tofee 28.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Lidzia szczęśliwości Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 O, za wcześnie poszłam sobie wczoraj - LIDZIA wszystkiego najlepszego z okazji imienin http://www.bukietybaranowska.com.pl/sklep/files/zonkile-w-bukiecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Mnniaaaam... oponki były! Liduś, wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń i rozkoszy w dochodzeniu... do celów;) http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=bratkiu.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Irma, Tofee, Adk, Rasieńko - dziękuję wam bardzo za życzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A jak to się stało, że ja imieninki przeoczyłam:o i poczęstunek:rotfl: moc uścisków Lidziu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A jak to się stało, że ja imieninki przeoczyłam:o i poczęstunek:rotfl: moc uścisków Lidziu:hug: dzięki wielkie Rasieńko, jakie masz piękne bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidziu przychodze z zapytaniem o zlewozmywak. chyba masz Teke aurę i chciałam zapytac w jakiej kolejności masz zamonotowane na lewo od baterii , czy obok baterii masz dozownik czy przycisk od korka? Jest ewentualnie szansa na foto z bliska? I czy dziś byś montowała tak samo czy może inaczej, tzn. czy sie spisuje ok taka kolejność i położenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidzia SPEŁNIENIA MARZEN I DUŻO MIŁOŚCI:hug: :hug: spóznione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidziuniu Kochana. Moc buziaków z okazji imienin. Niestety spóźnione Chudnij zdrowo, łatwo i przyjemnie!!! (Powiedziała monia męczaca się na drakonskiej diecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ehhh kiedy ja do Ciebie się wybiorę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidziu przychodze z zapytaniem o zlewozmywak. chyba masz Teke aurę i chciałam zapytac w jakiej kolejności masz zamonotowane na lewo od baterii , czy obok baterii masz dozownik czy przycisk od korka? Jest ewentualnie szansa na foto z bliska? I czy dziś byś montowała tak samo czy może inaczej, tzn. czy sie spisuje ok taka kolejność i położenie? Lidzia nie ma Teki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidziu przychodze z zapytaniem o zlewozmywak. chyba masz Teke aurę i chciałam zapytac w jakiej kolejności masz zamonotowane na lewo od baterii , czy obok baterii masz dozownik czy przycisk od korka? Jest ewentualnie szansa na foto z bliska? I czy dziś byś montowała tak samo czy może inaczej, tzn. czy sie spisuje ok taka kolejność i położenie? Malkul, nie mam zlewu Teki, więc niestety nie pomogę. Spytaj Rasię, bo ona na pewno ma Tekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidziuniu Kochana. Moc buziaków z okazji imienin. Niestety spóźnione Chudnij zdrowo, łatwo i przyjemnie!!! (Powiedziała monia męczaca się na drakonskiej diecie ) dziękuję kochana a jak idzie dietowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidzia SPEŁNIENIA MARZEN I DUŻO MIŁOŚCI:hug: :hug: spóznione ale szczere Anetko, bardzo dziękuję za życzenia ehhh kiedy ja do Ciebie się wybiorę...... ty mnie w ogóle nie denerwuj, bo jestem na ciebie obrażona. Masz do mnie tak blisko, a wpaść nie możesz weź cztery litery w troki i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a jak idzie dietowanie ? zawzięłam się, więc na razie daję radę (winka bym się napiła, zjadłabym coś czego nie mogę, cokolwiek, ale wytrwać musze!) Jajka i grejfruty ... moja "miłość" Jak K wróci zacznę szukać pomysłu na jakiś ruch, bo czuję przez skórę, że tym razem dieta to za mało Jeszcze 9 dni jedzenia w kółko jajek, grejfrutów, brokułów, sałatki z pomidora, selera, ogórka, papryki i gotowanego mięsa. Brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Monia a jak długo już tak jesz? i ile schudłaś...?Masz gdzieś napisane jak i co i ile jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Monia a jak długo już tak jesz? i ile schudłaś...? Masz gdzieś napisane jak i co i ile jeść? Mam dokładna rozpiskę śniadanie: 2 jaja, grejfrut, kawa czarna bez cukru, lunch: 2 jaja, brokuł, obiad: filet z kurczaka gotowany saute, warzywa saute (pomidor, papryka, ogórek, seler naciowy...), ktomka chleba razowego I tak codziennie coś w tym stylu Jestem dokładnie na półmetku i jutro zaczynam kolejny tydzień (dopiero 7 dni za mna!? ) Po 4 dniach miałam 2,5 kg mniej. Od tamtego czasu się nie ważyłam, bo nie mam w domu wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 O ranyjulek! Wszystko z tej listy powyżej bym zniosła, ale kawy bez cukru...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja cukier odrzuciłam.. ale za to mleka NIE A to dobry wynik się szykuje Monia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.04.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 O ranyjulek! Wszystko z tej listy powyżej bym zniosła, ale kawy bez cukru...! ja tam cukru od ponad 15 lat nie używam, także luzik (gorzej z mlekiem) Najgorsze sa te jaja, tyle ich ... Jem i nawet się nie krzywię (myślałam ze po kilku dniach przestanę tolerować), ale z chęcia bym sobie je na serek wiejski zamieniła, na maślankę jakaś. Tylko raz w tyg jest chudy biały ser na obiad, do brokuła, jaja i chleba - normalnie królewsie żarcie. ale jak rzecze właścicielka tego watu - cierp ciało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts