Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Lidziu!:bye:

Ty już wróciłaś, a ja jeszcze Ci nie odpisałam na PW...:oops:

Jak tylko uśpię dziewczynki, to napiszę -)

Ciekawa jestem jakie warunki na stokach, bo że pogoda Wam dopisała, to widziałam!

No i jak tam Twoja dietka..?:rolleyes:

Oczywiście czekam z niecierpliwością na fotki! ;)

warunki były OK - jak odjeżdżaliśmy, to sypał śnieg. Słońce mieliśmy przez 5 dni. W piątek za to było całkowite załamanie pogody i taki wiatr, że zatrzymywali gondolki, bo się za bardzo bujały.

Diety nie udało mi się utrzymać, bo jedzenie w hotelu było tak dobre, że niestety nie mogłam się powstrzymać :oops: Efekt - 2 kilo na plusie :evil:, więc od jutra znowu dieta.

Powiem ci, że widziałam twoją szkółkę na Kronplatz, a oprócz niej jeszcze naliczyliśmy co najmniej 5 innych :jawdrop: W zeszłym roku nie widziałam żadnej, a w tym roku aż tyle. Bardzo nam się spodobała szkółka "Let's Go". Okazało się na miejscu, że koleżanka M z pracy miała w niej swoje dzieci i była zadowolona. Dodatkowo mają też swoje oddziały poza Kronplatz, co nas najbardziej interesuje. Poproszę M, aby się dokładnie dowiedział od koleżanki jak wyglądało szkolenie w tej szkółce.

a cy widziałaś na dole posta "cdn..." ?

widziłam, ale myślałam że niewiadomokiedy :p

Noooo, świetna familia :yes: Ta co zakryta najbardziej się śmieje :lol: Oczy ją zdradzają

A tatusia to chyba nigdy nie było problemu na stoku wypatrzeć? :lol:

Słuchałaś tej muzy?

Lidzia cudnie tam:) Wy super wyglądacie a ja popatrzę tylko bo i tak pojeździć pomijając fakt że nie potrafię to i bym nie mogła ale widoczki mmmmmmmmmmmmm:)

bardzo dziękuję :D

widziłam, ale myślałam że niewiadomokiedy :p

Noooo, świetna familia :yes: Ta co zakryta najbardziej się śmieje :lol: Oczy ją zdradzają

A tatusia to chyba nigdy nie było problemu na stoku wypatrzeć? :lol:

Słuchałaś tej muzy?

młoda była akurat na tym zdjęciu wkurzona, więc się nie śmiała :lol2:

Rzeczywiście zielony kask się wyróżniał, więc problemów z namierzeniem Wynajętego nie było żadnych :lol2:

Muzy słuchałam i wrażenia super :D

Jakie słodziaki:lol: Szczególnie na tym wyciągu - tacy zgnieceni, ale jacy szczęśliwi:rolleyes::lol:

Jest czego zazdrościć... i te widoki:rolleyes:

Ogromne dzięki Madziu :D

Pięknie Lidzia - Twoja fotka na stoku wymiata! ;)

Super widoki, o rodzince nie wspomnę -)

Dobrze, że za niecałe trzy tygodnie też tam będę szusować - już się nie mogę doczekać...! :wiggle:

Modlę się tylko o to, żeby babeczki były zdrowe i pogoda nam dopisała...:rolleyes:

dzięki wielkie :D

Mam nadzieję, że twoje dziewczynki będą zdrowe, a pogoda też pewnie wam dopisze :D. Moja Inga pojechała na wyjazd z antybiotykiem, ale całe szczęście nie osłabił jej i dawała radę jeździć przez cały dzień na nartach.

No to super, że mała dała radę jeździć -):cool:

U Martysi po 5-ciu dniach walki z 40-sto stopniową gorączką (jakiś cholerny wirus), musieliśmy podać dzisiaj antybiotyk, bo po jednym dniu kataru okazało się, że ma obustronne zapalenie uszu....:( Mam nadzieję, że do wyjazdu się porządnie wykuruje -)

Poza tym zastanawiam się jak to będzie, bo ona raczej całego dnia na nartkach chyba nie wytrzyma...:rolleyes: W sumie nie ma jeszcze 4-ech lat...

Z drugiej strony dużo zależy od pozostałych dzieciaczków i instruktora -)

Kiedy zabraliście swoje dziewczyny po raz pierwszy na taką szkółkę - w sensie ile miały wtedy lat..?!

Jakieś fatum nad dzieciaczkami ruszającymi na białe szaleństwo wisi widzę :(

Zdrówka dla malutkiej, bo ona jeszcze malutka jest

Niech jej do wyjazdu wszystko przejdzie

Ja w narty chciałam wsadzić w tym roku. Ale tylko tak, na płaskim i tylko dla liźnięcia. Zresztą sama chciała (w maju skończy 3 lata)

Ale że z wyjazdu nici, będzie to pewnie za rok ... :(

W zamian nabyła nową umiejętność. Nie muszę już z nią chodzić na siusiu czy kupkę. Sama wdrapuje się na dorosły sedes, robi co trzeba, używa papieru, spuszcza wodę, krzywo się ubiera :lol: Do grubszej sprawy idę z mokrą chusteczką ;)

Jakieś fatum nad dzieciaczkami ruszającymi na białe szaleństwo wisi widzę :(

Zdrówka dla malutkiej, bo ona jeszcze malutka jest

Niech jej do wyjazdu wszystko przejdzie

Dzięki Moniu! ;)

Mam nadzieję, że antybiotyk szybko zadziała i pozbędziemy się tego paskudztwa..!:bash:

Przed wyjazdem chcę ją wywieźć do moich rodziców na wieś, żeby się troszkę wzmocniła...

Zobaczymy co z tych planów wyjdzie -):rolleyes:

Ja w narty chciałam wsadzić w tym roku. Ale tylko tak, na płaskim i tylko dla liźnięcia. Zresztą sama chciała (w maju skończy 3 lata)

Ale że z wyjazdu nici, będzie to pewnie za rok ... :(

Martysia w zeszłym roku miała pierwszy raz nartki na nogach - tak właśnie dla liźnięcia! ;)

Z instruktorem nie chciała jeszcze jeździć, ale z tatusiem owszem.:yes:

A najbardziej podobała jej się jazda między nogami i jak ją czasami puszczał na krechę na płaskim -) :lol2:

W tym roku już próbowała sił i ma bardzo duży zapał - oczywiście wszystko dzięki starszej siostrze, która już jeździ! :cool:

W zamian nabyła nową umiejętność. Nie muszę już z nią chodzić na siusiu czy kupkę. Sama wdrapuje się na dorosły sedes, robi co trzeba, używa papieru, spuszcza wodę, krzywo się ubiera :lol: Do grubszej sprawy idę z mokrą chusteczką ;)

Wielkie gratulki dla małej kobietki!

No to Lili jest już w pełni samodzielna -) Super! :wave: