lidszu 23.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No to super, że mała dała radę jeździć -) U Martysi po 5-ciu dniach walki z 40-sto stopniową gorączką (jakiś cholerny wirus), musieliśmy podać dzisiaj antybiotyk, bo po jednym dniu kataru okazało się, że ma obustronne zapalenie uszu.... Mam nadzieję, że do wyjazdu się porządnie wykuruje -) Poza tym zastanawiam się jak to będzie, bo ona raczej całego dnia na nartkach chyba nie wytrzyma... W sumie nie ma jeszcze 4-ech lat... Z drugiej strony dużo zależy od pozostałych dzieciaczków i instruktora -) Kiedy zabraliście swoje dziewczyny po raz pierwszy na taką szkółkę - w sensie ile miały wtedy lat..?! W zeszłym roku byliśmy po raz pierwszy z przedszkolem na nartach: Inga miała 6,5, a Olga 3,5 roku. Obydwie dawały radę przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 W zamian nabyła nową umiejętność. Nie muszę już z nią chodzić na siusiu czy kupkę. Sama wdrapuje się na dorosły sedes, robi co trzeba, używa papieru, spuszcza wodę, krzywo się ubiera Do grubszej sprawy idę z mokrą chusteczką Wow, gratuluję nowych umiejętności Super dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lidzia, jakie Ty masz śliczne córeczki Tobie też do twarzy w stroju narciarskim:p A widoki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a Olga 3,5 roku uwielbiam widok tych malutkich iksików na stoku właśnie! gdzie są zdjęcia dziewczynek jeżdżących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lidzia, super że wróciliście cali i zdrowi i oczywiście "wyszaleni" No i na Ciebie zawsze można liczyć - zagladałam z myślą, że o foty w kasku krzyczeć będę, a tu proszę - już SOM )) Fajna z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ale familia CZAD . Lidka ja z pytaniem technicznym jak wygląda dzień na stoku z maluchami? Jeździcie razem z M a młode w szkółce cały dzień, jak to się organizuje? Pytam przyszłościowo, bo najchętniej to już bym wsiadała w samochód po twoich fotach ... dobrze że Tymo jeszcze za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ale familia CZAD . Lidka ja z pytaniem technicznym jak wygląda dzień na stoku z maluchami? Jeździcie razem z M a młode w szkółce cały dzień, jak to się organizuje? Pytam przyszłościowo, bo najchętniej to już bym wsiadała w samochód po twoich fotach ... dobrze że Tymo jeszcze za mały Podłączam się pod pytanie tofee, Bartuś w tym roku kończy 3 latka czas zacząć wyjeżdżać gdzieś w zimie, a nie tylko latem plażować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lidzia, jakie Ty masz śliczne córeczki Tobie też do twarzy w stroju narciarskim:p A widoki.... Marta, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 uwielbiam widok tych malutkich iksików na stoku właśnie! gdzie są zdjęcia dziewczynek jeżdżących mam na aparacie, z którego nie mogę zgrać fotek na kompa (nie chce mi czytać karty) Muszę M poprosić, aby zgrał na swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lidzia, super że wróciliście cali i zdrowi i oczywiście "wyszaleni" No i na Ciebie zawsze można liczyć - zagladałam z myślą, że o foty w kasku krzyczeć będę, a tu proszę - już SOM )) Fajna z Was rodzinka Elena, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ale familia CZAD . Lidka ja z pytaniem technicznym jak wygląda dzień na stoku z maluchami? Jeździcie razem z M a młode w szkółce cały dzień, jak to się organizuje? Pytam przyszłościowo, bo najchętniej to już bym wsiadała w samochód po twoich fotach ... dobrze że Tymo jeszcze za mały Podłączam się pod pytanie tofee, Bartuś w tym roku kończy 3 latka czas zacząć wyjeżdżać gdzieś w zimie, a nie tylko latem plażować się Dziewczyny, dzień z przedszkolem wyglądał u nas tak, że oddawaliśmy dziewczynki o godz. 10 pod opiekę instruktorów i sami jechaliśmy na stok. W tym czasie dziewczynki jeździły ze swoimi instruktorami na swoim stoku, około 12 mieli obiad w pobliskiej restauracji, a po obiedzie znowu na stok. Córcie odbieraliśmy o godz. 16 i jechaliśmy do hotelu. Mieliśmy dzięki temu dla siebie 6 godzin jeżdżenia codziennie. Ze dwa razy zjechaliśmy na dół, aby zobaczyć jak dziewczyny sobie radzą. A ostatniego dnia, dzieci miały zawody - slalom pomiędzy tyczkami. Jak dla mnie to takie przedszkole narciarskie jest idealnym rozwiązaniem i o wiele lepszym niż lekcje indywidualne, ponieważ dzieci jeżdżą w grupie, nawzajem się motywują, śmieją się i czasami wygłupiają na śniegu z instruktorem, aby odsapnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To ja jeszcze strasznie mało wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki Lidziu za obszerne wytłumaczenie. Teraz tylko muszę się modlić żeby moje dzieci załapały bakcyla:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To ja jeszcze strasznie mało wiem . nie za bardzo rozumiem Dzięki Lidziu za obszerne wytłumaczenie. Teraz tylko muszę się modlić żeby moje dzieci załapały bakcyla:rolleyes: musisz najpierw spróbować pojechać w polskie góry. Bliźniaki naszych znajomych (a są w wieku Olgi, czyli prawie 4,5 teraz) w zeszłym roku w ogóle nie chcieli jeździć (całe szczęście najpierw pojechali z nimi do Korbielowa) i musieli wziąć ze sobą nianię na wyjazd do Włoch, gdyż inaczej nie mogliby sobie w ogóle sami pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 wczoraj mi neta wyłączyli, bo przez wyjazd na narty nie zapłaciliśmy faktury i dopiero dzisiaj mi uruchomili. Nawet nie wiecie jak ja się wczoraj męczyłam bez kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 bo przez wyjazd na narty nie zapłaciliśmy faktury Lidzia, to przez moje bombardino??? (już oddaję!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.01.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam Lidszu, Wysłałem ci na Priva zapytanie w sprawie twoich drzwi. Pozdrawiam,Wilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.01.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 W zeszłym roku byliśmy po raz pierwszy z przedszkolem na nartach: Inga miała 6,5, a Olga 3,5 roku. Obydwie dawały radę przez cały dzień Dzięki Lidziu! No to widzę, że u nas podobnie, więc jest szansa, że da radę -) Napisz mi jeszcze Kochana jak jechaliście - przez Czechy czy przez Niemcy..?! Były korki nad ranem w sobotę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Lidzia, to przez moje bombardino??? (już oddaję!!!) no pewnie mielibyście czas w weekend, aby do nas wpaść ? (ale to nie a propos oddawania pieniędzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam Lidszu, Wysłałem ci na Priva zapytanie w sprawie twoich drzwi. Pozdrawiam, Wilko Oj, chyba przeoczyłam zaraz postaram się odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts