ghost34 26.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 bo ja jush takh mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hejka tu już wirtualny obiad zjadłam mam nadzieję, że smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale skibka czy lajda chleba to jak najbardziej polskie okreslenia na kromala u nas na kanapkem z dwoch krajiczkuff chlyba godajom klapsznita wita a Ducha to nijak nie rozumiem eee, nie jest tak źle, da się zrozumieć dobrze, że w realu tak nie gada, jak tu pisze, bo wtedy to by było trudno go zrozumieć A już po piwku to w pewnie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 buziaki na noc zostawiam i zmykam spać bo dzis tyle czystego powietrza się nawdychałam że sennnnnnnna jestem na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale skibka czy lajda chleba to jak najbardziej polskie okreslenia na kromala u nas na kanapkem z dwoch krajiczkuff chlyba godajom klapsznita wita a Ducha to nijak nie rozumiem eee, nie jest tak źle, da się zrozumieć dobrze, że w realu tak nie gada, jak tu pisze, bo wtedy to by było trudno go zrozumieć A już po piwku to w pewnie w ogóle Po piwku, to mu się zaczyna języczek prostować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hejka tu już wirtualny obiad zjadłam mam nadzieję, że smakował baaaardzo smaczny........................... bo jedyny jaki zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam wieczorkiem Jak zdróweczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale skibka czy lajda chleba to jak najbardziej polskie okreslenia na kromala u nas na kanapkem z dwoch krajiczkuff chlyba godajom klapsznita wita a Ducha to nijak nie rozumiem eee, nie jest tak źle, da się zrozumieć dobrze, że w realu tak nie gada, jak tu pisze, bo wtedy to by było trudno go zrozumieć A już po piwku to w pewnie w ogóle Po piwku, to mu się zaczyna języczek prostować. tylko żeby kołkiem mu nie stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam wieczorkiem Jak zdróweczko?? dziękuję dobrze dziewczyny też już zdrowe całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale skibka czy lajda chleba to jak najbardziej polskie okreslenia na kromala u nas na kanapkem z dwoch krajiczkuff chlyba godajom klapsznita wita a Ducha to nijak nie rozumiem eee, nie jest tak źle, da się zrozumieć dobrze, że w realu tak nie gada, jak tu pisze, bo wtedy to by było trudno go zrozumieć A już po piwku to w pewnie w ogóle Po piwku, to mu się zaczyna języczek prostować. tylko żeby kołkiem mu nie stanął Obawiam się , że nie ma obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ale skibka czy lajda chleba to jak najbardziej polskie okreslenia na kromala u nas na kanapkem z dwoch krajiczkuff chlyba godajom klapsznita wita a Ducha to nijak nie rozumiem eee, nie jest tak źle, da się zrozumieć dobrze, że w realu tak nie gada, jak tu pisze, bo wtedy to by było trudno go zrozumieć A już po piwku to w pewnie w ogóle Po piwku, to mu się zaczyna języczek prostować. tylko żeby kołkiem mu nie stanął Obawiam się , że nie ma obaw podzielam Twe obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dzień dobrek wszystkim i tym co im kołkiem staje tyszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bry Jestem tak śpiąca, że najchętniej walnęłabym się do łóżka Pogoda jest okropna taka senna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bry Jestem tak śpiąca, że najchętniej walnęłabym się do łóżka Pogoda jest okropna taka senna dzień dobry ja też nie wiem jakim cudem z łóżka wyszłam ... kawę piję to może przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Bry Jestem tak śpiąca, że najchętniej walnęłabym się do łóżka Pogoda jest okropna taka senna dzień dobry ja też nie wiem jakim cudem z łóżka wyszłam ... kawę piję to może przejdzie no nie wiem, nie wiem czy przejdzie... Ale trzeba próbować. Ja wstalem o 7, napisałem przegląd prasy na naszą rzepową stronę, a teraz mam oczki na zapałkach. Zwłaszcza że sucz boli brzuszek i trzeba z nią często wychodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja tez zasypiam przy biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a ja jezdem na maksioora...pierdziele juz sytkie podwykonawstwa świata w p...u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ale o so chozi Duchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 też nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 kutfa zalegaja mi kupe kasy..i nie placa od 23marca a mnie juz dostawcy dusza..jak dzwonie nie odbiera nikt..a do sadu nie chce isc kurna nie gustuje ..noo..za caly okres bylem tylko raz tez z firma..fajnie sie ukladala wspolpraca a teraz wałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts