junaa 10.04.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Gratuluję przeprowadzki:)Czy istnieje możliwość aby pokazała Pani zdjęcia łazienki dolnej z zamontowaną już umywalką. Z tego co widziałam w dzienniku to chyba zrobiła Pani umywalkę na łuku? jeśli tak to bardzo jestem ciekawa rozwiązania z lustrem nad umywalką.Jestem teraz na etapie ustalanie grzejników i ciągle nie wiem jak zaplanować dolną łazienkę.Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A co tu tak ciiiiiiiiichooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ufffffffffffffff odkopałam ten wątek - łatwo nie było halo gospodynie wyjrzyj do nas przez swoje duże piękne okna !!! a może ty nas już nie lawiujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A może ogród zakłada???????? i zakopała się w ziemi z roślinkami??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 no właśnie Lidzia - gdzie się Podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 na hidden chronicals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 na hidden chronicals kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Gratuluję przeprowadzki:) Czy istnieje możliwość aby pokazała Pani zdjęcia łazienki dolnej z zamontowaną już umywalką. Z tego co widziałam w dzienniku to chyba zrobiła Pani umywalkę na łuku? jeśli tak to bardzo jestem ciekawa rozwiązania z lustrem nad umywalką. Jestem teraz na etapie ustalanie grzejników i ciągle nie wiem jak zaplanować dolną łazienkę. Z góry bardzo dziękuję. junaa, pewnie już niekatulane, ale i tak nie mogłabym ci pokazać zdjęcia, ponieważ umywalka w dolnej łazience nadal nie zamontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A co tu tak ciiiiiiiiichooo??? ufffffffffffffff odkopałam ten wątek - łatwo nie było halo gospodynie wyjrzyj do nas przez swoje duże piękne okna !!! a może ty nas już nie lawiujesz A może ogród zakłada???????? i zakopała się w ziemi z roślinkami??????? no właśnie Lidzia - gdzie się Podziewasz??? dzięki dziewczyny za pamięć i troskę jakoś nie miałam weny do zaglądania na forum w domu nic się nie dzieje. Dopadło mnie lenistwo domowe. Teraz skupiłam się na powrocie do wymarzonej wagi - i muszę się pochwalić, że mam 11 kg na minusie i wczoraj założyłam jeansy, które czekały na mnie 2 lata, bo się nie mogłam w nie wbić . Jeszcze z 7-8 kg zrzucę i będę śliczną laską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 jakoś nie miałam weny do zaglądania na forum Lideczka .... witaj w klubie, rozumiem Cie muszę się pochwalić, że mam 11 kg na minusie o woooooow!!! Gratulacje! Dajesz rade (to jak Ty bedziesz ten chleb jadla? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidzia no wyniki suuuper:):) fajnie Cię będzie zobaczyć w Milanówku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lideczka .... witaj w klubie, rozumiem Cie właśnie zmagam się z wycenami na taras drewniany i jestem załamana - bo nasze 2 tarasy będą miały powierzchnię ponad 60m2, więc ceny przy drewnie egzotyku są masakryczne. Jednak chyba będzie trzeba przełknąć to i w końcu zrobić te tarasy, bo teraz nawet nie mam na czym posiedzieć na dworze, no chyba, że na schodach wejściowych o woooooow!!! Gratulacje! Dajesz rade (to jak Ty bedziesz ten chleb jadla? ) dzięki wielkie a chleb jem cały czas, bo nie byłam w stanie z niego zrezygnować, ale widać po mnie, że można go jeść i chudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 dzięki dziewczyny za pamięć i troskę jakoś nie miałam weny do zaglądania na forum w domu nic się nie dzieje. Dopadło mnie lenistwo domowe. Teraz skupiłam się na powrocie do wymarzonej wagi - i muszę się pochwalić, że mam 11 kg na minusie i wczoraj założyłam jeansy, które czekały na mnie 2 lata, bo się nie mogłam w nie wbić . Jeszcze z 7-8 kg zrzucę i będę śliczną laską Ależ ja Ci dopinguję i podziwiam... też bym tak chciała chociaż z 5 zrzucić... ale nie mam Twojej siły woli i wytrwałości... pewnie teraz to tylko po loczkach Cię poznam;)... buziaki zostawiam... a sama pozostaję w zachwycie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidzia no wyniki suuuper:):) fajnie Cię będzie zobaczyć w Milanówku:hug: ja też się cieszę i już się nie mogę doczekać tylko Wynajętego muszę jeszcze uświadomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 a chleb jem cały czas, bo nie byłam w stanie z niego zrezygnować, ale widać po mnie, że można go jeść i chudnąć No, grzeczna dziewczynka (ja tez chlebek konsumuje) Ale 11 kg U mnie 5 mniej i chyba wiecej nie osiagne, bo i tak musze sie trzymac w ryzach, zeby mi nie wracalo Zumbujesz nadal I cwiczysz w domu? Ja tematu ogrodu (i tarasow) nie poruszam na forum, bo co sie mam denerwowac ze mial byc a nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ależ ja Ci dopinguję i podziwiam... też bym tak chciała chociaż z 5 zrzucić... ale nie mam Twojej siły woli i wytrwałości... pewnie teraz to tylko po loczkach Cię poznam;)... buziaki zostawiam... a sama pozostaję w zachwycie:cool: powiem ci, że wczoraj koleżanka nie poznała mnie na ulicy (ale może również z tego względu, że wracałam od fryzjera i miałam proste włosy ) Ale miło połechtała moje ego, bo powiedziała, że wyglądam rewelacyjnie Tak więc dalszą motywację do chudnięcia mam, a jakoś bardzo się nie zamęczam (szczególnie jeśli chodzi o jedzenie - po prostu jem mniej, a częściej i to rewelacyjnie działa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.05.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 tylko Wynajętego muszę jeszcze uświadomić mojego uswiadomila Pasia, ale nie wiem czy dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 mam nadzieję, że TAK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No, grzeczna dziewczynka (ja tez chlebek konsumuje) Ale 11 kg U mnie 5 mniej i chyba wiecej nie osiagne, bo i tak musze sie trzymac w ryzach, zeby mi nie wracalo Zumbujesz nadal I cwiczysz w domu? Ja tematu ogrodu (i tarasow) nie poruszam na forum, bo co sie mam denerwowac ze mial byc a nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie zumbuję cały czas i do tego ćwiczenia w domu - hula-hop codziennie przez 15-20 min (oglądam Dzień Dobry TVN w tym czasie i dzięki temu czas szybciej leci ), do tego orbitrek też prawie codziennie po 15-20 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidzia ty i tak lacha byłaś jak cię ostatnio widziałam, to teraz padnę trupem chyba:o -11kg:jawdrop: Ja też póki co siedze na schodkach zewnętrznych se i pale faje:P,a syn grzebie się w rabatach w których na razie ziemia i chwasty Fanie będzie znowu was zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts