Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidziu przychodze z zapytaniem o zlewozmywak. chyba masz Teke aurę i chciałam zapytac w jakiej kolejności masz zamonotowane na lewo od baterii , czy obok baterii masz dozownik czy przycisk od korka? Jest ewentualnie szansa na foto z bliska? I czy dziś byś montowała tak samo czy może inaczej, tzn. czy sie spisuje ok taka kolejność i położenie?

Lidziu przychodze z zapytaniem o zlewozmywak. chyba masz Teke aurę i chciałam zapytac w jakiej kolejności masz zamonotowane na lewo od baterii , czy obok baterii masz dozownik czy przycisk od korka? Jest ewentualnie szansa na foto z bliska? I czy dziś byś montowała tak samo czy może inaczej, tzn. czy sie spisuje ok taka kolejność i położenie?

Lidzia nie ma Teki :no:

Malkul, nie mam zlewu Teki, więc niestety nie pomogę. Spytaj Rasię, bo ona na pewno ma Tekę

Lidzia SPEŁNIENIA MARZEN I DUŻO MIŁOŚCI:hug: :hug::hug: spóznione ale szczere :yes::)

Anetko, bardzo dziękuję za życzenia :D

ehhh kiedy ja do Ciebie się wybiorę......

ty mnie w ogóle nie denerwuj, bo jestem na ciebie obrażona. Masz do mnie tak blisko, a wpaść nie możesz :evil:

weź cztery litery w troki i przyjeżdżaj :D

a jak idzie dietowanie ?

zawzięłam się, więc na razie daję radę (winka bym się napiła, zjadłabym coś czego nie mogę, cokolwiek, ale wytrwać musze!)

Jajka i grejfruty ... moja "miłość" ;)

Jak K wróci zacznę szukać pomysłu na jakiś ruch, bo czuję przez skórę, że tym razem dieta to za mało

Jeszcze 9 dni jedzenia w kółko jajek, grejfrutów, brokułów, sałatki z pomidora, selera, ogórka, papryki i gotowanego mięsa. Brrrrr

Monia a jak długo już tak jesz? i ile schudłaś...?

Masz gdzieś napisane jak i co i ile jeść?

Mam dokładna rozpiskę śniadanie: 2 jaja, grejfrut, kawa czarna bez cukru, lunch: 2 jaja, brokuł, obiad: filet z kurczaka gotowany saute, warzywa saute (pomidor, papryka, ogórek, seler naciowy...), ktomka chleba razowego

I tak codziennie coś w tym stylu

Jestem dokładnie na półmetku i jutro zaczynam kolejny tydzień (dopiero 7 dni za mna!? :()

Po 4 dniach miałam 2,5 kg mniej. Od tamtego czasu się nie ważyłam, bo nie mam w domu wagi

O ranyjulek! Wszystko z tej listy powyżej bym zniosła, ale kawy bez cukru...:no:!

ja tam cukru od ponad 15 lat nie używam, także luzik (gorzej z mlekiem)

Najgorsze sa te jaja, tyle ich ... Jem i nawet się nie krzywię (myślałam ze po kilku dniach przestanę tolerować), ale z chęcia bym sobie je na serek wiejski zamieniła, na maślankę jakaś. Tylko raz w tyg jest chudy biały ser na obiad, do brokuła, jaja i chleba - normalnie królewsie żarcie. ale jak rzecze właścicielka tego watu - cierp ciało ...