Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To fakt.... jak można rozłożyć w czasie to OK...

My do Livigno wyjeżdżaliśmy rano i byliśmy wieczorem... w sumie to jakieś 150km dalej... Wy przez most, my przez tunel zamykany i ruch wahadłowy... To jak będziecie wyjeżdżać po południu to i tak w nocy jesteście w hotelu, i potem pozbierać się i dalej w drogę.. W sumie najdłużej zejdzie zbieranie się...

Jak mnie się chce wyjechać na nartki.....:rolleyes:

ja od nowego roku siedziałam przez dwa tygodnie w domu, bo dziewczynki były chore, więc wiem co czujesz :hug:

dietka super - dzisiaj jak się ważyłam, to miałam 3 kg na minusie :lol: czyli udało mi się zgubić dodatkowe kilogramy z Włoch i jeden mój stały :rotfl:

Dacie radę na pewno, tylko musicie bardzo raniutko wyjechać. Tam i tak jest o wiele lepiej niż u nas. Moja koleżanka w sobotę wracała do W-wy z Białki i jechała 11 godzin :jawdrop:

o rany chyba kierunki jej się pomyliły:o

do nas nie dochodzi całe szczęście, bo nie wiem co by się wtedy działo :rotfl:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

mam nadzieję, że całkowicie nie zniknę ;) :lol2:

muszę się pozbyć sadełka, bo mi strasznie przeszkadza i źle się z nim czuję.

to ja w tej intencji zjem serniczek i panna cottę z sosem truskawkowym :lol:

o rany chyba kierunki jej się pomyliły:o

ja mam do Białki jakieś 170 km i zdarzyło mi się osiem godzin pokonywać ten dystans. Zaznaczę,że samochodem ;)

to smacznego w takim razie :D

ale wiesz, ja to tylko dla Ciebie :D

ło matko, nieźle :o szybciej byłoby rowerem :lol2:

noooo :)

A na Słowację przez Korbielów 2 godzinki, a górale się dziwią, że w tym roku Zakopane świeci pustkami :p

Nie świeci pustkami, Malcia nie świeci...

Mąż był tydzień temu i dzisiaj też... Ludzi sporo, ale pamiętajmy co roku budują się nowe i nowsze pensjonaty i każdy chce zarobić...

Właśnie wraca... Na zakopiance korek... od Zakopca do NT jechał ponad godzinę... Może teraz lepiej pójdzie, choć przed nim największe kręcenie i z górki....

No w sumie turnusy się wymieniają.... Warszawa kończy, Śląsk zaczyna ferie...

Ja się zastanawiam czy nie pojechać na kilka dni z młodym do Wisły... Z tym , że jakoś do tych stoczków nie jestem przekonana... Nie znam tras i nie wiem gdzie jechać, żeby pojeździć. Dodam, że młody dość dobrze sobie radzi... Z mamą utytą gorzej.. ale jak się nie przewrócę to zjadę... gorzej z wstawaniem.. No czas się zacząć odchudzać....

a ja z żurawinką podjadam :)

ja też z żurawiną zawsze jadłam, ale kiedyś zabrałam z braku laku na grilla tę morelkę (własnej produkcji)

Tak nam wszystkim przysmakowało to połączenie że dziś*nawet Ci znajomi oscypki z morelą*jadają*;)

Jest bardziej kwaskowa, bo mama mniej cukru daje ... (no, ale żurawina swoja też co innego)

No i jakbyscie przyjeżdżały do mnie to byście i grzybową zjadły i oscypka...;)

Mąż jeszcze w Krak.. ale już za niedługo, za chwileczkę... ;) :)

jesteś okropna, że nam takie smaki robisz

jak byliśmy we Włoszech, to mówiłam do M, że brakuje mi oscypków właśnie :(