adk 21.03.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 spisywał faktyczne dane, wszystko musiałam mu powiedzieć, ile cm ocieplenia, jaki styropian, jakie okna, z czego budowane ściany, ile cm styropianu pod wylewką itp., itd. Dobrze, że to ze mną pan rozmawiał, bo gdyby padło na mojego męża, to pewnie musiałby skorzystać z koła ratunkowego "telefon do przyjaciela" Z panów od elewacji byłam stosunkowo zadowolona, chociaż bardzo długo im zeszło i pod koniec na sam ich widok warczałam, bo mnie zajeżyli masakrycznie. Dodatkowo wydaje mi się, że byli dość drodzy i można znaleźć tańsze ekipy, z których też będziesz zadowolona. To ja jeszcze zobaczę z tymi tynkami zew. A Pana od certyfikatu poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Słońce, dawaj namiary na tego pana od świadectw bo nadworny mnie nęka że dom nie oddany i ciężkie pieniądze za prąd płacimy ma rację, ale jakoś nie mogłam się za to zabrać kominiarza też chętnie przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 wiesz, wiosna się zaczęła, więc może mnie gdzieś w wasze rejony poniesie Nooooo czekamy z Jonaszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Świadectwo masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Alicja, Zuzik, namiary poszły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Świadectwo masz no, mam dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nooooo czekamy z Jonaszkiem. może uda się skręcić ekipę chętnych do odwiedzin i wtedy się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 może uda się skręcić ekipę chętnych do odwiedzin i wtedy się wybiorę Noooo jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Lidzia przyszłam uściskać już chudziutką laseczkę M Cie widzi jeszcze czy już nie bardzo.. bo przecież Ty chudziutka byłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.03.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kudłata - dzięki za PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Lidzia przyszłam uściskać już chudziutką laseczkę M Cie widzi jeszcze czy już nie bardzo.. bo przecież Ty chudziutka byłaś.... dzięki Arniś, ty też nieźle dajesz radę z odchudzaniem M mnie widzi jak najbardziej i coraz bardziej mu się podobam, sobie również. Kochana, ja wcale taka chudziutka nie byłam, chociaż jak się widziałam w lustrze, to się dziwiłam, gdzie mi się te wszystkie kg mieszczą, bo wg mnie nie wyglądałam na tyle ile ważyłam. Chcę jeszcze zrzucić jakieś 10 kg do wakacji i mam nadzieję, że się uda. Zaczęłam się mieścić w węższe rzeczy, które od ponad roku leżały na półkach i się kurzyły, więc to mnie dodatkowo motywuje. Kolejna kupka jeszcze szczuplejszych ubrań czeka Dzisiaj zaliczyłam 2 godziny zumby padnięta jestem po tym wysiłku i chyba zaraz zmyję się do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kudłata - dzięki za PW nie za ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 przez ponad godzinę biegałam dzisiaj za starszym dzieciem, które w końcu nauczyło się jeździć na rowerze na dwóch kółkach w zeszłym roku prawie całe lato próbowaliśmy ją nauczyć, ale jej nie wychodziło. Dzisiaj byliśmy pierwszy raz na rowerze i od razu sukces Dawno już nie widziałam tak podjaranej i zadowolonej mojej córci. Na początku oczywiście było kwiczenie i nastawienie "na pewno mi się nie uda", ale dała się przekonać, że da radę. Córeńko jestem z ciebie naprawdę niewyobrażalnie dumna Teraz młodsza kazała sobie odczepić boczne kółeczka i powiedziała, że ona też się chce nauczyć jeździć na dwóch kółkach Mam nadzieję, że jej pójdzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Gratulacje dla dziecięcia i dla mamy, brawo Mój miał 3.5 roku jak na dwóch kółkach śmigał i to jak, do dzisiaj pamiętam to jako horror, niestety sama musiałam z nim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Gratulacje dla dziecięcia i dla mamy, brawo Mój miał 3.5 roku jak na dwóch kółkach śmigał i to jak, do dzisiaj pamiętam to jako horror, niestety sama musiałam z nim jeździć moje obydwie dziołchy są starsze. Starsza jest bojaźliwa i trudno się uczy nowych rzeczy (szczególnie jeśli chodzi o wyczyny sportowe, oprócz jazdy na nartach, bo niej zapałała wielką miłością od samego początku). Młodsza jest bardziej ruchliwa (zresztą mówimy o niej "fizol" ) i mam nadzieję, że jej pójdzie łatwiej z nauką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 To Gratulki dla I A młodsza to tylko wsiądzie , złapiesz za kijek, podbiegniesz kawałek, puścisz niespostrzeżenie i pojedzie sama... Zobaczysz... Przecież młoda nie może być gorsza, skoro siostra już jeździ sama na dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Gratulki. A moja Mała bardzo by chciała, ale się boi . Ma już 5 lat, prawie ale beznadziejny rower i nie ma siły tak mocno pedałować. Trzeba będzie kupić znowu nowy rower, wrrrr. A do tego, ponieważ w zeszłym roku brat "przejechał" ją rowerem, to jak tylko chłopaki wskakują na rowery ona piszczy, że się boi i siedzi cały czas na schodach. Taki ma uraz. Że też po innych wypadkach tak nie zapamiętuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 adk.. może nie ma beznadziejnego rowerka.. tylko nie ma siły pedałować....Ja tak miałam... Miałam super na owe czasy rowerek.. za cholerę nie mogłam nim ukręcić.. nie mogłam.. pchali mnie cudowali, smarował ojciec, zmieniał, udoskonalał.. a tu nic.. dziecko nie jeździło...Kuzyn dostał w spadku po mnie rowerek... i miał ciut ponad dwa latka jak na 2 kółkach zasuwał tak, że głowa mu podskakiwała... wszyscy patrzyli z niedowierzaniem, że on może ukręcić a ja nie mogłam... ( później kolarstwo trenował) ... i starsza byłam... Może z Twoją córcia też tak jest....? I ja do dziś mam fajny chyba wypaśny rower, z dobrej firmy.. ale wisi w garażu i ja nie jeżdżę.. a po co... mam turbolota... do dziś nie lubię na rowerze jeździć, szczególnie jak mają w kierownicy hamulce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 U mnie cora zalapala szybko a syn jakos nie moze, ale ostatnio wsadzilismy na 20", troche za duzy ale tylko taki mielismy, jazde juz zalapal ale hamowanie nie bardzo, kazde zatrzymanie konczylo sie upadkiem conajmniej roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Gratulki. A moja Mała bardzo by chciała, ale się boi . Ma już 5 lat, prawie ale beznadziejny rower i nie ma siły tak mocno pedałować. Trzeba będzie kupić znowu nowy rower, wrrrr. A do tego, ponieważ w zeszłym roku brat "przejechał" ją rowerem, to jak tylko chłopaki wskakują na rowery ona piszczy, że się boi i siedzi cały czas na schodach. Taki ma uraz. Że też po innych wypadkach tak nie zapamiętuje.... Alicja, jak mała ma uraz, to jej nie zmuszajcie do niczego, żeby się nie zraziła. Nowy rower (szczególnie ten przez nią wybrany) byłby na pewno fajną motywacją do nauki. Moje dziewczyny mają rowery z Decathlonu i bardzo sobie je chwalę - nie są drogie i w super kolorach. I. kończy za chwilę 8 lat i dopiero teraz nauczyła się jeździć na dwóch kółkach. Próbowaliśmy rok i dwa lata temu, ale za bardzo się bała, więc nie naciskaliśmy. Stwierdziłam, że jak przyjdzie czas, to się nauczy. Najważniejsze, aby miała z tego frajdę. Młoda niedługo kończy 5 lat, ale wydaje mi się, że w tym roku nauczy się jeździć na rowerze, bo bardzo się do tego rwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts