lidszu 01.02.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cudowne zdjęcia wkleiłaś Lidziu Całuski dla dzielnych narciarek dzięki wielkie Neluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 miałam dzisiaj wizytę hydraulika, ponieważ nie działała mi podłogówka w kuchni i teraz przy tych mrozach zaczęła mnie wkurzać ta zimna podłoga. okazało się, że zapiekł się zawór na rozdzielaczu. teraz powinno działać - już czuję różnicę, ale do pełnego nagrzania muszę zaczekać do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Lidziunia przepraszam za OT wklejam posta DPS-i w temacie pomocy dla naszego forumowego Komtura Wklejam, bo trzeba, żeby jak najwięcej osób to zobaczyło. Liczę na wybaczenie za OT. Rozmawiałam z Majką. I z Tomkiem też! Póki co, sa w Komturii. Majce potrzeba jednak, żeby Tomek ewakuował się z nią do Wawy, bo przecież na odległość o niego nie zadba, to są setki drobnych i większych rzeczy, o których tylko ona wie i tylko ona o niektóre sprawy potrafi właściwie u Tomka zadbać. Natomiast - jest kłopot.Majka bardzo by chciała sprzedać/zamienić swoje dotychczasowe mieszkanie w Warszawie na inne. Mają mieszkanie z 5 pokojami i otwartą kuchnią, ładne, ale na trzecim piętrze bez windy.Potrzebna im... kawalerka na parterze. Jeśli znacie kogoś, kto chciałby takiej zamiany w Wawie, dajcie znać - dla Majki i Tomka to bardzo ważna sprawa. Trzeba wynająć póki co jakąś taką kawalerkę dodatkowo, a tamto mieszkanie przygotować do sprzedaży, odświeżyć, odmalować trochę. Może ktoś ma zbędną farbę i trochę czasu...?Im szybciej tamto mieszkanie się sprzeda/zamieni na parter, tym mniej kosztów dla nich, bo krótszy dodatkowy wynajem.jest jeszcze jedna prośba - zna ktoś sensownego notariusza w Wawie?Żeby sprzedac to mieszkanie w Wawie, Majka musi mieć przekazane wszelkie pełnomocnictwa. 20 lat temu zrobili to z Tomkiem oboje na siebie, ale... od tego czasu zmieniły się dowody osobiste.Tomek nie zawsze pamięta adres tego mieszkania, żeby go podać notariuszowi. Jeden notariusz już potraktował Majkę jak oszustkę, która chce zbić interes na chorobie męża... Jeśli zna ktoś notariusza, który przyjedzie do nich w Wawie i zrobi takie pełnomocnictwo, nie przyjmując z góry, że Majka to oszustka - BARDZO by pomógł. Teraz o Tomku. W czasie rozmowy uśmiechnięty, choć słychać, że bardzo jeszcze słaby, ma bardzo krótki oddech i zadyszkę. Pozdrawia wszystkich, mówi, że bardzo jest wdzięczny za wsparcie i pamięć. Trochę się nam obojgu z tego wszystkiego oczy spociły... No.Czyli 3 sprawy:1/Kto zna rozsądnego i ludzkiego notariusza?2/Kto zna kogoś, kto chciałby kupić mieszkanie w Wawie/zamienić kawalerkę na 5 pokoi?3/Kto mógłby pomóc w odświeżeniu tego mieszkania, żeby przygotować je do sprzedaży? Pomoc w załatwieniu tych spraw byłaby wielką ulgą dla Majki, która znowu wszystko ma na swojej głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 zamroziło cię czy co........!!!!!!!!!!!! gdzieś się schowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 zamroziło cię czy co........!!!!!!!!!!!! gdzieś się schowała ?? Odchudzała się, odchudzała ... aż znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Odchudzała się, odchudzała ... aż znikła o cholera - lupy idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 http://annad9.blox.pl/resource/king_size.jpg kudłata gdzie cię szukać !!!!!!!!!!!!! dasz radę małymi raczkami coś skrobnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 nie namawiaj jej, nikogo w domu nie ma, i co będzie jak wpadnie między spację a enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 kurka wodna nie pomyślałam powinna nam była dać swoje klucze i wszelkie kody dostępu żeby ją w takich sytuacjach ratowac jak zaczęła tą dietę :lol2: a jak teraz uratujemy o matko żeby tylko wynajęty jej w tych "hałasach" nie skrzywdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ale ta pindeczka zalogowana jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 trochę mi zajęło skakanie po poszczególnych literkach, ale postanowiłam skrobnąć i dać znać, żem żywa jeszcze Wynajęty mi w "hałasach" nie przeszkadza, bo się z nim pokłóciłam i nie odzywam się do niego od 4 dni dodatkowo Olga ma jakąś wirusówkę i siedzi od wczoraj w domu, a poza tym nikt do mnie od dawna nie zaglądał, więc się nie odzywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wynajęty mi w "hałasach" nie przeszkadza, bo się z nim pokłóciłam i nie odzywam się do niego od 4 dni no ewidentnie plaga! 4 dni!? Co on Ci zrobił!? ile schudłaś krasnoludku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 no ewidentnie plaga! 4 dni!? Co on Ci zrobił!? ile schudłaś krasnoludku? ech, szkoda gadać, nagrabił sobie dnie wiem ile schudłam, bo padła mi waga, ale zanim postanowiła odmówić współpracy, to miałam 3 kg na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Lidzia jak Ty to robisz?!?!?! Ja od kiedy pomyślałam, że warto by zrzucić kilka kg to o niczym nie myślę, tylko o jedzeniu. To już jest chore. Mam sporo zajęć a jedyne o czym stale myślę to zjadłabym coś . Jakoś się tam powstrzymuję, ćwiczę (w związku z pogoda zamieniłam bieganie na ćwiczenie w domu) i doooopa blada. Ważę albo więcej o kg, dwa ale jeszcze nic nie zrzuciłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Lidzia jak Ty to robisz?!?!?! Ja od kiedy pomyślałam, że warto by zrzucić kilka kg to o niczym nie myślę, tylko o jedzeniu. To już jest chore. Mam sporo zajęć a jedyne o czym stale myślę to zjadłabym coś . Jakoś się tam powstrzymuję, ćwiczę (w związku z pogoda zamieniłam bieganie na ćwiczenie w domu) i doooopa blada. Ważę albo więcej o kg, dwa ale jeszcze nic nie zrzuciłam . Adk, ja mam tak samo, więc diety odchudzające nie dla mnie. A nie wystarczy jak po prostu więcej się będziesz ruszać zamiast ograniczać sobie fantazje kulinarne? Od razu pewnie efektów nie będzie, ale za kilka miesięcy na pewno. Poza tym czy nie lepiej zamiast skupiac się na wadze dążyć do mniejszego rozmiaru ubrań? Co za różnica ile ważysz, byle zmieścic się w mniejsze ciuszki Edytowane 10 Lutego 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co za różnica ile ważysz, byle zmieścic się w mniejsze ciuszki a to jedno nie idzie w parze z drugim? Wczoraj dowiedziałam się*o wpływie cyklu na zarost, dziś znów coś*odkryję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 a to jedno nie idzie w parze z drugim? Wczoraj dowiedziałam się*o wpływie cyklu na zarost, dziś znów coś*odkryję widzisz Monia, jakby to rzec.... pewnie i tak i nie ponieważ mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk to niektórym waga się nie zmienia, albo wręcz jest większa (pomijając ekstremalne przypadki gdzie nadwaga 30kg nie zmieni się w żaden sposób w 30 kg mięśni - mam na myśli głównie zamiar zrzucenia przysłowiowych paru kilo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 widzisz Monia, jakby to rzec.... pewnie i tak i nie No ale to nie ma tak łatwo że ćwiczysz, waga nie spada a ciuchy tak (tylko dlatego że siła idzie w mięśnie) Znajomy trener kiedyś nam tłumaczył (przy romowie o koloryferach ) że najpierw trzeba zgubić to co przykrywa mięśnie a potem je ćwiczyć, czyli siłą rzeczy wagę zrzucić Ehh, tak czy inaczej mż i ruch ruch ruch. A ja taki leń jestem (i łasuch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.02.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No ale to nie ma tak łatwo że ćwiczysz, waga nie spada a ciuchy tak (tylko dlatego że siła idzie w mięśnie) Znajomy trener kiedyś nam tłumaczył (przy romowie o koloryferach ) że najpierw trzeba zgubić to co przykrywa mięśnie a potem je ćwiczyć, czyli siłą rzeczy wagę zrzucić Ehh, tak czy inaczej mż i ruch ruch ruch. A ja taki leń jestem (i łasuch) Wydaje mi się, że objętościowo mięśnie zajmują mniej miejsca niż sadełko Pamiętam moja trenerkę fitness, która w pasie miała z 10cm mniej niz ja a wagowo bardzo podobnie do mnie. Ja też łasuch i leń, ale pierwszego nie jestem w stanie zwalczyć, drugie natomiast tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja też łasuch i leń, ale pierwszego nie jestem w stanie zwalczyć, drugie natomiast tak No to już*połowa sukcesu! U mnie z jednym i drugim ciężko. Nie wiadomo z którym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts