lidszu 10.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidzia ty i tak lacha byłaś jak cię ostatnio widziałam, to teraz padnę trupem chyba:o -11kg:jawdrop: Ja też póki co siedze na schodkach zewnętrznych se i pale faje:P,a syn grzebie się w rabatach w których na razie ziemia i chwasty Fanie będzie znowu was zobaczyć to możemy sobie piątkę przybić, bo ja też na schodach palę nie przesadzaj z tą laską - byłam najgrubsza z was wszystkich (gdybym ci powiedziała ile wtedy ważyłam, to byś padła trupem). Wciąż nie jest idealnie, chociaż wszyscy jak im mówię ile teraz ważę, to się pytają, czy nie kłamię, bo wyglądam na 5-6 kg mniej, niż mam na wadze. Spodnie, w które wtedy ledwo wchodziłam, teraz mogę zakładać i zdejmować bez rozpinania guzika ja też ogromnie cieszę na spotkanie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Lidziu dla mnie lacha to nie odstające kości i nogi po pas:no:, kobieta musi mieć w sobie to coś, a ty to masz:rolleyes: I mi tu bez podtekstów:P orientacji nie zmieniłam Edytowane 10 Maja 2012 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidziu dla mnie lacha to nie odstające kości i nogi po pas:no:, kobieta mu się mieć w sobie to coś, a ty to masz:rolleyes: to mi nie grozi, bo mam kobiece kształty - czyli wąska w pasie (wszystkie spodnie muszę zawsze tam zwężać), zaokrąglone biodra i niestety dość masywne uda, które chciałabym trochę odchudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 powiem ci, że wczoraj koleżanka nie poznała mnie na ulicy (ale może również z tego względu, że wracałam od fryzjera i miałam proste włosy ) Ale miło połechtała moje ego, bo powiedziała, że wyglądam rewelacyjnie Tak więc dalszą motywację do chudnięcia mam, a jakoś bardzo się nie zamęczam (szczególnie jeśli chodzi o jedzenie - po prostu jem mniej, a częściej i to rewelacyjnie działa). Proste mówisz... to teraz już Cię całkiem nie poznam:no: Będziesz u Emirandy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Łaaaaałłłłł Lidzia gratulki Wiem jak to trudno.. wiem... i dlatego czapka z głowy A taras zrobisz.. nie dziś to za tydzień.. mój czekał ponad dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Proste mówisz... to teraz już Cię całkiem nie poznam:no: Będziesz u Emirandy? proste miałam tylko wczoraj, więc spoko najprawdopodobniej będę - tylko czeka mnie jeszcze uświadomienie Wynajętego, że mam wychodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidziu wielkie gratulacje laseczko!! U mnie cos waga slabiutko idzie w dol ale ja dosc intensywnie cwicze tzn robie ten trening insanity i chyba mi miesnie wypieraja tluszcz bo innego wytlumaczenia nie widze ale w biodrach mi zeszlo 4 cm w udach 2 i tak jakos powolutku schodzi ale do twoich wynikow mi daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Lidziu wielkie gratulacje laseczko!! U mnie cos waga slabiutko idzie w dol ale ja dosc intensywnie cwicze tzn robie ten trening insanity i chyba mi miesnie wypieraja tluszcz bo innego wytlumaczenia nie widze ale w biodrach mi zeszlo 4 cm w udach 2 i tak jakos powolutku schodzi ale do twoich wynikow mi daleko najważniejsze, że idzie w dół. U mnie pod koniec marca waga stanęła w miejscu na miesiąc. Myślałam, że się załamię, ale nie dałam się i potem znów ruszyła w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 przeziębiona i pociągająca nosem masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Gdzie ten konkurs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Gdzie ten konkurs ? wejdź w mój profil na fb, tam będzie zdjęcie O i pod nim link na stronę konkursu i trzeba lajkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.05.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Lidzia jaki masz model telefonu? bo muszę wymienić swój a Twój pamiętam, ze mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Załapała zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Lidzia jaki masz model telefonu? bo muszę wymienić swój a Twój pamiętam, ze mi się podobał Samsung Galxy S II - polecam jeśli się wstrzymasz, to zapytam wieczorem M jaki on ma model HTC, bo jest z niego również bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Samsung Galxy S II - polecam jeśli się wstrzymasz, to zapytam wieczorem M jaki on ma model HTC, bo jest z niego również bardzo zadowolony dzięki:) ale już za późno;) też będę miała samsunga ale ten poprzedni - w ramach oszczędności zmniejszyłam abonament i tylko ten był za 1zł Edytowane 15 Maja 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 dzięki:) ale już za późno;) też będę miała samsunga ale ten poprzedni - w ramach oszczędności zmniejszyłam abonament i tylko ten był za 1zł mam nadzieję, że będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 15.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Lidszu ja do Ciebie w trochę innej sprawie, bo byłam u MarJelki i pisałaś coś na temat diety, że schudłaś 11 kg. Powiedz proszę jak wyglądają Twoje posiłki, bo aktualnie jestem na diecie i nie bardzo wiem, jak się do tego zabrać. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, a efekt osiągnęłaś suuuper!!! 11 kg!!! godne podziwu!!! pozdrawiam:)):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Lidszu ja do Ciebie w trochę innej sprawie, bo byłam u MarJelki i pisałaś coś na temat diety, że schudłaś 11 kg. Powiedz proszę jak wyglądają Twoje posiłki, bo aktualnie jestem na diecie i nie bardzo wiem, jak się do tego zabrać. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, a efekt osiągnęłaś suuuper!!! 11 kg!!! godne podziwu!!! pozdrawiam:)):) Tamara, dziękuję bardzo tutaj napisałam jak wyglądają moje posiłki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom/page23 Generalnie najważniejsze jest ustabilizowanie pór posiłków. Jem co 3-4 godziny, ostatni posiłek nie później niż o 19 (ale zazwyczaj chodzę spać po 24, jeśli chodzisz wcześniej spać, to nie jedz po 18. Zmniejszyłam wielkość posiłków, jem więcej warzyw, ćwiczę i piję dużo wody. Na początku waga dość szybko spada, może się jednak tak zdarzyć, że w pewnym momencie stanie w miejscu na kilka tygodni, ale nie trzeba się załamywać i dalej kontynuować dietę (u mnie waga stanęła na miesiąc) Edytowane 15 Maja 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 16.05.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lidszu dzięki bardzo za odzew:)...wlazłam na tę stronkę z linka i próbuję przebrnąć przez wszystkie strony, mam nadzieję, ze mi to pomoże...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Cześć lidszu, wpadłam się zameldować Jako fanka bieli czekam niecierpliwie na ciąg dalszy pokoju dziewczynek. A i całej reszcie chętnie się poprzyglądam P.S. Ja też postanowiłam wziąć się w końcu za tłuszczyk, gdyż pobiłam już wszelkie rekordy swojej wagi Bardzo polecam dietę 1200 kalorii (zasady są bardzo podobne do tych, o których piszesz) Jest o tyle dobra, że nie eliminuje drastycznie żadnych składników, jak np. dieta białkowa, w związku z czym prawdopodobieństwo efektu jojo jest później mniejsze To właściwie żadna drakońska dieta, można powiedzieć, a zmiana nawyków żywieniowych na lepsze i zdrowsze No i ćwiczę Dzielnie, codziennie, z płytą, bez wychodzenia na siłownię. Instruktorka nie pozwala się ważyć, a mierzyć, także od czasu kiedy poprzednia waga padła, nie daję się skusić i nie kupuję nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts