Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Cześć ślicznotko :p

Ja pierdzielę, Ty to masz dziewczyno pod górkę :roll: I jeszcze teraz teściowa :evil: Ja mówię że im więcej kłopotów na początku, tym potem bardziej z płatka idzie - nie trzeba szukać daleko: spójrz na historię Neferki :D

A projekty oba super rozwiązane w środku, ale z zewnątrz zupełnie inny styl: ten pierwszy w stylu mojego domu bardziej, ale od pewnego czasu coraz bardziej mi się podobają takie w stylu topaza i jakbym miała znowu budować, to bym przekonywała małża do takiej kopertowej kostki, tylko że bardziej w stylu południowej willi nad Morzem Śródziemnym (dachówka mnich i mniszka, okna drewniane...)

A z tymi zdjęciami to znowu się nie załapałam - Ty mi to chyba robisz złośliwie :lol:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Lidszu,

a wiesz ze ja tez bym juz teraz kostke u siebie budowała? Jak sobie tak zdałam sprawe jaki sobie daszek w chałupie wymyslilam to mną az zatrzęsło. No cóz, musze teraz poniesc konsekwencje. Domek bedziesz miała piękny - drewno i szarości jak ja to lubie. I piekny podział okien masz. W srodku funkcjonalny. Reszta nie wazna. Nie daj sie wpuscic w kanał.....trzymam kciuki za Ciebie

Cześć ślicznotko :p

Ja pierdzielę, Ty to masz dziewczyno pod górkę :roll: I jeszcze teraz teściowa :evil: Ja mówię że im więcej kłopotów na początku, tym potem bardziej z płatka idzie - nie trzeba szukać daleko: spójrz na historię Neferki :D

no lekko nie było do tej pory, ale mam nadzieję, że teraz będzie coraz lepiej :D

A projekty oba super rozwiązane w środku, ale z zewnątrz zupełnie inny styl: ten pierwszy w stylu mojego domu bardziej, ale od pewnego czasu coraz bardziej mi się podobają takie w stylu topaza i jakbym miała znowu budować, to bym przekonywała małża do takiej kopertowej kostki, tylko że bardziej w stylu południowej willi nad Morzem Śródziemnym (dachówka mnich i mniszka, okna drewniane...)

fakt, że te nasze projekty, to zupełnie inna "bajka" :lol: No ale powiem, że mi się gust zmienił przez te dwa lata, więc dlatego teraz taki projekt. Dodatkowo nie chcieliśmy już współpracować z naszą p. architekt, więc również dlatego zupełnie nowy pomysł na dom :-?

A z tymi zdjęciami to znowu się nie załapałam - Ty mi to chyba robisz złośliwie :lol:

trzeba było wcześniej zajrzeć do dziennika :wink: Na pewno się jeszcze załapiesz na jakieś zdjęcia :D

Czesc Lidszu,

a wiesz ze ja tez bym juz teraz kostke u siebie budowała? Jak sobie tak zdałam sprawe jaki sobie daszek w chałupie wymyslilam to mną az zatrzęsło. No cóz, musze teraz poniesc konsekwencje. Domek bedziesz miała piękny - drewno i szarości jak ja to lubie. I piekny podział okien masz. W srodku funkcjonalny. Reszta nie wazna. Nie daj sie wpuscic w kanał.....trzymam kciuki za Ciebie

bardzo dziękuję za komplementy :oops: Nasz poprzedni dom miał wielki dach i jakbym chciała go ubrać w dachówkę, która mi się podoba, to poszłabym z torbami :x , albo stać by nie było tylko na dach :lol:

Znacie to?

Gość na spotkaniu AA wstaje i mówi:

Mam na imię Alfred, jestem po pięćdziesiątce i... mam czterdzieści lat :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja też nie znałam

a mi by się dzisiaj taka pięćdziesiątka przydała, teściówka mnie wkurzyła :evil:

Z tym co do tej pory , czy z nowym czymś wyskoczyła??? :o

ona codziennie z czymś wyskakuje :evil: :evil: :evil: dzisiaj zaczęła wciągać we wszystko moją mamę i chciała coś w ten sposób dla siebie ugrać :evil: :evil: :evil: :evil:

Kurczę, jak rodzina potrafi dopiec... Człowiek chciałby pozyć sobie swoim zyciem, będąc swobodnym w wyborze czyichś rad, bez poczucia winy, że ktoś ma gorzej... Ale zawsze (chyba zawsze) pojawi się ktoś, kto chce zatruć nasze zycie - juz to dobrymi radami na siłę prezentowanymi, juz to nakazując płacić za swoje grzechy, juz to jątrząc i cedząc jad. Jedyne wyjście - nie dac się. Trudne, ale możliwe. Trzymaj się Lidio.

Kurczę, jak rodzina potrafi dopiec... Człowiek chciałby pozyć sobie swoim zyciem, będąc swobodnym w wyborze czyichś rad, bez poczucia winy, że ktoś ma gorzej... Ale zawsze (chyba zawsze) pojawi się ktoś, kto chce zatruć nasze zycie - juz to dobrymi radami na siłę prezentowanymi, juz to nakazując płacić za swoje grzechy, juz to jątrząc i cedząc jad. Jedyne wyjście - nie dac się. Trudne, ale możliwe. Trzymaj się Lidio.

dziękuję bardzo za wsparcie :D

a jak wam idą poszukiwania działki ? ruszyło się coś ? nadal trzymam za was kciuki, aby wam się szybko udało :D