lat... Z drugiej strony dużo zależy od pozostałych dzieciaczków i instruktora -) Kiedy zabraliście swoje dziewczyny po raz pierwszy na taką szkółkę - w sensie ile miały wtedy lat..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Jakieś fatum nad dzieciaczkami ruszającymi na białe szaleństwo wisi widzę Zdrówka dla malutkiej, bo ona jeszcze malutka jest Niech jej do wyjazdu wszystko przejdzie Ja w narty chciałam wsadzić w tym roku. Ale tylko tak, na płaskim i tylko dla liźnięcia. Zresztą sama chciała (w maju skończy 3 lata) Ale że z wyjazdu nici, będzie to pewnie za rok ... W zamian nabyła nową umiejętność. Nie muszę już z nią chodzić na siusiu czy kupkę. Sama wdrapuje się na dorosły sedes, robi co trzeba, używa papieru, spuszcza wodę, krzywo się ubiera Do grubszej sprawy idę z mokrą chusteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.01.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jakieś fatum nad dzieciaczkami ruszającymi na białe szaleństwo wisi widzę Zdrówka dla malutkiej, bo ona jeszcze malutka jest Niech jej do wyjazdu wszystko przejdzie Dzięki Moniu! Mam nadzieję, że antybiotyk szybko zadziała i pozbędziemy się tego paskudztwa..! Przed wyjazdem chcę ją wywieźć do moich rodziców na wieś, żeby się troszkę wzmocniła... Zobaczymy co z tych planów wyjdzie -) Ja w narty chciałam wsadzić w tym roku. Ale tylko tak, na płaskim i tylko dla liźnięcia. Zresztą sama chciała (w maju skończy 3 lata) Ale że z wyjazdu nici, będzie to pewnie za rok ... Martysia w zeszłym roku miała pierwszy raz nartki na nogach - tak właśnie dla liźnięcia! Z instruktorem nie chciała jeszcze jeździć, ale z tatusiem owszem. A najbardziej podobała jej się jazda między nogami i jak ją czasami puszczał na krechę na płaskim -) W tym roku już próbowała sił i ma bardzo duży zapał - oczywiście wszystko dzięki starszej siostrze, która już jeździ! W zamian nabyła nową umiejętność. Nie muszę już z nią chodzić na siusiu czy kupkę. Sama wdrapuje się na dorosły sedes, robi co trzeba, używa papieru, spuszcza wodę, krzywo się ubiera Do grubszej sprawy idę z mokrą chusteczką Wielkie gratulki dla małej kobietki! No to Lili jest już w pełni samodzielna -) Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts