Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Monia postanowiła zignorować "leżącego policjanta" na drodze, wystrzeliła samochodem do góry, a lądując uszkodziła chyba miskę olejową.

Ależ to odwieczna prawda jest, że nikt bardziej wymownie nie wytłumaczy - jak policjant(bez różnicy czy leżący czy stojący;)), że jak jedziesz na imprezę samochód zostaw w domu... albo pod domem gdzie odbywa się impreza;):).

Z Wynajętym nie gadam, więc chyba mu pokażę, że go pozdrawiasz :lol2:

Już leżę na ziemi i kwiczę, bo sobie wyobrażam jak Mu tłumaczysz kto Go pozdrawia:lol2:

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak cisza to cisza......

jak się dorwała to końca nie widać ;)

Kudłata - wielkie fenks za : ręczniki, za odwiedziny i za taxi dla naszych laseczek !!!!!

a "twój" mąż od razu sprawdził krzywą i cosik tam poprawił - na chyba 0.80 ??? nie wiem czy to dobrze....poczekam na Paśkę niech się wypowie

jak cisza to cisza......

Kudłata - wielkie fenks za : ręczniki, za odwiedziny i za taxi dla naszych laseczek !!!!!

a "twój" mąż od razu sprawdził krzywą i cosik tam poprawił - na chyba 0.80 ??? nie wiem czy to dobrze....poczekam na Paśkę niech się wypowie

też już mam 0,8 na podłogówce:yes:

i ślepej kurze ziarno się trafiło ;) nie czytał instrukcji a mu się udało :)

Niekoniecznie :p

Dla każdego domu inną krzywą się dobiera (dobiera się taką*na jakiej osiąga zadaną temperaturę, wyższa niepotrzebna, bo się spala więcej gazu)

U mnie na obieg podłogówki jest 0,4, ale ja mam ustaloną niższą temperaturę

Niech R ustawi za dzień dwa (jeśli się okaże że na 0,8 jest 22) 0,7 i zobaczycie czy będzie 22st. Jak będzie to znaczy że 0,7 wystarczy, a może i niższa

Niekoniecznie :p

Dla każdego domu inną krzywą się dobiera (dobiera się taką*na jakiej osiąga zadaną temperaturę, wyższa niepotrzebna, bo się spala więcej gazu)

U mnie na obieg podłogówki jest 0,4, ale ja mam ustaloną niższą temperaturę

Niech R ustawi za dzień dwa (jeśli się okaże że na 0,8 jest 22) 0,7 i zobaczycie czy będzie 22st. Jak będzie to znaczy że 0,7 wystarczy, a może i niższa

tak coś rano mówił że zobaczy jak się będzie to ustawienie zachowywać ale jakoś go nie słuchałam - przytaknęłam i już ;)

jak cisza to cisza......

i bardzo dobrze. Ja mam na 0,64. Zobaczcie jak będzie wam się utrzymywała temperatura i może będzie jeszcze można ją obniżyć

już wyszłam z szoku:) fajnie macie:lol2::lol2::lol2:

:no: :no:

O, tak mój wyglądał

http://mragowo.wm.pl/58859,Prog-uszkadzajacy-na-osiedlu.html

Całkiem przystojny, aczkolwiek wcale mi się nie spodobał ;)

K dzwonił do mnie przechodząc trasą*zdarzenia i mówił że powyrywałam kostki ;)

:no: :no:

O, tak mój wyglądał

http://mragowo.wm.pl/58859,Prog-uszkadzajacy-na-osiedlu.html

Całkiem przystojny, aczkolwiek wcale mi się nie spodobał ;)

K dzwonił do mnie przechodząc trasą*zdarzenia i mówił że powyrywałam kostki ;)

calkiem przystojny;)

Monia w tym artykule piszą o jakichś roszczeniach:eek: czy tam jest jakiś znak???

raczej jest

ulica była ciemna, na znak nie zwróciłam uwagi (może się zagapiłam) i za późno gada zobaczyłam

no i porządnie rozwaliłaś przód!!!!!

u nas sa takie 2 pod szkołą, ja jężdże po nich z prędkością zerową.;) prawie

a wy Monia macie samochód tak nisko zawieszony???:lol2: