Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Gratuluję przeprowadzki:)

Czy istnieje możliwość aby pokazała Pani zdjęcia łazienki dolnej z zamontowaną już umywalką. Z tego co widziałam w dzienniku to chyba zrobiła Pani umywalkę na łuku? jeśli tak to bardzo jestem ciekawa rozwiązania z lustrem nad umywalką.

Jestem teraz na etapie ustalanie grzejników i ciągle nie wiem jak zaplanować dolną łazienkę.

Z góry bardzo dziękuję.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Gratuluję przeprowadzki:)

Czy istnieje możliwość aby pokazała Pani zdjęcia łazienki dolnej z zamontowaną już umywalką. Z tego co widziałam w dzienniku to chyba zrobiła Pani umywalkę na łuku? jeśli tak to bardzo jestem ciekawa rozwiązania z lustrem nad umywalką.

Jestem teraz na etapie ustalanie grzejników i ciągle nie wiem jak zaplanować dolną łazienkę.

Z góry bardzo dziękuję.

junaa, pewnie już niekatulane, ale i tak nie mogłabym ci pokazać zdjęcia, ponieważ umywalka w dolnej łazience nadal nie zamontowana :oops:

A co tu tak ciiiiiiiiichooo???

ufffffffffffffff odkopałam ten wątek - łatwo nie było ;)

halo gospodynie wyjrzyj do nas przez swoje duże piękne okna !!!

a może ty nas już nie lawiujesz :(

A może ogród zakłada???????? i zakopała się w ziemi z roślinkami???????

no właśnie Lidzia - gdzie się Podziewasz???

dzięki dziewczyny za pamięć i troskę :)

jakoś nie miałam weny do zaglądania na forum :oops:

w domu nic się nie dzieje. Dopadło mnie lenistwo domowe. Teraz skupiłam się na powrocie do wymarzonej wagi - i muszę się pochwalić, że mam 11 kg na minusie i wczoraj założyłam jeansy, które czekały na mnie 2 lata, bo się nie mogłam w nie wbić :lol2:. Jeszcze z 7-8 kg zrzucę i będę śliczną laską :rotfl:

Lideczka .... witaj w klubie, rozumiem Cie ;)

właśnie zmagam się z wycenami na taras drewniany i jestem załamana - bo nasze 2 tarasy będą miały powierzchnię ponad 60m2, więc ceny przy drewnie egzotyku są masakryczne. Jednak chyba będzie trzeba przełknąć to i w końcu zrobić te tarasy, bo teraz nawet nie mam na czym posiedzieć na dworze, no chyba, że na schodach wejściowych :lol2:

o woooooow!!!

Gratulacje! Dajesz rade :yes: (to jak Ty bedziesz ten chleb jadla? :p)

dzięki wielkie :D

a chleb jem cały czas, bo nie byłam w stanie z niego zrezygnować, ale widać po mnie, że można go jeść i chudnąć :D

dzięki dziewczyny za pamięć i troskę :)

jakoś nie miałam weny do zaglądania na forum :oops:

w domu nic się nie dzieje. Dopadło mnie lenistwo domowe. Teraz skupiłam się na powrocie do wymarzonej wagi - i muszę się pochwalić, że mam 11 kg na minusie i wczoraj założyłam jeansy, które czekały na mnie 2 lata, bo się nie mogłam w nie wbić :lol2:. Jeszcze z 7-8 kg zrzucę i będę śliczną laską :rotfl:

Ależ ja Ci dopinguję i podziwiam... też bym tak chciała chociaż z 5 zrzucić... ale nie mam Twojej siły woli i wytrwałości... pewnie teraz to tylko po loczkach Cię poznam;)... buziaki zostawiam... a sama pozostaję w zachwycie:cool:

a chleb jem cały czas, bo nie byłam w stanie z niego zrezygnować, ale widać po mnie, że można go jeść i chudnąć :D

No, grzeczna dziewczynka (ja tez chlebek konsumuje) :)

Ale 11 kg :no: U mnie 5 mniej i chyba wiecej nie osiagne, bo i tak musze sie trzymac w ryzach, zeby mi nie wracalo

Zumbujesz nadal I cwiczysz w domu?

Ja tematu ogrodu (i tarasow) nie poruszam na forum, bo co sie mam denerwowac ze mial byc a nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie :(

Ależ ja Ci dopinguję i podziwiam... też bym tak chciała chociaż z 5 zrzucić... ale nie mam Twojej siły woli i wytrwałości... pewnie teraz to tylko po loczkach Cię poznam;)... buziaki zostawiam... a sama pozostaję w zachwycie:cool:

powiem ci, że wczoraj koleżanka nie poznała mnie na ulicy (ale może również z tego względu, że wracałam od fryzjera i miałam proste włosy :lol2:) Ale miło połechtała moje ego, bo powiedziała, że wyglądam rewelacyjnie :D Tak więc dalszą motywację do chudnięcia mam, a jakoś bardzo się nie zamęczam (szczególnie jeśli chodzi o jedzenie - po prostu jem mniej, a częściej i to rewelacyjnie działa).

No, grzeczna dziewczynka (ja tez chlebek konsumuje) :)

Ale 11 kg :no: U mnie 5 mniej i chyba wiecej nie osiagne, bo i tak musze sie trzymac w ryzach, zeby mi nie wracalo

Zumbujesz nadal I cwiczysz w domu?

Ja tematu ogrodu (i tarasow) nie poruszam na forum, bo co sie mam denerwowac ze mial byc a nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie :(

zumbuję cały czas i do tego ćwiczenia w domu - hula-hop codziennie przez 15-20 min (oglądam Dzień Dobry TVN w tym czasie i dzięki temu czas szybciej leci :lol2:), do tego orbitrek też prawie codziennie po 15-20 min.

Lidzia ty i tak lacha byłaś jak cię ostatnio widziałam, to teraz padnę trupem chyba:o -11kg:jawdrop:

Ja też póki co siedze na schodkach zewnętrznych se i pale faje:P,a syn grzebie się w rabatach w których na razie ziemia i chwasty :rolleyes:

Fanie będzie znowu was zobaczyć :wiggle: