rasia 13.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia postanowiła zignorować "leżącego policjanta" na drodze, wystrzeliła samochodem do góry, a lądując uszkodziła chyba miskę olejową. Ależ to odwieczna prawda jest, że nikt bardziej wymownie nie wytłumaczy - jak policjant(bez różnicy czy leżący czy stojący;)), że jak jedziesz na imprezę samochód zostaw w domu... albo pod domem gdzie odbywa się impreza;). Z Wynajętym nie gadam, więc chyba mu pokażę, że go pozdrawiasz Już leżę na ziemi i kwiczę, bo sobie wyobrażam jak Mu tłumaczysz kto Go pozdrawia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a policjant cały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a policjant cały?? pewnie, że cały, w końcu tam leży, żeby po nim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Już leżę na ziemi i kwiczę, bo sobie wyobrażam jak Mu tłumaczysz kto Go pozdrawia:lol2: ja już ryczę ze śmiechu jak to przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 pewnie, że cały, w końcu tam leży, żeby po nim jeździć macie policjanta do rozjeżdzania?? takiego sztucznego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 macie policjanta do rozjeżdzania?? takiego sztucznego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 jak cisza to cisza...... jak się dorwała to końca nie widać Kudłata - wielkie fenks za : ręczniki, za odwiedziny i za taxi dla naszych laseczek !!!!! a "twój" mąż od razu sprawdził krzywą i cosik tam poprawił - na chyba 0.80 ??? nie wiem czy to dobrze....poczekam na Paśkę niech się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 jak cisza to cisza...... jak się dorwała to końca nie widać Kudłata - wielkie fenks za : ręczniki, za odwiedziny i za taxi dla naszych laseczek !!!!! a "twój" mąż od razu sprawdził krzywą i cosik tam poprawił - na chyba 0.80 ??? nie wiem czy to dobrze....poczekam na Paśkę niech się wypowie też już mam 0,8 na podłogówce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 też już mam 0,8 na podłogówce:yes: i ślepej kurze ziarno się trafiło nie czytał instrukcji a mu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 albo pod domem gdzie odbywa się impreza;). Toteż właśnie tego chciałam dokonać, ale nie dane było mi do domu z imprezą dojechać! pewnie, że cały, w końcu tam leży, żeby po nim jeździć w mojej teorii przeskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 i ślepej kurze ziarno się trafiło nie czytał instrukcji a mu się udało Niekoniecznie Dla każdego domu inną krzywą się dobiera (dobiera się taką*na jakiej osiąga zadaną temperaturę, wyższa niepotrzebna, bo się spala więcej gazu) U mnie na obieg podłogówki jest 0,4, ale ja mam ustaloną niższą temperaturę Niech R ustawi za dzień dwa (jeśli się okaże że na 0,8 jest 22) 0,7 i zobaczycie czy będzie 22st. Jak będzie to znaczy że 0,7 wystarczy, a może i niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Niekoniecznie Dla każdego domu inną krzywą się dobiera (dobiera się taką*na jakiej osiąga zadaną temperaturę, wyższa niepotrzebna, bo się spala więcej gazu) U mnie na obieg podłogówki jest 0,4, ale ja mam ustaloną niższą temperaturę Niech R ustawi za dzień dwa (jeśli się okaże że na 0,8 jest 22) 0,7 i zobaczycie czy będzie 22st. Jak będzie to znaczy że 0,7 wystarczy, a może i niższa tak coś rano mówił że zobaczy jak się będzie to ustawienie zachowywać ale jakoś go nie słuchałam - przytaknęłam i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 jak cisza to cisza...... jak się dorwała to końca nie widać Kudłata - wielkie fenks za : ręczniki, za odwiedziny i za taxi dla naszych laseczek !!!!! a "twój" mąż od razu sprawdził krzywą i cosik tam poprawił - na chyba 0.80 ??? nie wiem czy to dobrze....poczekam na Paśkę niech się wypowie i bardzo dobrze. Ja mam na 0,64. Zobaczcie jak będzie wam się utrzymywała temperatura i może będzie jeszcze można ją obniżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 macie policjanta do rozjeżdzania?? takiego sztucznego???? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no już wyszłam z szoku:) fajnie macie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 już wyszłam z szoku:) fajnie macie:lol2::lol2: :no: O, tak mój wyglądał http://mragowo.wm.pl/58859,Prog-uszkadzajacy-na-osiedlu.html Całkiem przystojny, aczkolwiek wcale mi się nie spodobał K dzwonił do mnie przechodząc trasą*zdarzenia i mówił że powyrywałam kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 :no: O, tak mój wyglądał http://mragowo.wm.pl/58859,Prog-uszkadzajacy-na-osiedlu.html Całkiem przystojny, aczkolwiek wcale mi się nie spodobał K dzwonił do mnie przechodząc trasą*zdarzenia i mówił że powyrywałam kostki calkiem przystojny;) Monia w tym artykule piszą o jakichś roszczeniach:eek: czy tam jest jakiś znak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 czy tam jest jakiś znak??? raczej jest ulica była ciemna, na znak nie zwróciłam uwagi (może się zagapiłam) i za późno gada zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 raczej jest ulica była ciemna, na znak nie zwróciłam uwagi (może się zagapiłam) i za późno gada zobaczyłamno i porządnie rozwaliłaś przód!!!!! u nas sa takie 2 pod szkołą, ja jężdże po nich z prędkością zerową. prawie a wy Monia macie samochód tak nisko zawieszony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 a wy Monia macie samochód tak nisko zawieszony??? Dość nisko, to auto ma sportowy charakter nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts